Close

Rezultati i Sondazhit: Cila nga keto linja ju ben te ndiheni te sigurte

Votues
39. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Alitalia

4 10.26%
  • Malev Hungarian

2 5.13%
  • Lufthansa

11 28.21%
  • British Airways

10 25.64%
  • Austrian Airlines

5 12.82%
  • United Airlines

2 5.13%
  • Delata Airlines

0 0%
  • KLM

1 2.56%
  • SAS

1 2.56%
  • Air France

1 2.56%
  • Olimpic Airways

2 5.13%
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 81
    LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    KOMPANIA AJRORE qe me se paku ka pas aksidente eshte AUSTRIA AIRLINES dhe sherbimet me te mira per momentin gjithashtu edhe me e shtrejta e dyta eshte BRITISH AIRWAYS gjithashtu edhe kjo per nga qmimi eshte numer 2
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Tani keni filluar te flisni dhe per komoditetin e avionve ?!EHE eshte rritur mireqenja e shqiptareve .Kush do lux ne avion ,klasi i pare eshte perfekt .
    Vallaj per 8 apo 10,12 ore udhetim as qe me intereson fare ,mua me intereson c'mimi i biletave qe ka vajtur ne kulm .
    Haha s'jeni vetem ju ne forum jo qe e beni nje pyetje te tille ,kam degjuar une dhe te tjere ku thone po ushqimi si eshte ne kete avion apo ne tjetrin ,c'fare vere servirin ?!
    Une udhetoj gjithmone me Lufthansen dhe United per te kaluar oqeanin pastaj andej per nga shqiperija me c'far te dali perpara ,jo se i kam zgjedhur por ashtu me kane rene kur kam prere bileten .
    Cmimi nuk do shikuar aq shume jo. Ec e udheto ti me Albanian Airlines qe po i bien teneqete rrugeve dhe eshte cilesuar nga evropjanet si nje linje jo e sigurte per udhetime po cmimet i ka me te lira se linjat e tjera. Me e rendesishme eshte jeta se sa te kursesh disa leke me nje bilet..
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Citim Postuar mė parė nga geezer Lexo Postimin
    KOMPANIA AJRORE qe me se paku ka pas aksidente eshte AUSTRIA AIRLINES dhe sherbimet me te mira per momentin gjithashtu edhe me e shtrejta e dyta eshte BRITISH AIRWAYS gjithashtu edhe kjo per nga qmimi eshte numer 2
    Po ca thu mor burr Austrian airline eshte i dyti per cmime me te lira pas Alitalias dhe a e di cfar ( i lire eshte vetem planci se mishi kushton )
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Je i sigurte qe Delta dhe United operojne ne Shqiperi o EuroStar1?!?!!
    Une mendoj se JO.
    Kam udhetuar me te dyja dhe me eshte dashur gjithmone te ndalem e te nderroj dhe te vazhdoj me kompani tjeter.

Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin
    Je i sigurte qe Delta dhe United operojne ne Shqiperi o EuroStar1?!?!!
    Une mendoj se JO.
    Kam udhetuar me te dyja dhe me eshte dashur gjithmone te ndalem e te nderroj dhe te vazhdoj me kompani tjeter.
    Per Delten nuk e di se e kam lexuar ne internet ku prenotoj bileten,por unitedi po kam ardhur vjet ne vere me te,nuk e di ndoshta nuk operon me por ketu ne internet me del qe po,ndoshta e ben me ndonje kompani tjeter shqiprin pastaj nderrohen avjonet
    Revolution 1848

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Meqe punoj ne Lindje, po fluturoj me shpesh me Turkish Airlines dhe me Emirates. Me pelqejne te dyja, por Emirates (kuptohet) eshte me luksoze dhe s'merzitesh aspak kur fluturon me ta.

Nga lista me siper - s'kam fluturu me asnjeren, prandaj s'po votoj hiq!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Swiss air?
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    Cmimi nuk do shikuar aq shume jo. Ec e udheto ti me Albanian Airlines qe po i bien teneqete rrugeve dhe eshte cilesuar nga evropjanet si nje linje jo e sigurte per udhetime po cmimet i ka me te lira se linjat e tjera. Me e rendesishme eshte jeta se sa te kursesh disa leke me nje bilet..
    Nuk e di sa jane cmimet londer -shqiperi por usa - shqiperi jane shume te shtrenjta .Para 2 ditesh pyeta per biletat per nga qershori/korriku dhe me thane qe variojne nga 1500- 1700 $ vajtje- ardhje per person si me Lufthansen ashtu edhe united nuk kishte ndonje ndryshim te madh ne cmim .

Tani une kam udhetuar me albania airlines shume here ,ke te drejte nuk eshte komod dhe i sigurt te pakten me avionet qe kalojne oqeanin ,por perderisa eshte e lejuar te ngrihet ne fluturim dhe ka te bej me jete njerezish nuk besoj se nuk eshte e sigurt jeta e njeriut sepse njeriu dhe duke ecur me kembet e tija nuk eshte i sigurt .Pse lejohen atehere ne fluturim ?!Kontrollohen keto kompani ?!
    ka disa rregulla rreth ketyre gjerave ,te cilave une nuk ja di qe te pergjigjem .

i/e regjistruar Maska e majla
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Delta dhe United nuk operojne ne Shqiperi, por ato bashkepunojne me Alitalian Delta, dhe me Lufthansen United. Ti mund ta blesh bileten me Delten, por segmentin Rome Tirane e ben me Alitalian. E njejta gje dhe per United deri ne Munich pastaj Munich Tirane e ben me Lufthansen...
    Bulgarian dhe Sky nuk operojne ne Shqiperi...
    Linja me skandal ne Shqiperi eshte Albanian Airlines qe cdo 3 fluturime 2 anullon, lere pastaj Belleair qe o nene o nene...
    Por Belleair ka shet me shume pasi ben destinacione qe nuk i bejne te tjeret...sidomos ne Itali..

Per mua me e mira eshte British

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Cila nga keto linja qe operojn ne Shqiperi ju duket me e sigurte, komode dhe pse ?

Me argumenta ju lutem.Pershendetje
    Ajo qe te Co gjalle ne Destinacion

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •