" Hajt ta bejm kosoven prap Turqi ", kjo nenkupton qe kosova duhet te behet sic ishte dikur, ne mesjet, e erret, e tmerrshme dhe aspak e moralshme !.
Jo, kosova dhe shqiperia nuk do kthehen kurrsesi ne mesjeten tende qe as vet evropjanet nuk ta duan me. Kete mesjet keni ber mir qe e keni eksportuar ne Afrik, me shpres qe edhe ata te evulojn sadopak.
Kurse per shpifjet e tua rreth Muhamedit a.s. dhe Allahut te lartmadheruar, reflektojn palljet e gomarlleqeve te tua qe po ushtojn an e kend forumit per " toleranc fetare."
Ju lumt, se keshtu do te shkoni larg, shum larg.... ndoshta nga ne.
...hahahahah....je i pari mysliman qe thote se Turqia na la ne mesjeten e erret.!!!
Po te kujtoj se ne kohen e erresires siç thua ti, mbizoteronte Islami ne Kosove.....
...ahahahahah....Shpifjet????Mi sill t'i lexoj dhe do te te kerkoj falje...Kurse per shpifjet e tua rreth Muhamedit a.s. dhe Allahut te lartmadheruar, reflektojn palljet e gomarlleqeve te tua qe po ushtojn an e kend forumit per " toleranc fetare."
Ju lumt, se keshtu do te shkoni larg, shum larg.... ndoshta nga ne.
Po shiko, se po nuk i solle, je burrec pastaj dhe duhet te me kerkosh falje e te me qerasesh me nje birre te ftohte, more vesh???????
Jarigas
Keso radio ke ne te gjitha radiot e kosoves dhe aktivisht lobojn lirshem.
E di qe je Futkotist ideal mirpo aman braktise kete profesion ne kete teme, sepse tema nuk flet vetem per radio islame, por edhe ti si i krishter ta hapesh radion tende.
Mirpo do ishte logjike te existonte nje cenzure ne rastin kur do tejkaloheshin kufijt e tolerances fetare neper keto radio, shembull: te ndaloheshin sulmet dhe ofendimet ndaj feve te kunderta
Shembull ke radiot e krishtera ne shqipri, ku aq sinjale te forta kan sa qe edhe po te futesh ne tunelin e kalimashit ke per ti ndegjuar dhe pse te mos ndodh qe edhe ne kosove te kete keso radiosh.
Kesaj i thonë: Ne flasim per fshisa, ndersa ti per Lisajarigas Tua shpjegojne si duhet dmth duke filluar qe nga xhihadi e deri te martesat me femije 9 vjeç???????
Dhe duke vazhduar mandej me vellazerimin me arabin dhe somalezin si mysliman, me shqiptarin jo-mysliman qafir qe duhet vrare ne emer te Allahut, me mallkimin e Amerikes dhe levdimin e Arabise Saudite, ...etj....
HAjt ta bejm Kosoven prape Turqi!!!!Oburra....t'ja tregojme Evropes qe ne jena po ata qe ishin nen Turqi.....gomaret e Ballkanit......!!!
o Daku me ngjyr blu, po flitet per diqka qe eshte ne kuader te elementeve te demokracis dhe jo pallavrat e tua ne lidhje ahmet pash toptanat qe gjenden tash neper tyrbet e bektashinjeve.
Mos ja fut kot ne cdo teme, vetem sa per ta realizuar at thenjen: "Mos paq'sh pune, luje deren"
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 22-04-2010 më 05:15
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Ja kane pa hajrin ne Shqiperi ketyra radiove????
O Daku pa ngjyre a pa yndyre..!!!Kesaj i thonë: Ne flasim per fshisa, ndersa ti per Lisa
o Daku me ngjyr blu, po flitet per diqka qe eshte ne kuader te elementeve te demokracis dhe jo pallavrat e tua ne lidhje ahmet pash toptanat qe gjenden tash neper tyrbet e bektashinjeve.
Mos ja fut kot ne cdo teme, vetem sa per ta realizuar at thenjen: "Mos paq'sh pune, luje deren"
Pergjigja ime ishte ndaj nje forumisti te caktuar dhe jo ndaj temes.....a te ta shkruaj arabisht a???
Sa per temen, sill perpara motivacionin qe ka dhene UNMIK-u per ndalimin e hapjes se kesaj radioje, e pastaj bej pyetjen tendencioze se kush e urren Islamin ne Kosove????(po a nuk ishin te gjithe myslimane kosovaret???).......
Jarigas
Pyetje shumë me vend, një gjë të tillë e kam kjartësuar në pak gërma në këtë temë e cila besoj do të jetë e qartë për ty nëse do ta kuptosh. Muslimanët vërdallë që në të shumtën e rasteve i hasim në Kosovë, nuk janë me të vërtetë Muslimanë, jo janë Muslimanë të cilët kanë lindur si të tillë dhe nuk dijnë asgjë më tepër në lidhje me Islamin dhe emrin Muslimanë! Pra shumë qartë mund të mirret me mend se kush janë ata që nuk duan të vendosin radio fetare, në frekuencat tona dhe kush dëshiron një gjë të tillë.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Mirese u ktheve ILMGAP!!!
Une jam katolik, por kur flas ketu, flas vetem si shqiptar dhe aq......tjeta....![]()
Jarigas
Krijoni Kontakt