Close
Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 218
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga Hajdar Kunji Lexo Postimin
    nuk te fola ty mor shoq se ti mdokesh musliman po e pata me qat jarigas se spo pushoka tu llap qashtu nalte posht bre budalla
    Po ani o Hajdar, le te flasin se fjala eshte per njerezit. C'ke menduar ti ? Qe e ter bota respekton besimet fetare si ti ?! Jo mor jo, ndryshe eshte hesapi, megjithate, mirse vjen ne boten e mendimeve jo te shprehura ne realitet.

Qashtu mor axh aje mire ti a qatu ne foto a resme qysh i thon a ti je aaa se une spo muj me qit ftyren teme qatu si ke dal ti mta a din qysh me ja bo me dal fotoja jeme

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Qashtu mor axh aje mire ti a qatu ne foto a resme qysh i thon a ti je aaa se une spo muj me qit ftyren teme qatu si ke dal ti mta a din qysh me ja bo me dal fotoja jeme
    pse a nuk je ti tek kjo fotoja me syze??

qitash mujta me rrugullu qysh je mir bre vlla po ti asmujsh me rrugullu me dal ftyra qetu si mu aa a don me kallzu qysh me bo

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Epo pikėrisht ketu ėshtė ndėrlidhja midis kombit dhe fesė Islame tė cilėn unė po e bėj, perveē kėsaj feja Islam nuk njeh festa tjera perveē tė dy bajrameve pra kjo pjesa e dytė kur thua "pereveēatyre qe jane vertet fetare, nje pjese e vogel)..." bie poshtė menihere
    Gimche....lexo me kujdes pa u ngutur......
    Une them se festa e Bajramit tashi meqe ben pjese ne tradite, e ka humbur lidhjen me fene.., perveē nje pjese te vogel fetaresh, qe e festojne ashtu siē duhet....kuipton?
    Siē ethua edhe vete, feja Islame nuk njeh festa te tjera, perveē BAjramit, ndersa shqiptaret festojne Diten e Veres, Vitin e Ri, rtj....kupton se vetem feja Islame eshte veēas kombit!!!??
    Cka deshem te provonim.....
    Jarigas

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Ka ana e Kosovės, kete fest e festojn maxhupet. Kurse shqiptaret kendojn edhe tallava, por kjo se ben kurrsesi tallavan tradit shqiptare.
    Je duke thene se eshte feste tradicionale e magjypeve apo qe shqiptaret e Shqiperise dhe MAqedonise qe e festojne, jane magjype????
    "tallava" une as qe e kam idene se ēfare eshte....ju kosovaret duhet te keni eksklusiven ne disa gjera te "bukura".....

Festa e Bajramit eshte fest shqiptare sic eshte edhe krishterizmi meqe njeri tjetrin per te mira e urojm, kurse dy palėt, shqiptar, me tradita fetare (jo kombtare) e festojn. Pra Feja eshte pjesa me e rendesishme e TRADITES.
    Logjike shume e mprehte......e festojne te dyja palet e shqiptareve, te krishtere dhe myslimane, dhe kjo na tregoka per karakterin fetar te festes se Bajramit!!!!!!
    S'ka ē'te te them....dorezohem perpara kesaj menyre te te menduarit per komb....
    Jarigas

jarigas a je tu mkuptu se ti qeshtu qysh po shkru nferr e ke venin mor qafir

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    jarigas a je tu mkuptu se ti qeshtu qysh po shkru nferr e ke venin mor qafir
    Une jam drejtori, ti Huni......prandaj kujdes, se kur te vish atje, ta tregoj une vendin ty......
    Jarigas

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Gimche....lexo me kujdes pa u ngutur......
    Une them se festa e Bajramit tashi meqe ben pjese ne tradite, e ka humbur lidhjen me fene
    Pse televizionet tona nga Kosova dhe ato nga Shqipėria ditėn e Bajramit bėjnė transmetim tė drejtpėrdrejtė nga Xhamitė?, pasi qė sipas teje e paska humbur Bajrami lidhjen me fe?!
    I nderuar, festa e Bajramit ėshtė festė Islame, ėshtė pjesė e kombit shqiptar pėr tė vetmen arsye, sepse ne shqiptarėt jemi Musliman kaq!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Pse televizionet tona nga Kosova dhe ato nga Shqipėria ditėn e Bajramit bėjnė transmetim tė drejtpėrdrejtė nga Xhamitė?, pasi qė sipas teje e paska humbur Bajrami lidhjen me fe?!
    I nderuar, festa e Bajramit ėshtė festė Islame, ėshtė pjesė e kombit shqiptar pėr tė vetmen arsye, sepse ne shqiptarėt jemi Musliman kaq!
    pervec kesaj gimche ke harruar te shtosh dicka:

Ne kete feste ndihmohen te varferit me pagesen e vitrit.

Mishi i kurbanit shperndahet ne familje , te afermit tjere si dhe nje pjese per te varferit.

e ca thote ky jarigas-i qe jarget i shkojne si uji rreke nje dite do te fundosemi nga jarget e tij,

ku jane ata qe mesojne notin anetareve ?!
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •