Close

Rezultati i Sondazhit: Cila nga keto linja ju ben te ndiheni te sigurte

Votues
39. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Alitalia

4 10.26%
  • Malev Hungarian

2 5.13%
  • Lufthansa

11 28.21%
  • British Airways

10 25.64%
  • Austrian Airlines

5 12.82%
  • United Airlines

2 5.13%
  • Delata Airlines

0 0%
  • KLM

1 2.56%
  • SAS

1 2.56%
  • Air France

1 2.56%
  • Olimpic Airways

2 5.13%
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 81
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    malevi

i ka pilotet mjeshtra..

pun e madhe se ste japin me u fry me mish e berzolla ne aeroplan..

rendesi ka qe te zbresin shnosh si molla ne toke..

ka ndonje femer qe do me shku nga europa veriore ne shqiperi me kerr gjat veres..?

te lajmeronet se sdu me bo rrugen vetem..
    du muhabet.. e qifire gjat rruges.. kuptonet dhe kafe cigare..

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 15-04-2011 mė 15:58

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Cila nga keto linja qe operojn ne Shqiperi ju duket me e sigurte, komode dhe pse ?

Me argumenta ju lutem.Pershendetje
    Malevi para pak kohesh festoj 100 vite udhetime pa asnje problem. Si cdo kompani, varet se sa i gjate eshte udhetimi, sepse normalisht sa me shume ore duhet te udhetosh, aq me i rehatshem dhe komod eshte aeroplani.
    Po te marresh Alitalian ose Malev nga shqiperia per ne Itali apo Hungari, duke qene 1-2 ore rruge, ka raste qe avjonet jane te vegjel dhe aspak te rehatshem. Po ti marresh po keto avjone por per rruge me te gjata, jane sh sh te mire...

Edhe linjat shqiptare, Albanian dhe Belleair, ka patur raste qe kane qene sh komod aeroplanet, dhe e kunderta.

Austrian nuk e kam marre ndonjehere vete po njoh njerez qe udhetojne me te dhe jane te kenaqur. Per KLM e SAS s'di gje

La vita non si spiega, si VIVE!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin

Edhe linjat shqiptare, Albanian dhe Belleair, ka patur raste qe kane qene sh komod aeroplanet, dhe e kunderta.
    me belleair edhe une kam udhetuar ne avjone te mire heret e fundit. vjet kishin nje airbus 320 totalisht brenda standarteve europiane.

po ashtu udhetova edhe me albanian....... skandal. nje BAe 146. turp per te hipur ne te...
    albanian airlines kane nje flote qesharake. asnje airbus asnje boeing, vetem bae (madje me duket se asnjeri nuk eshte prodhuar brenda 20 viteve te fundit, por nuk jam i sigurt).
    belleair eshte shume me mire.
    jo se do e kisha problem te udhetoja me albanian. edhe ne avjon me helika udhetoj nese eshte udhetim i shkurter.

p.s. ryanair ka pasur nje projekt per te lejuar pasagjeret qe te udhetojne ne kembe si ne autobuz. nuk e di cfare fundi ka bere ky projekt...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Lufthansa dhe Delta me kane lene pershtypje te mira.
    Paqe!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    uhhh te gjitha keto qe keni permend nga malevi bell air albanian airlines jane nga linjat me te lira dhe me pak te rekomandueshme ne evrope ... spo them ne bote .. sidoqofte bell air e pranoj e kam perdorur nje here per Rome dhe atehere jo se doja une po sepse gjyshja e kishte prere bileten vete

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    uhhh te gjitha keto qe keni permend nga malevi bell air albanian airlines jane nga linjat me te lira dhe me pak te rekomandueshme ne evrope ... spo them ne bote .. sidoqofte bell air e pranoj e kam perdorur nje here per Rome dhe atehere jo se doja une po sepse gjyshja e kishte prere bileten vete
    pak te rekomandueshme ne cfare kuptimi???
    linjat me te lira ne europe jane ryanair, easyjet e ca low cost te tjera dhe nuk me duket se jane te parekomandueshme.
    linjat me te lira kryesisht kryejne fluturime me ne kohe se ato kompanite e medha.
    te medhate kane me shume vonesa. pastaj ke raste sa te duash ku belleair kushton me shume se lufthansa.

easyjet (nje nder kompanite me te lira ne europe) perdor disa airbus 320, te cilet i perdor edhe british airways edhe belle air...
    cila eshte e parekomandueshme ne kete rast? ajo qe kushton me lire???
    dmth sa me i lire aq me i parekomandueshem? lol
    Vasudhaiva Kutumbakam

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    aman cme merr shembull easyjet e ryanair ... ato jane avione shume te vegjel , pale qe dhe bagazhin e kan te kufizuar , paguan ekstra per cantat qe ke .. keshtu qe cmimi vete po njesoj pothuaj lol

i/e larguar Maska e Watt
    Anėtarėsuar
    04-03-2011
    Vendndodhja
    Austri
    Postime
    213
    Air France te len ne Atlantik as kufomen nuk te gjejn dot

lufthansa i ka te vogel avionat

British dhe Austria airl. jan me te mirit

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    me belleair edhe une kam udhetuar ne avjone te mire heret e fundit. vjet kishin nje airbus 320 totalisht brenda standarteve europiane.

po ashtu udhetova edhe me albanian....... skandal. nje BAe 146. turp per te hipur ne te...
    albanian airlines kane nje flote qesharake. asnje airbus asnje boeing, vetem bae (madje me duket se asnjeri nuk eshte prodhuar brenda 20 viteve te fundit, por nuk jam i sigurt).
    belleair eshte shume me mire.
    jo se do e kisha problem te udhetoja me albanian. edhe ne avjon me helika udhetoj nese eshte udhetim i shkurter.

p.s. ryanair ka pasur nje projekt per te lejuar pasagjeret qe te udhetojne ne kembe si ne autobuz. nuk e di cfare fundi ka bere ky projekt...
    Fatkeqsisht Albaniani ka vite qe eshte lene pas dore, asnje ndryshim nuk kane avjonet, thjesht ka ulur cmimet kur hyri belleair dhe ka hequr edhe ai ushqimin qe te jepnin. Per me teper, ka vetem 5-6 itinerare, nderkohe qe belleair ka "pushtuar" itali, greqi, angli etj etj
    Une e marr shpesh Albanianin ngaqe me leverdis orari, pasi ketu ku jetoj une belleair niset ne 7 te mengjesit ufff, kush zgjohet aq heret hahaha.

Ate punen e qendrimit ne kembe te Ryan air e kam lexuar edhe une, por shyqyr qe nuk u vu ne praktike, pasi do kishte qene skandaloze te rrish ne kembe mbi 1 ore

aman cme merr shembull easyjet e ryanair ... ato jane avione shume te vegjel , pale qe dhe bagazhin e kan te kufizuar , paguan ekstra per cantat qe ke .. keshtu qe cmimi vete po njesoj pothuaj lol
    Mua Malev me pelqen. Ndoshta ngaqe kam bere rruge te gjate me te dhe kam pare ndryshimin e avjoneve. Faktikisht, avjonet qe bejne Tirane - Budapest, jo gjithmone jane ato te miret. Varet nga nr pasagjereve. Mbaj mend para nje viti, per te vajt ne Shqiperi, ishim rreth 30 veta, edhe avjoni ishte kacatorr, nga ato qe ne vend te kraheve kane helika.... apo nuk kisha edhe vendin per t'u ulur aty une...me hyri ankthi hahaha

Ryan Air nuk eshte i vogel, thjesht ngaqe eshte kompani low cost, nuk ka shume bagazhe. Njehere vetem kam udhetuar me te, po ishte gjithe ai.... kemi qene 200 vete brenda, goxha i madh! Kufizimi i bagazhit eshte ne favor te udhetimeve 2-3 ditore kur s'ke nevoje per valixhe te madhe... kjo favorizon goxha.

La vita non si spiega, si VIVE!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    kam udhetuar me alitalia dhe me thene te drejten me ka pelqy shum edhe si ekuipazh jan shum te sjellshem !persa i perket bellair kot fare ne shumicen e rasteve (per te mos fol per (pra me mire ).
    per ryanair thon se duhet te shkruash nje testament para se te nisesh!

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •