Shqiptar dhe pa fe, nuk mund te kesh.
Shqiptar dhe pa fe, nuk mund te kesh.
Atehere Zoteri i nderuar, ben mire ti bashkosh shqiptaret ne fillim rreth asaj per te cilen kane derdhur gjak 2 mije vjet, Tokes se Tyre.
Sepse kane luftuar bashke pa diferencim musliman a bektashi a kristian.
Me pas te mundohesh ti ndash si muslimane e "infidels".
Mua me pelqej thenja yte e me parshme, besimi qeshtje personale, dhe mbi kete pik reagova, e me asnje te drejt nuk mundem te fyejm besimin e askujt, qoft edhe ateist !
Pra nuk jam un, ai i cili po e enkurajon perēarjen.
Toleranca eshte TOLERIMI i praktimit te fese, sipas urdheresave te saja.
Nuk mund ta piktoroj Jezusin (paqja qoft mbi te) nese e di qe kjo nuk eshte e tolerueshme per te krishteret !
Nuk mund ta thej nje Kryē, kur e di qe kjo eshte e shenjt per ta.
Nuk mund as ta konvertoi nje ateist, kur kjo nuk eshte ne deshiren e tij !
Pra e gjith kjo eshte toleranc, tolerohet ateisti, tolerohet i krishteri, muslimani, po pat, edhe budisti ! E kjo quhet tolerant ndaj ēdo individi !
Ajo eshte cfare feja jote te lejon ose jo ndersa mua personalisht nuk me eshte ndaluar te bej nje pikture te muhamedit ne kete pike ku qendron tolerance jote fetare nese une qe nuk e kam te ndaluar e bej kete gje?
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Atehere mos thuaj : "Shqiptar dhe pa fe, nuk mund te kesh".
Sepse e gjithe shqiptaria eshte nje familje e madhe. E jam i sigurte se edhe ne farefisin tend po te shikosh, do gjesh dike qe nuk eshte mysliman.
E c'ka atehere? Nuk qenka shqiptar?
Shqiptaret ne fillim duhet te behen bashke, e ne RS gjithe te tjeret qe nuk i duan.
Ata qe i ndajne shqiptaret ne myslimane e kristiane e ateiste, bejne punen e tjeterkujt o Gj.Fishta.
I lehtesojne punen grekut e serbit. Prandaj mendohuni mire burra perpara se te flisni, sepse per sa kohe gjeni ne forum reagime njerezish si une, ne pamje te pare pa arsye, do te thote qe thelle thelle, nje arsye ka. Se asgje nuk ndodh kot.
kjo do te ishte nje fyerje direkte ndaj neve muslimaneve
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Nejse kur deshtove te ēaji i rusit, keto te tjerat per ty jan deja vu
Juristi ka te drejt te perdore parimet juridike dhe nje nder ato parime qe perdora eshte Parimi i Proporcionalitetit.
Kush ofendon qellimisht, te mos pres qyp me lira, por le ti vuaj pasojat- Kjo han e dan ka qen maxima kryesore e popullit ne cdo vend te botes.
Nuk e di se si e interpretuat ate thenje ju, mirpo ishte thjesht gje logjike pasi F.I me pyeti, se ndoshta nje individ mund ti hiqet flama, mirpo nje grupi te madh nuk mundet ti gjendet ilaqi dhe une i ofrova zgjidhje logjike duke i thene keshtu: Nese nje individi i mjafton nje plumb, ateher nje grupi i mjafton nje bomb talibanski![]()
Edhe pse ne form shakaje e thash at thenje, mirpo e paskenit marr goxha seriozisht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 26-04-2010 mė 04:15
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Krijoni Kontakt