Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    jo nese i mbledhim te gjitha viktimat nuk del 1 milion mirpo dhjetra milion per shum pak vite

e sa i perket anglis qe disa po e dojn shum ju kisha then te lexojn historin e dates 13.qershor1878 dhe te shohin kush e shkatrroj shqiperin dhe e coptoj ne shum pjes
    Ximi,vetem nje keshille si vellaut te ta them.
    A kujton se i hengri shume vendeve arabe kur nderhyu Serbija duke masakruar "vellezerit musliman"te Kosoves a?As nuk i permendte bile.E mbante krahun e Rusise ku`rve dhe aleateve te saj.
    Moamer Gadafi i`u dergonte leter Millosheviqit ne vitin 1997 dhe "vellezerve kosovar"qe ta pranojne shtetin e Serbise sepse i "keni te gjitha te drejtat".
    Amerika per mendimin tim e ka te drejten morale te nderhy ne qdo vend te botes.Dhe ate per nje arsye,ti demokratizoje dhe te ju sjell lirine njerezve,dhe ti heq didakturat nga pushteti.Nese kete se bene Amerika atehere do ta bente Rusija.
    Zgjidhe njeren ,cila eshte me e mire.
    Nuk them qe gjithmone duhet te jen njerezit nen" didaktin" amerikan,mirepo kur nuk je i forte vet atehere duhet te lidhesh aleance me te fortin.E ku ka me mire se te lidhesh aleance me vendin me demokratik ne bote.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Fatlumoooo!

Al Xim El-Abedini nuk eshte Shqiptar. Eshte muslimagjup.

Nuk e ka dertin e Shqiptareve.

Armik i tij eshte armiku i magjupeve muslimane.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    shyqyr qe nuk e paska pershkru ne nderhyrjen ne kosove si vrasjen e shkaterrimin e popullit te pafajshem serb lol

imagjino ximi po ban sikur po i dhimen mangupat e japanit qe per per 7 vjet vran e terrorizun krejt Azin
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ximi,vetem nje keshille si vellaut te ta them.
    A kujton se i hengri shume vendeve arabe kur nderhyu Serbija duke masakruar "vellezerit musliman"te Kosoves a?As nuk i permendte bile.E mbante krahun e Rusise ku`rve dhe aleateve te saj.
    Moamer Gadafi i`u dergonte leter Millosheviqit ne vitin 1997 dhe "vellezerve kosovar"qe ta pranojne shtetin e Serbise sepse i "keni te gjitha te drejtat".
    Amerika per mendimin tim e ka te drejten morale te nderhy ne qdo vend te botes.Dhe ate per nje arsye,ti demokratizoje dhe te ju sjell lirine njerezve,dhe ti heq didakturat nga pushteti.Nese kete se bene Amerika atehere do ta bente Rusija.
    Zgjidhe njeren ,cila eshte me e mire.
    Nuk them qe gjithmone duhet te jen njerezit nen" didaktin" amerikan,mirepo kur nuk je i forte vet atehere duhet te lidhesh aleance me te fortin.E ku ka me mire se te lidhesh aleance me vendin me demokratik ne bote.
    flm fatlum per keshillen

fatlum nuk jam une arab jam musliman shqipetar mu nuk me intereseon qka ka vepru arabia apo vatikani

nuk jam njeri qe vetem qe eshte i fort te behem ne anen e terroristit e te miratoj masakrat ndaj civileve

jam njeri dhe edhe ata jan njerz edhe ata meritojn lirin ashtu siq jemi te lir ne edhe une e kam perjetu luften dhe e di qka eshte lufta

pse eshte e fort amerika nuk ka te drejt te masakroj njerz te pafajshum dhe mos harro se te gjitha superfuqit botrore jan shkatrru nga me te dobtit

une nuk jam kunder amerikes si vend
    une nuk jam kunder popullit amerikan ashtu siq nuk jam kunder as nje populli ne bot

une jam kunder qeveris amerikane sepse jan duke ushtru terror dhe jan duke masakru gra femij dhe pleq

nuk jam njeri qe deshiroj qe une te jetoj ne lluks e pjesa tjeter e botes le te kallet

une do jem gjithmon ne anen e viktimes edhe sikur ajo te jet me e dobta ne bot kurr nuk do e perkrahi terrorin sepse jam lind dhe jam rrit ne nje vend i cili ka qen i okupuar me shekuj

jam kunder vrasjes se qdo njeriu te pafajshum qe ndodh ne bot pa marr parasysh se qka eshte ai qfar feje ka apo race pa marr parasysh a eshte arab kinez rus apo qkadoqoft tjeter une gjithmon do ta mbeshteti viktimen se paku moralisht dhe kurr ne jeten time nuk do e perkrah terrorin edhe sikur ate te ushtronte babai im

athua ata nuk meritojn te jetojn te lir fatlum nese ne e perkrahim terrorin ather edhe ne do jemi fajtor per te gjitha vrasjet qe behen atje
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Une e di qe je shqiptar ximi,per ate pune edhe te fola se perndryshe sdo te kisha folur.
    Sa per Ameriken ku nderhyn ajo eshte teme e rende per mua dhe poashtu edhe per ty.Te vetmin gabim qe pranon Amerika se ka nderhyr ka qene Vietnami.
    Dua te te jap vetem nje shembull dhe poashtu edhe fakt.Pothuajse shumica e policise palestineze qe egziston i marrin pagat nga vete ndihmat Amerikane.Amerika nuk eshte kunder popujve,eshte kunder terroristeve dhe poashtu kunder didaktoreve qe i mbyten popujt e vet.

Gjithmone Ameriken e akuzuan si "polic i botes".E akuzuan ata qe para se te behej fuqi boterore Amerika,keta kishin pothuajse nen pushtimin e tyre per me se 500 vite kolonite neper tere bote.keto koloni i humben ,disa me luftera e disa me paqe,mirepo kur mori timonin Amerika keta u egersuan.
    Amerika nuk mori timonin e te fuqishmit ne bote me dhune.Me demokraci dhe shembull per te tjeret,per kete shkak edhe i takon primati i te qenit e para ne proceset qe zhvillohen ne bote.
    Amerika eshte shteti qe e shohin enderr edhe ato shtetet qe me se shumti e urrejne.Shteti dhe kombi amerikan eshte i ndertuar mbi nje baze te vetme.E ajo baze eshte Liria.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Eshte superfuqi prandaj nuk i trembet syri nga asnje vend dhe mbi te gjitha jane patriot .

I Pledge Allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands,one Nation under God,
    indivisible, with liberty and justice for all.

One Nation under god

Zoti bekofte shqiperine & God bless America .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    370

Thumbs up

SHBA-ja luften madhore e ban qe tjerat vende e shtet mu kan te lira e demokratike.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    vura re se te dogji kur thane rrofte anglia,

thashe "e mbajne veten" se ne ne dukje duket sikur e perdorni arsyen, po sa here flitet per fe e politike sikur nuk duket me. Ne kete kuptim e kisha.
    Mua me dogji? Jo mor burr, as nuk e vras mendjen per keto gjera qe thua ti.
    Faktikisht nuk mendoj duke anuar nga nje x shtet apo nga nje x fe. Asnjehere nuk kam dashur ta bej dhe gjithmone jam munduar te mos arrij kete. Tjeter gje eshte ajo se cfare mendon ti. Por gjithsesi do te isha i interesuar ta dija se kur kam folur per politik dhe fe, kam anuar vetem nga njeri kah dhe ku arsyeja nuk eshte dukur me, dhe qe kjo gje te paska bere pershtypje...

Une thash qe 11 vjet ndryshimi kahu politik nuk harrojne nje histori te tere...
    Duke u bazuar ketu me kontributin qe ky shtet ka dhene per te miren dhete keqen e Shqipetareve...
    Sbesoj se kishte ndonje "djegje" te madhe ne kete mes.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Po shtoj edhe Himnin, per ju qe e enderroni Ameriken por se arrini dot!!

http://www.youtube.com/watch?v=3nqAt...eature=related
    mua ma se shumti me pelqen verzioni i Jimi Hendrix , vitin 1969 , Woodstock

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    I pershendes te gjith zorraxhint:

Sa me shume ta kritikojn aq me shume ngjyra shtoen ne harte! Kush e urren, aq me shume ngjyra do shtoen. Kush e sulmon, aq me shume ngjyra do shtohen.

Jo vec ne toke por edhe oqeanin e dominon. Pellcisni sa te doni tashti. Deri sa nje dite tju pafsha ne nje video duke ju sulmuar nje helikopter Apache.

Posht zorraxhint dhe pro sklleverit Arabe.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •