Citim:
Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
Kodi:
1. Po do ta përkrah deri sa të bjer qeveria Berisha (Po ashtu dhe me dhunë)
ademgashi_dk, beni33, dritek7, Lupetto06, njemik•, vota: 5 - 17.24%
2. Jo nuk duam përseritjen e 1997.
Besoja, Brari, Drenica 97, EuroStar1, extreme, fattlumi, gimche, Kinney, Mau_kiko, Mexhi, Nice_Boy, Rugova, Schpresa, TetovaMas, Torcida_Trepca vota: 15 - 51.72%
3. Jam i knaqur me qeverin dhe ndryshimet që po bëhen në Shqiperi
ajzberg, Alienated, Bel ami, celyy, EdiR, EuroStar1, MemphiS_, Nice_Boy, palushi, PLAKU, tias vota: 11 37.93 %
Në fakt kur kam votuar nuk i kam shikuar në detale pyetjet dhe tek tash e shoh se paska qenë një anketë koti, kjo, ani se aktuale!
1. Po do ta përkrah deri sa të bjer qeveria Berisha
Unë nuk e kam votuar pikën e parë për shkak të individit, por i bindur se kjo qeveri aktuale, sa më shpejt që të bjerë aq më mire është për Shqipërinë. Meqë rrugët tjera janë mbyllur, e vetmja rrugë ngelet kjo e protestave. Dhe jo vetëm kaq. Protestat nuk duhet të ndalen as me qeverinë e ardhshme ( madje të ardhshme, të ardhshme ) derisa mos të vie një qeveri që është tamam për popullin. Por JO DHUNË. ( Këso qeverie vështirë se vie në një të ardhme të shpejtë, meqë ka brumë të keq, prandaj vetëm diaspora mund ta shpëtojë Shqipërinë ( trojet shqiptare ). Ka punë për t’u krijuar një mentalitet tjetër, për t’u bërë një brumë bashkëkohor ).
2. Jo nuk duam përseritjen e 1997
Besoj populli do jetë syhapur dhe nuk do të bie nën ndikimin e urdhërave të kësaj politike dështuese, mjerane dhe poshtëruese. Populli, përkundër dëmeve dhe mynxyrës së 97, tregoi pjekurinë e tij, ta zëmë pilotët që kishin urdhëra për të bobmbarduar caqe civile nuk i rrespektuan këta urdhëra, por aterruan në Itali. Populli besoj e di se në raste trazirash, anarkish e mjegullnajash u hapet rruga bandave kriminale që të veprojnë hapur e lirshëm. Ndoshta nuk është krejt e paqëllimtë amnestia dhe lirimi i kriminelëve!
3. Jam i knaqur me qeverin dhe ndryshimet që po bëhen në Shqiperi
Fjala e urtë thotë:”Këtë kokë patëm këte feste na vunë”. Derisa shqiptarët të kenë këtë kokë ( mentalitet ) do ta kenë dhe këtë feste! Sytë janë për të parë ( ani se thuhet njeriu sheh me mend ), o burrani! Mendoni një herë: Kriminelit të Ballkanit ia mundësuan liberalizimin e vizave, Shqipërisë - deri në fund të vitit edhe kjo madje nuk është e sigurtë- jo. Hapni sytë dhe lirohuni një herë e mirë nga politikanë gdhe që udhëheqin politikë gdhe.
Unë e di se në Shqipëri ka njerëz të ditur. Unë nuk kam dëshirë të kemi një Shqipëri Gdhe!