Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    SHBA sta harrojm kurr

krejt botes venja flaken per mu
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    usa ben mire qe nderhyn sepse pa nderhyrjen e saje bota do ishte nen thundren khmer ruzhe.

mirpo ka nje problem te madh.
    ajo nuk di te nderhyje.

ka vetem nje nderhyrje te sukseshme qe ka bere amerika.

clirimi i kosoves nga zgedha 100 e ca vjecare serbe.

zoti e bekofte per kte bujari.

kurse ne vende tjera ajo ka deshtuar sidomos ne kto afgan e irak.
    sic duket usa nuk i njeh kto vende.
    pra ska njohes te mire te ktyre popujve e historise se tyre.

11 shtatori tregon se cia dhe f-end be ija.. kan tall l.oqet ne kto vite .. pra mijra nepunes te ktyre dy institucioneve kan marre rrogat kot.

edhe ne shqiperi usa nuk ka treguar ndonji aftesi ne trajtimin e problemeve politike.

psh shqiperia ose me mir me thene populli shqiptar.. qe e vuajti stalinizmin me keq se cdo popull tjeter ne bote nuk morri nga usa ndihme cilesore as kur lengonte ky popull nen diktature e as kur mori rrugen e demokracise ne ate menyren e vet.
    pervec rajersonit qe e desh forcen qe e solli demokracine ne shqiperi..pra pd-ne.. krejt tjeret ambasadoret e saje jan sjelle si qen roje te forcave qe e mbajten kte popull te shtypur 50 vjet..

kulmi arriti me mariz linone qe u be mamaja e caushve te vlores.. pra mbeshtetese e hapur e revanshizmit enveroist kanibalist..
    dhe kjo neperke qe kish mundesi te plota ne 96 e 97 ta ndalonte tragjedine e te shpetonte mijra jet femijesh.. vazhdon dhe sot te jete ne prapaskene e te dirigjoje e mbeshtese shtazen enveriste edvin nexhmi hoxhen.. ne nje tjeter revolucion barbar me pasoja te tmerrshme..
    po keshtu dhe kimfilbi-sti widhers.. i cili duket qarte se.. eshte bashk me linone ne kte rrug pa krye qe po e fusin shqiperine..

...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    lista e gjith luftrave qe ka mar pjes amerika

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._United_States

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Fatlumoooo!

Al Xim El-Abedini nuk eshte Shqiptar. Eshte muslimagjup.

Nuk e ka dertin e Shqiptareve.

Armik i tij eshte armiku i magjupeve muslimane.
    gabim e ki , se Shqiptar asht por, edhe religjioni asht opium per popull...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Fatlumoooo!

Al Xim El-Abedini nuk eshte Shqiptar. Eshte muslimagjup.

Nuk e ka dertin e Shqiptareve.

Armik i tij eshte armiku i magjupeve muslimane.
    e ti je peder i vatikanit

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    E premtja e përgjakshme, 58 të vrarë në shpërthimet

Bagdad, 23 prill - Nga vargu i sulmeve me automjete bomba dhe sulme tjera rreth një paralagje shiite të Bagdadit, të paktën 58 persona e kanë humbur jetën dhe më shumë se 200 janë plagosur.
    Bombat kanë shpërthyer afër xhamive shiite gjatë faljes të së premtes dhe në një treg.
    Shpërthimet e sotme pasuan goditjet e rënda që forcat e sigurisë të Irakut ia bënë Al Qaedas.
    Po sot, nga shpërthimet në provincën Anbar të Irakut u vranë 7 persona dhe u plagosën 10 të tjerë.

**

Ja pse ndërhyn USA
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    E premtja e përgjakshme, 58 të vrarë në shpërthimet

Bagdad, 23 prill - Nga vargu i sulmeve me automjete bomba dhe sulme tjera rreth një paralagje shiite të Bagdadit, të paktën 58 persona e kanë humbur jetën dhe më shumë se 200 janë plagosur.
    Bombat kanë shpërthyer afër xhamive shiite gjatë faljes të së premtes dhe në një treg.
    Shpërthimet e sotme pasuan goditjet e rënda që forcat e sigurisë të Irakut ia bënë Al Qaedas.
    Po sot, nga shpërthimet në provincën Anbar të Irakut u vranë 7 persona dhe u plagosën 10 të tjerë.

**

Ja pse ndërhyn USA
    a je mundu ndonjeher te gjesh se kush po i hudh keto bomba apo me let eshte te thuash i hodhi nje ekstremist musliman jo shokit keto bomba vin nga mosadi izraelit dhe cia amerikane
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nga Lufta e dytë botërore e këndej, ushtria amerikane ndërhynë nëpër shumë shtete të botës, dhe atë nën moto të ndryshme.

O shqiptare,fute ne koke se jo vetem Amerika,ne kohen e vet edhe osmanlit kesshtu kane be edhe Evropa e krishtere me vatikanin ne krye edhe Muslimant ne koheen e tyre kane ardhe deri ne spaanje e kshtu me radhe krejt jone nje *** po merre e shkruaj ndonje gje per vlerat shqiptare,qe mund bota te na gjelozoje,per ato qe i kena....
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    a je mundu ndonjeher te gjesh se kush po i hudh keto bomba apo me let eshte te thuash i hodhi nje ekstremist musliman jo shokit keto bomba vin nga mosadi izraelit dhe cia amerikane
    Vendosa ti ik paragjykimit nga fotoja jote dhe ti lexoj shkrimet e tua por........ nuk me zgjenjeve ,ashtu si fytyra ne avatar edhe shkrimet qenkan me te vertet te lodhta e palogjike.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

e cdo te thote kjo...

asnje superfuqi botrore nuk i ka ekzekutu 106 mij persona per disa sekonda kete e ka be vetem shba
    e cdo te thote kjo...bashke me shkrimin tend te fillimit mos e prure ketu thjeshte ne kontekstin fetar...

ximi amerika i ka by.thet e medhaja dhe kerkujt tjeter nuk ja mban me e kundershtuar...ta provoje dikush ta kundershtoje se veq me nje por.dhe ja ben surratin me keq se te majmunit...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •