Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    rob zoti ky ,matrix

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Matrix-i mua ma ka dhan nje vrejtje per fjalor te pa hijshem... edhe ma ka qit nje pik te kuqe , e cila muk po fshihet , edhe se vrejtja ka skadue para disa muajsh...
    nje dit i thash , tek nje teme e krishterve :
    O Matrix - O pse nuk po hjeket ajo pika e kuqe o hey .. por nuk u pergjigj...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    Faleminderit Fisnik qe me keni nderuar kaq shume sa keni hapur nje teme enkas per mua.

Thjesht nja dy korrigjime te vogla tek temat qe keni sjelle. Aty keni permendur dhe tema qe une kam hapur kur nuk kam qene moderator.

Psh

Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve

Origjina pagane e Islamit

Ne lidhje me temat e tjera, nuk kane pasur qellime provokuese, por thjesht biseda ne lidhje me aspekte te ndryshme te Islamit. Nuk besoj qe ne Islam eshte e ndaluar te pyesesh ne lidhje me dicka, apo jo?

Sidoqofte, une e mirepres cdo ankese nqs mendoni se i kam bere padrejtesi dikujt me ndonje veprim timin. Por nuk mund te pranoj qe te mos shpreh mendimet e mia. Ne fund te fundit qe moderator nuk eshte nje makineri qe vetem moderon, por dhe nje anetar qe ka idete dhe mendimet e veta, dhe qe natyrisht ka te drejte t'i shprehe ato. Ne fund te fundit une nuk mund te mbroj dot te drejten per t'u shprehur te nje anetari tjeter nqs nuk kam guxim te shpreh vete idete e mia!
    Matrix burri, ato dy tema megjithate jan pjes perberse te CVs tende, dhe nuk mund te thuash qe mixha agush i ka hapur dhe jo ti, mirpo edhe pse i perkasin se kaluares ato tema, mirpo do duhet kishin sherby si kriter per moderatorllekun tend te tashem.

Vllacko "Fushata jote" propagandistike e koheve te fundit, e pranuam se pranuma eshte ne harmoni me atė te mesia4ever dhe te gjithe njofim logjiken e tolerances fetare te ketij te fundit.

Nuk justifikohet interpretimi yt kur thua se i ke hap temat ne fjal per bisedime dhe aspekte te islamit (kinse per tu informuar ti).

Shihet mire qe ne ato tema qe ke hap, ti je i tej informuar per permbajtjen e asaj teme, mirpo ti deshiron qe temat "kontestuese" te ia besh up date, me qellim qe te sulmohet nje komunitet i caktuar fetar siq jan muslimanet.

D.m.th temat e tua provokative, para anetareve te kan shpalos si nje fanatik te krishter dhe jo si moderator i tolerances fetare.

Amo sinqerisht po them koheve te fundit, nuk e di gjendjen emocionale tenden, mirpo nuk je larg metodologjis se mesia4everit, d.m.th njeanshmeria juaj shihet pa lent

Megjithatė duhet ti pranosh keto kritika dhe ti marresh parasysh sepse realisht existojn dhe nuk po flitet ketu per etiketime te qellimta.

kalo mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 25-04-2010 mė 03:55
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    hahaha

Dmth mikro-borgjez nenkupton anti-islamik

e forte kjo
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Mire Fisnik, premtoj se do bej kthese dhe nuk do hap me tema te tilla.
    Bej autokritike !

Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Mire Fisnik, premtoj se do bej kthese dhe nuk do hap me tema te tilla.
    Bej autokritike !

e kam parasysh premtimin tėnd, nuk deshiroj te behesh musllim ne moderim, mirpo behu moderator i drejtė dhe shpresoj qe ne te ardhmen te hapi nje teme per ty, mirpo te urime dhe pershendetjet.

Kalo mire
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Drite

Pse mendon qe ajo karikature eshte karikature e Muhamedit?

Shkruesi nuk ka shkruar qe ai eshte Muhamedi. Nqs ai do e kishte bere kete, ajo karikature do fshihej.

AJo mund te jete karikature e nje hoxhe qe eshte vene nga anetari Force-Intruder si pergjigje ndaj karikatures se priftit qe u soll nga anetari Disa:

http://www.forumishqiptar.com/showpo...2&postcount=28

Ndersa fotografia e Papes Benedikt duket qarte se ishte e tij, sepse ky Pape jeton dhe ne e njohim dhe sot

Matrix, sinqerisht mendova se ka qene nje leshim nga ana juaj dhe s'ju ka rene ne sy postimi (gje qe mund ti ndodh cdo moderatori), por ky justifikim eshte metevertete per keqardhje.

Ju lutem, nuk jemi budallenje!

Po ketij postimi cka i thoni:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=90

?

Do benit mire ti merrni te 3 postimet me rradhe nen moderim (fshese) dhe ne te ardhmen mos lejohen pamje te cilet mund te prekin besimtaret e nje feje.

Poashtu shpresoj se sugjerimin tim ne lidhje me temat e konvertimeve do ta merrni parasysh ne te ardhmen, dmth mos lejoni nga asnjera pale hapje te temave te tilla po ata ti zhvendosni ne nenrubrikat e besimeve perkatese sepse vete pershkrimi dhe rregullorja e nenforumit te "Tolerances Fetare" bie ne kundershtim me natyren e disa temave te cilet momentalisht hapen aty.

Ka shume tema/postime te cilet bien ne kundershtim me rregulloren te cilen e keni shkruar ju vete dhe mendoj se ata duhet te moderohen.

Gjithe te mirat!

Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ti "dritė" sheh vetem me njėrin sy!

Disaher ke nderhy ndaj shkrimeve te mia me gjuhen e kritikes, jo pse ndoshta nuk kan vend edhe kritikat seps enjerez jemi dhe mund edhe te gabojmė, por ajo qe unė kam verejtje ne ty eshtė se je krejt e nianshme, sepse asnjėher nuk e ke shiquar arsyen se pse erdhi deri te ky shkrim, apo ma thjeshtė:
    Po si nuk u bėre njėher burrneshė dhe te jeshė e drejt - tė lexoj shkrim tėndin ku je ankuar ndaj ndoni shkrimi te ndoni muslimani ? Athua bre "dritė" engjuj na qenkan kėta a? apo nuk sheh ti? Ik ore se per besė ėshtė per te ardhur turp. Si nuk sheh se ēka po shkruhet ndaj krishterimit!! Jo pse nuk po shkruhet edhe kunder islamit, por te pakten nuk po ankohemi kunder asnjė moderatori as SM - ADMIN as ndaj askujt.

Me kujdes po lexoj se si dini tė ankoheni ju kunder atyre qe nuk u shkojnė per shtati, sa te pa drejt se jeni! Me mijra tema keni hapur kunder krishterimit dhe askush nuk i ka mbyllur dhe tash keni zgjedhur te ankoheni kunder Matrix! Ah, drejtesia e juaj.

Matrix ėshtė moderator shumė i mirė por mund bėhet se pakez tolerant me ju qe jeni anėtarsuar vetem me njė qellim - ta luftoni krishterimin dhe misioni i juaj eshte shkrime kunder krishterimit, ne veqanti kunder Kishes katolike.

Derisa tė shoh se je ankuar apo ke reaguar kunder ndonjė shkrimi te ndonji muslmani qe jane me mijra ne kete forum, te konsideroj te pa drejt dhe e njė-anshme.
    Ata te cilet me njohin e dine qe nuk kam nguruar edhe bashkebesimtaret e mij ti kritikoj kur jane ne pyetje fjalor i pahijshem dhe sjellje jo e mire ndaj te tjereve. Madje vete une kam raportuar tema dhe shkrime stafit qe keta te moderohen.

Personalisht futem ne forum per clodhje pas diteve te lodhshme qe kam, te cmallem me gjuhen shqipe gjate leximit dhe prandaj as qe marr pjese ne diskutime ku mbreterojne ofendimet qe jane jashte cdo etike te mirefillte te cilet koheve fundit kryesisht ndodhin ne nenforumet fetare.

Supozimet tuaja jane te pavend, une sjam anetaresuar te luftoj askend, as besimin tuaj e as kishen tuaj.

Pershendetje!

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar mė parė nga Dritė Lexo Postimin
    Matrix, e shikoj si pozitive qe mirepritni edhe kritikat ne lidhje me moderimin tuaj. Shpresoj se nuk do te ma zeni per te madhe nese shpreh edhe une opinionin tim.

Fillimisht ideja e Sofrave ishte nje ide shume e bukur nga ana juaj gje qe me la pershtypje pozitive sepse vereheshin ndryshime per te mire ne fillim. Tash hapja e disa temave te cilet vijuan mendoj se ishin te panevojshme sepse ka pyetje te cilet mund te trajtoheshin ne sofrat perkatese. Kjo edhe juve do te ua lehtesonte me shume moderimin.

Si e dyta, temat e konvertimeve nga cilado pale qofte mendoj se se kane vendin tek rubrika e "Tolerances Fetare". Nese mendoni te vazhdoni ne kete menyre me tema konvertimesh athere ndryshoni emrin e rubrikes ne "Propagande Fetare"
    Eshte shenderuar rubrika ne nje kend garimi kush sa tifoza do te mbledh dhe kush kend do te ofendoje me shume. Koxha e bezdisshme te lexojsh temat, e ku me te marresh pjese ne ndonje diskutim.

Cdo teme qe ka te beje me konvertime mendoj se duhet te zhvendoset ne nenrubriken e besimeve perkatese, ata te besimit musliman tek Komuniteti Musliman dhe ata te besimit krishter tek Komunitetet e Krishtera.

Tani rregullorja juaj qe keni postuar:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=116993

Eshte nje rregullore metevertete shume e mire, por lind pyetja sa i permbaheni kesaj rregullore ne moderim?

Shpesh kam raportuar shkrime te pahijshme, ofendime ndaj anetareve dhe perseri pas ca ditesh kur i shfletoja temat i shihsha te njejtat shkrime si i "zbukurojne" temat e nenforumit.

Para ca ditesh me ra ne sy nje foto e manipuluar e Papes Benedikt e cila sinqerisht ishte e pa vend aty. Personalisht sme pelqejne aspak talljet me figurat fetare te cilet mund te prekin besimtaret e nje feje, shoh qe fotoja qenka fshire gje qe do ta kisha bere edhe une sikur te kisha mundesi moderimi.
    Por fakti qe akoma karikatura e Profetit e hijeshon kete teme: http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=78 e deshmon ate se rubrika moderohet njeanshem. Natyrisht qe keta karikatura juve nuk ju pengojne sepse nuk prekin besimin tuaj.

Kerkoj parapakisht ndjese nese ju kam prek me shkrimin tim, mendoj se kritikat konstruktive duhet te jene te mirepritura per te miren e gjithve.

Pershendetje
    Dritė, jam plotėsisht dakort me sygjerimet qė ti ke sjellė. Jam absolutisht kundėr temave tė konvertimeve tė tė dyja palėve, tema tė cilat duhet tė hapeshin vetėm nė komunitetet pėrkatėse.

Mendoj se Matrix, nė vėnd qė tė hapte tema tė reja, do mund t'i shtronte ato pyetje nė sofrėn muslimane, kjo do shkaktonte mė pak, pėr tė mos thėnė aspak pakėnaqėsi nga ana e muslimanėve.

Megjithatė mė duhet tė vė nė dukje diēka qė unė kam vėnė re nga ana e muslimanėve. Nuk e kuptoj dot, pėrse tremben muslimanėt dhe e konsiderojnė armik kėdo qė bėn pyetje, akoma edhe nėse ato janė delikate, nėse ato pyetje drejtohen ashtu si duhen. Unė si i krishter nuk do kisha asnjė problem pėr ēfarė do pyetje qė tė mė drejtohej. Kam vėnė re se Matrix ka shumė njohuri nga feja muslimane dhe mė vjen keq qė ai, si moderator qė ėshtė, nuk ka lirinė e plotė tė bėjė pyetje tė ndryshme rreth fesė suaj. Unė kam mėsuar shumė gjėra nga pyetjet e tij, gjėra qė ju nuk do t'i zbulonit kurrė. Por nga ana tjetėr, kėto tema tendojnė tė prishen nga ekstremistė tė tė dyja palėve, prandaj edhe unė nuk marr pjesė nė to, por vetėm lexoj nė heshtje.

Pra, problemi juaj ėshtė se Matrix bėn pyetje tė vėshtira dhe qė i vė besimtarėt muslimanė nė siklet, apo mėnyra se si ai i ka bėrė ato, duke hapur tema tė veēanta. Nėse ėshtė e dyta, jam plotėsisht dakort me ju dhe e thashė qė nė fillim se ato pyetje duheshin shtruar nė sofrėn muslimane, por nėse ėshtė e para, mė vjen keq por janė shenja frike dhe pasigurie pėr besimin tuaj.

Shpresoj tė mos jeni ndier tė ofenduar nga ndėrhyrja ime.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Citim Postuar mė parė nga marcus1 Lexo Postimin
    Dritė, jam plotėsisht dakort me sygjerimet qė ti ke sjellė. Jam absolutisht kundėr temave tė konvertimeve tė tė dyja palėve, tema tė cilat duhet tė hapeshin vetėm nė komunitetet pėrkatėse.

Mendoj se Matrix, nė vėnd qė tė hapte tema tė reja, do mund t'i shtronte ato pyetje nė sofrėn muslimane, kjo do shkaktonte mė pak, pėr tė mos thėnė aspak pakėnaqėsi nga ana e muslimanėve.

Megjithatė mė duhet tė vė nė dukje diēka qė unė kam vėnė re nga ana e muslimanėve. Nuk e kuptoj dot, pėrse tremben muslimanėt dhe e konsiderojnė armik kėdo qė bėn pyetje, akoma edhe nėse ato janė delikate, nėse ato pyetje drejtohen ashtu si duhen. Unė si i krishter nuk do kisha asnjė problem pėr ēfarė do pyetje qė tė mė drejtohej. Kam vėnė re se Matrix ka shumė njohuri nga feja muslimane dhe mė vjen keq qė ai, si moderator qė ėshtė, nuk ka lirinė e plotė tė bėjė pyetje tė ndryshme rreth fesė suaj. Unė kam mėsuar shumė gjėra nga pyetjet e tij, gjėra qė ju nuk do t'i zbulonit kurrė. Por nga ana tjetėr, kėto tema tendojnė tė prishen nga ekstremistė tė tė dyja palėve, prandaj edhe unė nuk marr pjesė nė to, por vetėm lexoj nė heshtje.

Pra, problemi juaj ėshtė se Matrix bėn pyetje tė vėshtira dhe qė i vė besimtarėt muslimanė nė siklet, apo mėnyra se si ai i ka bėrė ato, duke hapur tema tė veēanta. Nėse ėshtė e dyta, jam plotėsisht dakort me ju dhe e thashė qė nė fillim se ato pyetje duheshin shtruar nė sofrėn muslimane, por nėse ėshtė e para, mė vjen keq por janė shenja frike dhe pasigurie pėr besimin tuaj.

Shpresoj tė mos jeni ndier tė ofenduar nga ndėrhyrja ime.

Pershendetje Marcus

Nuk ju referova vetem temave te hapura nga Matrix, po ne pergjithesi temat qe ishin hapur koheve fundit mu duken te teperta dhe aspak ne perputhje me qellimin e atij nenforumi.

Problemi nuk qendron tek parashtrimi i pyetjeve nga ana juaj por tek menyra se si parashtrohen pyetjet, nderhyrjet e anetareve (nga te dy palet) te cilet jane te papermbajtur ne aspektin verbal dhe qe sjellin ne nxehjen e gjakrave dhe eskalimin e diskutimeve ne ofendime personale.

Duke pare kulturen dhe gjaknxehtesine e anetareve (te te dy paleve) mendoj se duhet te jemi te sinqerte dhe ta pranojme se nje diskutim i mirefillte eshte paksa rende i realizueshem.

Ka anetare te cilet kane aftesi te bejne nje diskutim te qete (nga te dy palet) por fale te disa tjereve prishet rrjedhshmeria e temave me ironizimet dhe ofendimet e tyre.

Gjithsesi, une njejte si ti jam terheq dhe vetem lexoj ne qetesi kur kam kohe dhe deshire - kjo e fundit shpesh zhduket fale gjerave te lartpermendura dhe kercej ne rubrikat tjera jashte nenforumeve fetare.

Kalofsh mire!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •