rob zoti ky ,matrix
rob zoti ky ,matrix
Matrix-i mua ma ka dhan nje vrejtje per fjalor te pa hijshem... edhe ma ka qit nje pik te kuqe , e cila muk po fshihet , edhe se vrejtja ka skadue para disa muajsh...
nje dit i thash , tek nje teme e krishterve :
O Matrix - O pse nuk po hjeket ajo pika e kuqe o hey .. por nuk u pergjigj...
Matrix burri, ato dy tema megjithate jan pjes perberse te CVs tende, dhe nuk mund te thuash qe mixha agush i ka hapur dhe jo ti, mirpo edhe pse i perkasin se kaluares ato tema, mirpo do duhet kishin sherby si kriter per moderatorllekun tend te tashem.
Vllacko "Fushata jote" propagandistike e koheve te fundit, e pranuam se pranuma eshte ne harmoni me atė te mesia4ever dhe te gjithe njofim logjiken e tolerances fetare te ketij te fundit.
Nuk justifikohet interpretimi yt kur thua se i ke hap temat ne fjal per bisedime dhe aspekte te islamit (kinse per tu informuar ti).
Shihet mire qe ne ato tema qe ke hap, ti je i tej informuar per permbajtjen e asaj teme, mirpo ti deshiron qe temat "kontestuese" te ia besh up date, me qellim qe te sulmohet nje komunitet i caktuar fetar siq jan muslimanet.
D.m.th temat e tua provokative, para anetareve te kan shpalos si nje fanatik te krishter dhe jo si moderator i tolerances fetare.
Amo sinqerisht po them koheve te fundit, nuk e di gjendjen emocionale tenden, mirpo nuk je larg metodologjis se mesia4everit, d.m.th njeanshmeria juaj shihet pa lent
Megjithatė duhet ti pranosh keto kritika dhe ti marresh parasysh sepse realisht existojn dhe nuk po flitet ketu per etiketime te qellimta.
kalo mire
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 25-04-2010 mė 03:55
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
hahaha
Dmth mikro-borgjez nenkupton anti-islamik
e forte kjo![]()
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Mire Fisnik, premtoj se do bej kthese dhe nuk do hap me tema te tilla.
Bej autokritike !
![]()
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Matrix, sinqerisht mendova se ka qene nje leshim nga ana juaj dhe s'ju ka rene ne sy postimi (gje qe mund ti ndodh cdo moderatori), por ky justifikim eshte metevertete per keqardhje.
Ju lutem, nuk jemi budallenje!
Po ketij postimi cka i thoni:
http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=90
?
Do benit mire ti merrni te 3 postimet me rradhe nen moderim (fshese) dhe ne te ardhmen mos lejohen pamje te cilet mund te prekin besimtaret e nje feje.
Poashtu shpresoj se sugjerimin tim ne lidhje me temat e konvertimeve do ta merrni parasysh ne te ardhmen, dmth mos lejoni nga asnjera pale hapje te temave te tilla po ata ti zhvendosni ne nenrubrikat e besimeve perkatese sepse vete pershkrimi dhe rregullorja e nenforumit te "Tolerances Fetare" bie ne kundershtim me natyren e disa temave te cilet momentalisht hapen aty.![]()
Ka shume tema/postime te cilet bien ne kundershtim me rregulloren te cilen e keni shkruar ju vete dhe mendoj se ata duhet te moderohen.
Gjithe te mirat!
Ata te cilet me njohin e dine qe nuk kam nguruar edhe bashkebesimtaret e mij ti kritikoj kur jane ne pyetje fjalor i pahijshem dhe sjellje jo e mire ndaj te tjereve. Madje vete une kam raportuar tema dhe shkrime stafit qe keta te moderohen.
Personalisht futem ne forum per clodhje pas diteve te lodhshme qe kam, te cmallem me gjuhen shqipe gjate leximit dhe prandaj as qe marr pjese ne diskutime ku mbreterojne ofendimet qe jane jashte cdo etike te mirefillte te cilet koheve fundit kryesisht ndodhin ne nenforumet fetare.
Supozimet tuaja jane te pavend, une sjam anetaresuar te luftoj askend, as besimin tuaj e as kishen tuaj.
Pershendetje!
Dritė, jam plotėsisht dakort me sygjerimet qė ti ke sjellė. Jam absolutisht kundėr temave tė konvertimeve tė tė dyja palėve, tema tė cilat duhet tė hapeshin vetėm nė komunitetet pėrkatėse.
Mendoj se Matrix, nė vėnd qė tė hapte tema tė reja, do mund t'i shtronte ato pyetje nė sofrėn muslimane, kjo do shkaktonte mė pak, pėr tė mos thėnė aspak pakėnaqėsi nga ana e muslimanėve.
Megjithatė mė duhet tė vė nė dukje diēka qė unė kam vėnė re nga ana e muslimanėve. Nuk e kuptoj dot, pėrse tremben muslimanėt dhe e konsiderojnė armik kėdo qė bėn pyetje, akoma edhe nėse ato janė delikate, nėse ato pyetje drejtohen ashtu si duhen. Unė si i krishter nuk do kisha asnjė problem pėr ēfarė do pyetje qė tė mė drejtohej. Kam vėnė re se Matrix ka shumė njohuri nga feja muslimane dhe mė vjen keq qė ai, si moderator qė ėshtė, nuk ka lirinė e plotė tė bėjė pyetje tė ndryshme rreth fesė suaj. Unė kam mėsuar shumė gjėra nga pyetjet e tij, gjėra qė ju nuk do t'i zbulonit kurrė. Por nga ana tjetėr, kėto tema tendojnė tė prishen nga ekstremistė tė tė dyja palėve, prandaj edhe unė nuk marr pjesė nė to, por vetėm lexoj nė heshtje.
Pra, problemi juaj ėshtė se Matrix bėn pyetje tė vėshtira dhe qė i vė besimtarėt muslimanė nė siklet, apo mėnyra se si ai i ka bėrė ato, duke hapur tema tė veēanta. Nėse ėshtė e dyta, jam plotėsisht dakort me ju dhe e thashė qė nė fillim se ato pyetje duheshin shtruar nė sofrėn muslimane, por nėse ėshtė e para, mė vjen keq por janė shenja frike dhe pasigurie pėr besimin tuaj.
Shpresoj tė mos jeni ndier tė ofenduar nga ndėrhyrja ime.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Pershendetje Marcus
Nuk ju referova vetem temave te hapura nga Matrix, po ne pergjithesi temat qe ishin hapur koheve fundit mu duken te teperta dhe aspak ne perputhje me qellimin e atij nenforumi.
Problemi nuk qendron tek parashtrimi i pyetjeve nga ana juaj por tek menyra se si parashtrohen pyetjet, nderhyrjet e anetareve (nga te dy palet) te cilet jane te papermbajtur ne aspektin verbal dhe qe sjellin ne nxehjen e gjakrave dhe eskalimin e diskutimeve ne ofendime personale.
Duke pare kulturen dhe gjaknxehtesine e anetareve (te te dy paleve) mendoj se duhet te jemi te sinqerte dhe ta pranojme se nje diskutim i mirefillte eshte paksa rende i realizueshem.
Ka anetare te cilet kane aftesi te bejne nje diskutim te qete (nga te dy palet) por fale te disa tjereve prishet rrjedhshmeria e temave me ironizimet dhe ofendimet e tyre.
Gjithsesi, une njejte si ti jam terheq dhe vetem lexoj ne qetesi kur kam kohe dhe deshire - kjo e fundit shpesh zhduket fale gjerave te lartpermendura dhe kercej ne rubrikat tjera jashte nenforumeve fetare.
Kalofsh mire!
Krijoni Kontakt