Close
Faqja 27 prej 51 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 502
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    cfare vujtjet me napolinme 10 lojtare.....
    greku eshte lojtari me zorraxhi qe ka veshe ket fanelle vitet e fundit. ka talle k..... lavezzi me te e me boneren gjithe lojen

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Boni yzmet atij Ibre se ndryshe skeni gjo n'terezi.
    Against all odds..

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Me gezoi jashte mase fitorja e sontme, megjithese Napoletanet, si gjithmone ne ndeshjet nda Milanit, luajten shume keq dhe me nderhyrje shume te renda. Por s'ka rendesi kjo, rendesi ka qe fituam dhe qe tashme jemi te dytet dhe mbrapa na vijne Inter e Juventus. Shpresoj te ecim ne kete rruge.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Omeeeeeeeeeee ca ju thash per sot..sbesoni ju..lol ti marim nje nga nje tashi ndeshjet e ne fund kampjon
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Nuk eshte kusht me njoft Liedholm apo lojtaret e tjere koheve te vjetra per me qene tifoz i Milanit. Mjafton mos me i dhene leksione te tjereve per historine.

Ne kampionatin 03-04 qe fitum Stam nuk kishte ardhe akoma te Milan. Ka ardh vitin mrapa, edhe ka lujt me shume ne qender me Maldinin qe kalonte nga e majta. Po te shofesh numrin e prezencave Stam ka 17 kurse Cafł 33

Kur thu "jane histori aq sa eshte Rui Costa" mendoj se eshte ulje per portugezin, se eshte ne histori qe c'ke me te.

Une gezohem per gjermanet kur lozin me Gjermanine. As nuk me shkoi neper mend nacionaliteti i Ozil e Khedires kur na ben pshesh te marten. Ti ndoshta je ngushellu me Higuain e DiMaria. Interi ka ashume argjentinas, nuk e di a gezohesh edhe per ta.....
    Ore ti s'di shqip kur te thash une qe erdhen ne te njejtin vit??Une te fola kur ishin bashke .Do me thuash kush lozi me shume??Sa per Rui Costen e pelqeja aq shume qe kam blere edhe fannellen e tij.Ti nuk shikon ndeshje te tjera futbolli ?Vetem Milanin shikon?Pyes ?Kampionatin Anglez,Spanjoll,Italjan?Nuk shikon ndeshje te Realit,Barcelones,Atletikos,Arsenal,Manchester ,Inter ,Chelesea ?etj etj?Une kur shikoj keto kampionate ve re ca lojtare te cilet lozin bukur edhe ne keto skuadra te medha lozin ca argjentinas edhe keta argjentinasi jane nga lojtaret me te mire ne fushe edhe keshtu mallengjehem.Kurse ti Me gjermanet ca te shikosh o mavri?Leverkuzen, Aintraht apo Kohlnin e Podolskyt?Ja me thuaj?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vjosa : 25-10-2010 mė 20:18

Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Po dalin fjalet e mia.Pa Berxollen me NR 80 Milani loz me mire.Shpresoj te jete i demtuar keto ndeshjet e ardhshme.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Ore ti s'di shqip kur thash une qe erdhen ne te njejtin vit??Une te fola kur ishin bashke .Do me thuash kush lozi me shume??
    Po diskutonim per carrieren e Cafu te Milan. The nuk ka lujt fare Cafu se ka lujt Stam nga e djathta. Vitin e pare Stam nuk ka qene. Cafu ka lujt gjithmone.
    Kure kan qene bashke prap Cafu ka lujt me shume, megjithese Stam ka ba krahun e djathte e dy te qendres

Sa per Rui Costen e pelqeja aq shume qe kam vlere edhe fannellen e tij.
    A eshte ne historine e Milanit?

Ti nuk shIkon ndeshje te tjera futbolli ?Vetem Milanin shikon?Pyes ?Kampionatin Anglez,Spanjoll,Italjan?Nuk shikon ndeshje te Realit,Barcelones,Atletikos,Arsenal,Manchester ,Inter ,Chelesea ?etj etj?Une kur shikoj keto kampionate ve re ca lojtare te cilet lozin bukur edhe ne keto skuadra te medha lozin ca argjentinas edhe keta argjentinasi jane nga lojtaret me te mire ne fushe edhe keshtu mallengjehem.Kurse ti Me gjermanet ca te shikosh o mavri?Leverkuzen, Aintraht apo Kohlnin e Podolskyt?Ja me thuaj?
    Mundem me tu pergjigje: Real, Bayern. Te thashe qe nuk me interesojne shume kur nuk lozin me komtaren

Nejse, e lejm ket muhabet se u zgjatem shume. Forca Milan. Kjo ka rendsi. Urime per fitoren

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Mbrojtje skandaloze, nje turp te shofesh nje ekip si Milani te luaj si nje ekip kategorie te 3't.
    Nje mbrojtje qe luan me frike, pa konfidence, dhe pa kurajo.

Nuk mbaj mend sa here tha komentatori duke permendur emrin e T. Silva, qe mungonte ne ndeshje.
    Te gjith qe nga Bonera, Greku, bashk me Nesta, qe i ka ik koha me sezone, nuk meritojn me fanellen, lere fare formacionin.

Edhe ti Vjosa, me verte ca cave mende..n me Argjentinasit...mos shif Boneren dhe Grekun ne loje dhe tregon se cfare lojtar te medhenj ishin Lavezat apo zhulsat e tjere Argjentinas qe ka Napoli. Te kishte Milani ndonje si Lucio apo David Luiz, Lavezzi do rrezoej me veten, sic ben cdo 50% ne kontakt me lojtaret e tjere.
    Ke te drejte diku meqe e ke kap me Brazilianet por sic e thash eshte turp me then se cfare loje kan ber Argjentinasti e Napolit kunder amatorve ne mbrojtje qe kemi.

Shyqyr qe kemi ate Tiago Silven se jemi ekip skandaloz ne mbrojtje, tamom amator. 1 lojtar i vetem nuk mjafton te mbuloj edhe 3 vendet e tjera ne mbrotje.

Po te lujm me te njejtin formacion ne mbrojtje me Juventusin, me mire mos e shifni ndeshjen fare.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Djema!!
    Eshte spektakolare te shikosh Milanin nga afer....Ibra eshte monumental...Gattuso eshte tiger(per 30 min, jo me shume),Pirlo cronometer zviceran, Robinho dhe Pato poete te futbollit dhe se fundmi mbrojtja qe te helmon melēine......nga fundi i ndeshjes gati me bene per spital....
    Mos harrojme edhe faktin se loznin ne nje stadium infernal si ai i Napolit.........!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin
    Mbrojtje skandaloze, nje turp te shofesh nje ekip si Milani te luaj si nje ekip kategorie te 3't.
    Nje mbrojtje qe luan me frike, pa konfidence, dhe pa kurajo.

Nuk mbaj mend sa here tha komentatori duke permendur emrin e T. Silva, qe mungonte ne ndeshje.
    Te gjith qe nga Bonera, Greku, bashk me Nesta, qe i ka ik koha me sezone, nuk meritojn me fanellen, lere fare formacionin.

Edhe ti Vjosa, me verte ca cave mende..n me Argjentinasit...mos shif Boneren dhe Grekun ne loje dhe tregon se cfare lojtar te medhenj ishin Lavezat apo zhulsat e tjere Argjentinas qe ka Napoli. Te kishte Milani ndonje si Lucio apo David Luiz, Lavezzi do rrezoej me veten, sic ben cdo 50% ne kontakt me lojtaret e tjere.
    Ke te drejte diku meqe e ke kap me Brazilianet por sic e thash eshte turp me then se cfare loje kan ber Argjentinasti e Napolit kunder amatorve ne mbrojtje qe kemi.

Shyqyr qe kemi ate Tiago Silven se jemi ekip skandaloz ne mbrojtje, tamom amator. 1 lojtar i vetem nuk mjafton te mbuloj edhe 3 vendet e tjera ne mbrotje.

Po te lujm me te njejtin formacion ne mbrojtje me Juventusin, me mire mos e shifni ndeshjen fare.
    Une e pranoj qe duam mbrojtes por pse te jene Braziljan?Nuk e kuptova ?Ky Lushio qe me beni te mire pse e ndoqi Van Ghal me shqelma?Ik se late nam .Ky Silva qe ma beni mrojtes te pa pare me duket se e degjeneroi Rooney me Manchen.Truri i Mbrojtjes eshte Nesta qe tani ma shani.Humbet ne fizike por e kontrollon mbrojten.
    Une nuk kerkova ndonje Argjentinas ne skuader.Ca perfocimi doni ju ne skuader propozoni nje Braziljan.Ka edhe lojtare te tjere pse do mos do Braziljan?Ne mbrojtje na prishte Carvallo neve me 7 Miljone?Apo na prishte Godin i Villiareal ,apo Vidic? Majtas Sissoko, Bejl?Une nuk kam thene qe duhet te vije ndonje Argjentinas se Argjentinasit jane te shtrenjte per xhepin e Berluskes.Keshtu eshte zgjedhja Ndonje Braziljan qe eshte ne fund te karrjeres.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vjosa : 26-10-2010 mė 10:35

Faqja 27 prej 51 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •