Po Ka Edhe Femra Te Kolme Pa Qene As E Holle E As E Shendoshe Dhe Mbas Nje Zgjedhje E Mesme Hmmm.... Do Jete Me E Pranushme Per Meshkujt
Po Ka Edhe Femra Te Kolme Pa Qene As E Holle E As E Shendoshe Dhe Mbas Nje Zgjedhje E Mesme Hmmm.... Do Jete Me E Pranushme Per Meshkujt
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Si femrat si meshkujt ja fusin kot kur thone mesatare me duket...
Mesatarja per hir te te vertetes nuk ka asgje interesante... nuk eshte as e madhe as e vogel... as e gjate as e shkurter... dicka mesatare ne gjithcka...
Nota 7
Ne fillim mund te duket OK pastaj me kalimin e kohes behet e merzitshme...
Natyra ben thirrje nga thellesite abisale te gjeneve qe ne mbajme... femra duhet te kete forma, lakime, rrumbullakesi aty ku duhet.
Nuk ka mashkull qe nuk do deshironte ti kapte dora mish kur godet vithet e nje femre me perkedheli...
Keto femrat moderne me 2 gisht mendere si derrase, mund te jene elegante kur i shikon, por ama ka rrezik te thyesh gjithe kockat e dores po i re nje shpulle nga pas...
Kam dobesi per femrat obeze.E dashura ime e pare ishte nje vajze obeze.Miqte e mi qeshnin me te madhe kur na shihnin bashke pasi une isha shume i dobet dhe krijonim nje kontrast vertet grotesk,por ajo ishte nje vajze fantastike.
te shendoshat por jo si kjo ne foto hahahah
OO cuna niseni iher kete temen mooo
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Busy e di cme tha njeri njhere !!
Me tha "brre ti cik boll e mire behesh nese Han ma shum"
I thashe me fal nuk e kapa?? Cfare thua?
Ai ma ktheu- " qe Haje ket sandwich dhe pasi te kesh konsumuar 5 si ky ne Dit per 30 dite me bej telefon"![]()
une skam pretendime le te jete e virgjer pa e dobet a e shendoshe ska rendesi rendesi ka mos te jete tunel si ai i kallimashit
JO SEKS PARA MARTESE
Busy Girl (11-03-2015)
Krijoni Kontakt