Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2010
    Postime
    27

Viz per Angli

Pershendetje antar te forumit shpresoj qe nese jeni sa do pak ne ngjare me ndimoni
    jam shum i interesuar te bej nje viz sa per tu futru ne shtetin anglez apo ndonje lidhje tjeter dini gje ka njeri apo agjension qe ben kesi lloj marifete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    gjithashtu edhe une jam i interesuar per me shku ne Angli por une nuk kam asnje farefis atje...a mund te na ndihmon be dikush ketuu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga number : 22-04-2010 mė 17:11

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    hmm eshte shum e veshtire. per vize duhet te aplikoni ne ambasaden angleze ne tirane.po ka shume pak shance qe te japin. varet, me sa di une vjet ambasada ka dhene aty ke 3500 viza per shqiptaret
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2010
    Postime
    8
    vetem nese jeni student egzistojn gjasat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    jo une kam perfunduar vjet fakultetin po nuk ka ndonje agjensi qe con atje ndonje kompani, intership shembull , ndonje kurs , pune etj etj

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    per te marr nje vize shum veshtire duhet te jesh kengetar apo ndonje i aferm i ndonje poklitikania po edhe biznis men te pakten ne kosove keshtu ndodh

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Futu tek linku i ambasades britanike ne tirane dhe shiko vete se si te marresh vize.
    Mos u lidhni me angjesi se 99% jane mashtrusa dhe per me teper nuk bejne ndonje gje te vecante.
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •