Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Kryeministri Berisha të dielën viziton Kosovën

Tiranë, 21 prill - Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, do të vizitojë Kosovë të dielën, më 25 prill, bëhet e ditur nga Kryeministria e Shqipërisë. Ai do të marrë pjesë në nisjen e punimeve për ndërtimin e autostradës Morinë-Merdar.

Lajmin për pjesëmarrje e konfirmoi mbrëmë vetë kryeministri Berisha në një intervistë për televizionin ALSAT. Berisha, do të jetë i shoqëruar nga disa ministra të kabinetit të tij dhe zyrtarë të tjerë të institucioneve shtetërore të Shqipërisë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 21-04-2010 më 10:23
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Tiranë, 21 prill - Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, do të vizitojë Kosovë të dielën, më 25 prill, bëhet e ditur nga Kryeministria e Shqipërisë. Ai do të marrë pjesë në nisjen e punimeve për ndërtimin e autostradës Morinë-Merdar.

Lajmin për pjesëmarrje e konfirmoi mbrëmë vetë kryeministri Berisha në një intervistë për televizionin ALSAT. Berisha, do të jetë i shoqëruar nga disa ministra të kabinetit të tij dhe zyrtarë të tjerë të institucioneve shtetërore të Shqipërisë.
    Priteni me flamure kombelesh,ngaqe e meriton.
    Ndonje medalje nuk i ben keq,se i ka qejf ky shemtaraqi.
    I vetmi KRYEMINISTER ne bote,qe s'flet gjuhen e vet.
    Dhe eshte doktor.
    Doktor ishte dhe Karaxhixhi.
    O Kosovaraleshit.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Priteni me flamure kombelesh,ngaqe e meriton.
    Ndonje medalje nuk i ben keq,se i ka qejf ky shemtaraqi.
    I vetmi KRYEMINISTER ne bote,qe s'flet gjuhen e vet.
    Dhe eshte doktor.
    Doktor ishte dhe Karaxhixhi.
    O Kosovaraleshit.

Nuk është aq shumë me rëndësi kush vjen , por funksioni , e ai është kryeministri i kombit shqiptar dhe ne do ta presim si BABA I KOMBIT SHQIPTAR.

MIRË SE VJEN O BABA I KOMBIT.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Nuk është aq shumë me rëndësi kush vjen , por funksioni , e ai është kryeministri i kombit shqiptar dhe ne do ta presim si BABA I KOMBIT SHQIPTAR.

Prite,mendimi jot personal.
    Mbase ja u ploteson deshirat.
    Funksioni???
    Okay Berlini.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    hieni ate foto se e trembet miletin or popull...kryeministri me ugly ne bot....

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Athua do te kalon neper tunel.....qe i beri hapjen e mrekullueshme,por nuk zgjati shum.

ska me dal me prit .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162

...bab i joti mundet me kan , kurse i jemi kursesi....

- mos fol ne emer t'krejtve...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ne se shkon neper rrugen durres-kukes-morine.. pra dhe neper tynelet.. e urat.. e ksaj rruge athere i uroj rrug te mbare zotit kryeminister..

cdo menyre e drejtim tjeter udhetimi nuk eshe i pelqyshem politikisht e moralisht.. per ne simpatizantet e tij dhe te rruges kombetare.. e do leje shije te keqe.. tek opinioni..

burreria eshte pasuria me e madhe..

pra.. beje rrugen o sali. coje der ne fund..dhe athere kur kerri yt do pershkoje urat dhe tynelet.. e do mberrije ne morine.. athere te ka lezet kjo vizite..

dhe do jesh 100 fish i nderuar..

perndryshe.. do jete nje vajtje e dh.jere bile dhe e permjere.. me te cilen do tallen ed rucet e krejt..

ju lutem na informoni sakte per kte ceshtje.. qe te mos komentojme ne hava.

tjeter..

dhe kryekryesorja..

vendi ndodhet para gremines ku po e con qartesisht pa e fshehur fare mjeshtri i madh edvin nexho hoxh ali komitet qendrori i ppsh-se..

pra vendi i saliut eshte tirana..

cdo ikje.. per cdo arsye eshte ... fshati digjet ku.rva krihet..

kryeministri duhet te mbroje femijet shqiptare nga falangat kanibale te ed ruc gjolek vampirave..

ki eshte imperativi i dites..

kulmi i tralalallykit..

ka keshilltare ki apo huj gardhi..

nuk e di ai sa eshte sahati ne tirane?

apo e rren mendja se duke i dhene ne xhep edvinit 5 mlione dollare te kuvajtit edvin hajduti e lahperi heq dore nga revolucioni khmer rruzh..

???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Postime
    6
    Un kam respekt per Kryeminstrin e Shqiperis
    nuk them se eshte me i miri po ka dhe me keq FATOSI pershembull
    jam Shqiptar nga Kosova dhe me vjen mir qe Kryeministri i Shqiperis do vizitoj Kosoven
    Kosova do e pret si eshte me se miri dhe do i le mbresa Kryeministrit qe te vizitoj perseri Kosoven.
    Tani asnje fytyr politike nuk pelqehet nga te gjith dhe nuk ju fajsoj ju qe shani Kryeminstrin se nuk di un si ec punet aj ne Shqiperi por per Kosoven ka qen dhe eshte nje perkrahje e madhe kshtu qe ne kemi respekt te madh per ket figur politike.
    Duke mos deshiruar te idhtoj askend un ju pershedes me shpres qe nuk do kem pergjegjje urryese ndaj mendimit tim.
    Kam punuar 3 vjet ne Shqiperi dhe sinqerisht dashuria ime per at vend dhe per njerzit eshte e papershrueshme siq eshte edhe mikpritja qe me kan bere mua
    Un ju pershendes.

DBD

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga DBD212 Lexo Postimin
    Un kam respekt per Kryeminstrin e Shqiperis
    nuk them se eshte me i miri po ka dhe me keq FATOSI pershembull
    jam Shqiptar nga Kosova dhe me vjen mir qe Kryeministri i Shqiperis do vizitoj Kosoven
    Kosova do e pret si eshte me se miri dhe do i le mbresa Kryeministrit qe te vizitoj perseri Kosoven.
    Tani asnje fytyr politike nuk pelqehet nga te gjith dhe nuk ju fajsoj ju qe shani Kryeminstrin se nuk di un si ec punet aj ne Shqiperi por per Kosoven ka qen dhe eshte nje perkrahje e madhe kshtu qe ne kemi respekt te madh per ket figur politike.
    Duke mos deshiruar te idhtoj askend un ju pershedes me shpres qe nuk do kem pergjegjje urryese ndaj mendimit tim.
    Kam punuar 3 vjet ne Shqiperi dhe sinqerisht dashuria ime per at vend dhe per njerzit eshte e papershrueshme siq eshte edhe mikpritja qe me kan bere mua
    Un ju pershendes.

DBD
    Kur ka njerez si puna e juaj te dashur ai mireseardhte ne trojet e juaja.
    Dhe e ka ndihmuar shume Kosoven.
    Nejse qenke positiv per Shqiperine,te pakten sic shkruan.
    Tung.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •