-
i/e regjistruar
Kush ka opinion per kete avokat
Do doja te dija nese ndonje nga anetare e fourmit ka pasur shermbime te kryera nga Avokatia e Sherbimeve Juridike ne Tirane.
Kam nje problem ligjor per te cilin me duhet to hire nje avokat prandaj po pyes.
Hevalla t'gjitheve.
-
-
Ndihma juridike nga shteti.
Me mire merr avokate qe paguhen nga shteti dhe paguan zero leke.
Paguan vetem shpenzimet per seancat gjyqesore.
Kjo pagese per seancat eshte e vendosur nga shteti me ligj dhe jo nga avokati.Por kjo pagese nuk eshte e larte,krahasuar me nje avokat privat.
Komisioni Shtetėror pėr Ndihmėn Juridike
http://lajme.parajsa.com/Politike/id_62582/
Po te shkosh te gjykatat ne Tirane te tregojne menjehere ku jane zyrat
dhe aty gjen avokat shteteror(publik).
----
Ne amerike avokatet e shtetit njihen si public defenders,kane zyrat prane gjykatave
dhe ndihmojne njerez qe nuk mund te paguajne avokate private.
Avokatet shteterore nuk marrin leke nga klienti,paguhen nga shteti per punen qe bejne.Por klienti sipas ligjit ka detyrimin te beje pagese per koston e zhvillimit te gjyqit,seancat.
Edhe ne Europe e njejta gje.
Ne Shqiperi dolen ligje qe kopjojne praktikat ligjore ne Usa dhe Europe.
-
-
Nqs nuk ke njerez te njohur ne Tirane qe te te mund te rrekomandojne ndonje avokat, cdo zyre avokatie is as good as any.
Dergoi nje e-mail e shiko reagimin. Nqs te pelqejne nga menyra se si reagojne apo shkruajne, atehere kerko me shume informacion, tarifa, afate etj, qe do varen edhe nga ceshtja jote.
Po me mire do ishte te kishe nje njeri atje te interesohej.
-
-
i/e regjistruar
Benseven, Boke....shume faleminderit per infon.
A keni ndonje ide te perafert se sa i kane pak a shume tarifat. Une jam duke dhen e marr me linkun qe vura siper, por me then te drejten se kam hic iden how much they charge.
tx
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga oidel : 25-04-2010 mė 01:36
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt