Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
ky eshte forumi me pasiv edhe me i ngadalshem qe une ndonjer kam hasur edhe pse ka mjaft numer te madh te antarve.
Mia San Mia
Mua me ka terhequr me shume xhudo ngaqe edhe vete jam cik si i madh e i rende. Ne shkolle te mesme kam dashur ta praktikoj por shkolla ime kishte vetem mundje dhe ketu afer s'kam qendra qe e mesojne.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Sporti luftarak me i mire eshte Jet Kune Do, ose sporti qe e ka shpik gjeniu Bruce Lee. Nese keni lexuar ndonjehere librat e tij e shihni qe eshte shume perfekt dhe siguron fitore ne cdo aspekt.
Besoj se ne raste lufte dhe situata ushtarake, mbijetesa eshte kryesorja.
Prandaj sipas meje, asnje nga alternativat e propozuara nuk vlen ne keto situata. Nje kombinacion i mire, mes disiplinave te ndryeshme, dhe reflekseve natyrore te njeriut bejn Krava Magan sistemin me te persosur per perdorim ushtarak, policor por edhe civil.
Ka ndonjeri prej jush experience nga Krav Maga, ose dini ne qoft se exiztojne klube te tilla ne Shqiperi?
Peace is the virtue of civilization. War is its crime.
Sportet luftarake jane sporte KOTI dhe per perfitime personale!
Fitorja ne dyluftim nvaret nga pergaditja Psiqike dhe ajo fizike, ajo psiqike shum me e rendesishme, forcat elite te disa shteteve mundohen e stermundohen me ushtrime te ndryshme dhe jo per te fituar muskuj por per tu pergaditur psiqikisht.
Krijoni Kontakt