Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Njerz mos harroni qe ajo qka cimes i ka ndodhe mund edhe te mos ket as nje lidhje me as nje grup islamikesh , mund te jet edhe propagand !!!
    We are all Aliens

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    tadiqi ka gisht aty

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Feja e paqes dhe e tolerances! Se sa te semure jeni ju disa, per fat te keq kurr skeni per ta kuptuar. Ju talleni dhe ofendoni me fetaret tjere, ose ateistet, por ju nuk duroni dot! Kete ju meson feja? A ka mjek aty ku jetoni ju?
    E hanksh jashtqitjen tende, sikur qe e ke henger gjithmon

--------

Per temen:

Sa perben prov materiale nje blla blla leter emaili??

Si ka mundesi qe ti jepet kjo kahje kesaj pune, kur nuk dihet saktesisht kush e ka bere kete akt, jo qe me dhimbset cima sepse ka qen dashur dikush te ja mbyll gojen her do kudo, mirpo me qudit fakti se kete akt veq nje i marr ka mundur ta bej, sepse nje i menqur nuk ngaterrohet me nje budall siq eshte cima.

Para disa jave e pata lexu nje artikull ku thuhej:" qe disa hajna duke vjedhur ne ndertesen ku edhe e ka cima banesen dhe duke dalur nga kjo ndertes qellon cima aty, dhe cima siq e ka zakon te bej gjeste te nje budalle, keta hajna me thika e therrin dhe ikin"

Tash juridikisht me shum mund te merret ky verzion se sa ai i emailit qe nuk perben kurfar saktesie dhe nuk konsiderohet si prov materiale.

Dhe KMLDNJ-ja nuk duhet te ju drejtohet askujt, perderisa ky "askushi: te dihet se kush eshte!!
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Njerz mos harroni qe ajo qka cimes i ka ndodhe mund edhe te mos ket as nje lidhje me as nje grup islamikesh , mund te jet edhe propagand !!!
    E vertet edhe kjo.

Para nje viti a dy, ishte nje leter qe qarkullonte : Xhihadi therret, qe kinse ishte e shkruar nga nje grup ekstremistesh shqiptar.

Por kur u analizua letra, u verejten shum gabime dhe kundershtime qe s'kishin te benin me fjalorin e besimtarit musliman.

Dhe sigurisht, te gjithe gazetaret si Ndue Ukaj, u nguten qe te shfryhen mbi deklaraten e xhihadisteve, qe ne fakt, me siguri vet e pat shkrue.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Plagoset me thikë, humoristi Rasim Thaçi-Cima
    Prishtinë 13 prill- Sabrie Kamberi, zëdhënëse e Policisë së Kosovës tha se ngjarja ka ndodhur me 9 prill dhe se humoristi Cima, menjëherë pas plagosjes është dërguar për mjekim. “Gjendja e tij shëndetësore tash është e mirë dhe ai ndodhet në shtëpi”, thotë Kamberi.
    Është plagosur me thikë, humoristi i njohur i Kosovës, Rasim Thaçi, i njohur me emrin artistik-Cima. Humoristi i njohur është sulmuar para disa ditësh, saktësisht në mbrëmjen e datës 9 prill në Prishtinë.

Burime të “Zhurnal” kanë konfirmuar se gjendja e tij shëndetësore ka qenë e rëndë dhe i njëjti është dashur të kërkojë edhe ndihmën e mjekut. Ai është dërguar me urgjencë në Qendrën klinike Universitare të Kosovës dhe ka marrë tretmanin mjekësor.

Cima është lënduar me thikë në momentin kur dy hajna kanë dashur ta plaçkitnin atë dhe në kacafytje e sipër, ai është therë me thikë. Rastin e lëndimit të humoristit Cima e konfirmojnë për “Zhurnal” edhe zyrtarë të Policisë së Kosovës në Prishtinë.

Sabrie Kamberi, zëdhënëse e Policisë së Kosovës tha se ngjarja ka ndodhur me 9 prill dhe se humoristi Cima, menjëherë pas plagosjes është dërguar për mjekim. “Gjendja e tij shëndetësore tash është e mirë dhe ai ndodhet në shtëpi”, thotë Kamberi.

“Zhurnal” ka tentuar të kontaktojë familjen e artistit për të kuptuar më shumë në lidhje me këtë rast, por kjo ishte e pamundur. Artisti i njohur ka dekada të tëra që gjendet në skenën e humorit kosovar dhe njihet nga fëmijët deri te pleqtë. Rolet e tij janë të shumta.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    LEXO kjo ska kugja te baj me fen,

por edhe cima nuk asht i rahateshem ,

mendojn , te bajn propaganda , pa baz,

po kujtojn te bojn propaganda kunder islamit,

me mir asht te ishin mar me anti shqiptart si anton kciren etj etj
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 25-04-2010 më 07:35

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Prishtinë 13 prill- Sabrie Kamberi, zëdhënëse e Policisë së Kosovës tha se ngjarja ka ndodhur me 9 prill dhe se humoristi Cima, menjëherë pas plagosjes është dërguar për mjekim. “Gjendja e tij shëndetësore tash është e mirë dhe ai ndodhet në shtëpi”, thotë Kamberi.
    Është plagosur me thikë, humoristi i njohur i Kosovës, Rasim Thaçi, i njohur me emrin artistik-Cima. Humoristi i njohur është sulmuar para disa ditësh, saktësisht në mbrëmjen e datës 9 prill në Prishtinë.

Burime të “Zhurnal” kanë konfirmuar se gjendja e tij shëndetësore ka qenë e rëndë dhe i njëjti është dashur të kërkojë edhe ndihmën e mjekut. Ai është dërguar me urgjencë në Qendrën klinike Universitare të Kosovës dhe ka marrë tretmanin mjekësor.

Cima është lënduar me thikë në momentin kur dy hajna kanë dashur ta plaçkitnin atë dhe në kacafytje e sipër, ai është therë me thikë. Rastin e lëndimit të humoristit Cima e konfirmojnë për “Zhurnal” edhe zyrtarë të Policisë së Kosovës në Prishtinë.

Sabrie Kamberi, zëdhënëse e Policisë së Kosovës tha se ngjarja ka ndodhur me 9 prill dhe se humoristi Cima, menjëherë pas plagosjes është dërguar për mjekim. “Gjendja e tij shëndetësore tash është e mirë dhe ai ndodhet në shtëpi”, thotë Kamberi.

“Zhurnal” ka tentuar të kontaktojë familjen e artistit për të kuptuar më shumë në lidhje me këtë rast, por kjo ishte e pamundur. Artisti i njohur ka dekada të tëra që gjendet në skenën e humorit kosovar dhe njihet nga fëmijët deri te pleqtë. Rolet e tij janë të shumta.
    Kete le ta lexon edhe KMLDNJja dhe te mos ja fut prej kornerit se kurr nuk ka per ta fut gol

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kete le ta lexon edhe KMLDNJja dhe te mos ja fut prej kornerit se kurr nuk ka per ta fut gol
    Ik mer se s'merr vesh nga futbolli ti.....shko ne yuotube e shikoji golat drejt e nga kendi...
    Jarigas

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ik mer se s'merr vesh nga futbolli ti.....shko ne yuotube e shikoji golat drejt e nga kendi...
    Sa e di une, anetaret e KMLDNJs nuk kan lidhje me futboll, per ate e kisha

Ndersa se sa merrem vesh une me futboll, lirisht mund te ta japi nje stervitje leksioni, normal une ne poziten e trajnerit

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Sa e di une, anetaret e KMLDNJs nuk kan lidhje me futboll, per ate e kisha

Ndersa se sa merrem vesh une me futboll, lirisht mund te ta japi nje stervitje leksioni, normal une ne poziten e trajnerit

...ahahah...e shumta je ne nivel me tim bir.....ai mund te te jape leksione me se miri....une s'e ul veten deri na ate nivel.....
    Jarigas

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •