Alitalia
Malev Hungarian
Lufthansa
British Airways
Austrian Airlines
United Airlines
Delata Airlines
KLM
SAS
Air France
Olimpic Airways
British eshte cheaper . Per 1050 e gjeti nje shoqja ime. Ne korrik. LoL
Vajtje - ardhje.
Lufthansa
austria
swiss
keto jane 3 linjat qe kam udhetuar gjithmone per ne shqiperi. Te tjerat se marr mundimin ti shikoj fare. Para kokes, sme hyn ne sy cmimi. C'u be per disa dollare me shume.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mund te ma gjesh nr e tel te agjencis apo webin ku i ka gjetur nese ka mundesi me kete c'mim +, - taks nuk ka rendesi .?!
Te lutem se une kam 2 jave qe shoh dhe me thon i njejti c'mim pothuajse me te gjitha linjat .
gjithsesi do bej dhe nje tel vete neser .
Flm paraprakisht .
Ne fakt alnosa varet dhe nga nisesh.
Te jap une nje adrese po ishe e interesuar. Merri ne tel. e pyeti.
hap mp mija flasim dhe me jep nr e tel
flm
Kur fluturon economy, njesoj nje tum jane te gjitha.
First class pastaj....Once you go first, you never go back. :d
Kam udhetuar me Austrian Airlines sh. mire por 7 ore bente rruga dhe bileta nuk ishte e dhene mbi 400 euro. Tani iki ne Shqiperi me Adria Airways , me lire , me shpejt dhe deri tani asnje problem. Me nderrim ne Lubjana ( Slloveni) se nuk kishte deri tani linje direkt me Fr.Tani ka dhe Albanian airlines por nuk e kam provuar akoma....U bene tani mbi 7 vjet me ket kompani dhe jam e kenaqur .![]()
Kush eshte ky operator qe me del qe operon ne vend te Lufthansa
LUFTHANSA #3399
Operated by: CL
Ose
LUFTHANSA #9636
Operated by: AC
Revolution 1848
Kam udhetuar me shume linja avionesh,por do veēoja kto me teper
Lufthansa
Austrian Airlines
Swissair
Malevi ne fund fare(para shum vitesh ka qen sherbimi shum i mire i Malevit,por tani e kan prish fare) dhe ēmimet jan me te lira per ne Shqiperi ,po ta presesh me Lufthansen,dhe Austrian Airlines(bileten e fundit qe kam prer per Shqiperi ,168Euro Vajtje-Ardhje) ndersa me Malevin te shkonte dyfishin
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt