Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10

Linjat e avioneve

A e din kush se kur mund te fillojn linjat e aeroplaneve per ne Canada,se ngelem ketu.Po kjo Alitalia a eshte e sigurte se me ka ra udhetimi me kete linje nga Tirana ne Rome dhe Toronto..Pershendetje
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A e din kush se kur mund te fillojn linjat e aeroplaneve per ne Canada,se ngelem ketu.Po kjo Alitalia a eshte e sigurte se me ka ra udhetimi me kete linje nga Tirana ne Rome dhe Toronto..Pershendetje
    Me sa degjova per itali dhe nga itali fluturohet ende .tani per tani aeroporti i Romes dhe aeroportet spanjolle jan ne funksion te plote per fluturime tejoqeanike!

Ishalla,po kjo Alitalja a eshte linje e sigurte se nuk kam udhtuar ndonjehere me kete
    Revolution 1848

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    alitalia eshte so so ... cka .. ka dhe me keq .. malevi pershembull lol

dicka qe sdo te pelqeje kur te jesh brenda ne avion , ka shume klienta indian , pakistaneza alitalia , po te qelloi ndonje afer qe vjen ere ose era e ushqimit qe hane ... good luck per nja 8 ore hahaha

Pse per sa behet Toronto nga Roma
    Revolution 1848

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    nga roma se di un kam kaluar nga milano ... nja 7-8 ore nese me kujtohet mire ... ka nja 4 vjet sme kujtohet me saktesi lol

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    alitalia eshte so so ... cka .. ka dhe me keq .. malevi pershembull lol

dicka qe sdo te pelqeje kur te jesh brenda ne avion , ka shume klienta indian , pakistaneza alitalia , po te qelloi ndonje afer qe vjen ere ose era e ushqimit qe hane ... good luck per nja 8 ore hahaha

hahaha.Mua me pelqe linja nga gjermania
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Epo kur u ndam keshtu na rane,ZOTI na ruajt
    Revolution 1848

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    lufthansa ? nice eshte e kam provuar ... me ka ngel fiksim british airways ama lol

Mire une po e provoj njeher kete Alitalia si eshte kur te mberri atje (nese mberri )do te them se si ishte.
    Revolution 1848

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •