me Shume Eshte Nje Pytje Per Femrat , Do Doja Si Perdoret Ky Lloj Medikamenti Qe Kam Marre Une Me Poshte Keni Foton E Bashkangjitur
me Shume Eshte Nje Pytje Per Femrat , Do Doja Si Perdoret Ky Lloj Medikamenti Qe Kam Marre Une Me Poshte Keni Foton E Bashkangjitur
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ELDORADO : 20-04-2010 mė 10:56 Arsyeja: BASHKANGJITJE FOTO
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
sqarimet mbi kete ceshtje te jene sa me te qarta
shif bre pyet naj doktorr..se te pyesesh miletin do ngelesh me barr cdo 6 muaj...
Po duhet te kete udhezimin aty ne paketim ku pershkruhet se si duhet perdore ato mjete kontraceptive. A nuk ke marre udhezim per ato tableta nga mjeku, apo i ke marre vete, pa recete?
Nese deshiron nje pergjegjeje me te drejte, trego se sa miligram jane ato dhe sa tableta permban nje paketim....
Shiko Se Cfare Permban I Ke Ke Foto ,por Une E Mora Vete Se Mase E Fejuara Si Merrte,dhe Kishin Udhezime Ne Anglisht, Ktu Lexo 750 Microgrammes/micrograms Dy Tableta
Keto tableta te nxjerin nga "halli" ne nje moment pakujdesie po nuk eshte mbrojtja me e mire e mundshme, mund te them qe eshte zgjidhja me e gabuar pasi hyne ke kontraceptivet qe kane shume efekte anesore.
Gjithesesi merren ne dy doza (dmth 2 here nga nje kokerr) brenda 24 oreshit te pare te "aksidentit" per siguri maksimale, megjithate mund te merren brenda 72 oresh me siguri qe bie ne 80%
E keqja eshte qe ketu ne shqiperi nuk e kuptoj dot arsyen, por abuzohet me kete lloj kontraceptivi (e kam infon nga statistikat e shitjeve)![]()
Krijoni Kontakt