Close
Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 189
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Jarush Tallavaja,

Sinqerisht, duhet shume per s'tepermi me e URREJT veteveten tende, qe ja kryn gjithe keto MASSAKRA !!!, je ka e massakron vetveten djal, saqe edhe mua me vjen gjynah.

Kur Kurani shkruan, se 1 VIT tek ALLAHU eshte sa 1000 VJET TEK NJEREZIT, atehere mere parasysh, se kjo i eshte thene nje "arabi" te vitit 610 !!!, dhe se ai arabi i atij viti nuk e ka "kunderpyetur" kete, dhe e ka mare si realitet. Sot na eshte vertetuar shkencerisht, se KOHA eshte relative !!!... CKA KA ME TEPER per me fillozofuar ???, cka te hyn ne pune se SA KOHE zotit te plotefuqishem i eshte dashur ta ndertoje token ???.......i jane dashur 6 dite te tija ???, apo tonat ???........pse don ta vertetosh lashtesine e tokes me refimet e kuranit, te cilat nuk refejn per kete ne asnje pike ???, ku eshte relevanza e derdellitjeve qe i ben ???

A je ka u kupton TALLAVAJAT ????........je fut ne nje cep, dhe aty sillesh si pula pa kry..............relevance nuk ka pyetja se "per sa dite e ndertoj Allahu token", por me e rrendesishme eshte pyetja "pse ju dash diten e 7- te te ulet e te pushoje" ???........tregoma pra kete PERLE te bibles, po qe se je ka "argumenton" per "dobesite" e Allahut te "kuranit"......se ju paskan dashe kaq e kaq vite te PLOTEFUQISHMIT per me e ndertuar token......e , ditene 7 qe u ul te pushoje ???..................e sheh defektin ne kausalitetin qe e ke ???, i AKUZON muslimanet qe i pershkruajn nje "dobesi" Allahut, kete TEJET NE BAZA TE LUHATSHME qe duhet ti INTERPRETOSH qe te te dalin ne kallep.....kurse ne anen tjeter e ke nje DOGME kishtare, ku DITA E 7 E JAVES eshte kthyer ne dite PUSHIMI, ngase ate dite edhe ZOTI paska pushuar......

Sa here te kam thene, te jesh KAUSAL ne argumentimet ??

Mesazhi eshte ai me larte, pra, Kurani referon mbi nje fenomen, qe sot na eshte vertetuar...........asaj kohe i eshte besuar VERBERISHT, kurse sot BESON ai qe ka sy..........ketu, perpos per gjysmakat dhe sharlatanat, MBARON ceshtja !.......ose me se shumti qe mund te kuptojme, eshte se, po qe se ne "sferen" e Allahut paska KOHA poashtu relevance, atehere mund ta lodhish fantazine, dhe te aludosh ne ate BOTE.....per me shume, AS KERKOHET, AS URDHEROHET....mere, ose lere !!!!

Teoria e relativitetit eshte ceshtje shkence, dhe nuk ka ASNJE MILIMETER te beje me kuranin ose me "argumentet" pro ose contra !!!, keto qe i derderllit jane krejtesisht tallavaja nga bota e kesulkuqes...
    Tungi
    1)Tunxh, ēfare kuptimi ka ne shqip fjala "kausalitet"??!!
    2) Inxhenjer, sa eshte shpejtesia relative e nje fotoni ndaj nje fotoni tjeter, ndersa udhetojne ne te njejtin drejtim por kahe te kunderta?!
    Pergjigju pa frike!!
    Jarigas

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    2) Inxhenjer, sa eshte shpejtesia relative e nje fotoni ndaj nje fotoni tjeter, ndersa udhetojne ne te njejtin drejtim por kahe te kunderta?!
    Pergjigju pa frike!!
    Kukuuuuu, edhe fizicien na u bone tash ???

Mos ik si miu nga macoki, kur te pyet njeri, eshte shenje KULTURE me ju pergjigj, pra, leri punet e kuranit, se ke nevoje me e lodhe trurin shume "holle e holle" me te ra ne kallep, pergjigju ne pyetjen me te thjeshte qe e ke edhe DOGME ne fene e RE qe ke mare....PSE ju dash Zotit diten e SHTATE te ulet e te pushoje ???

Kuranin e kane kuptuar ata te cileve ju eshte hapur zemra !!!

tungi

PS: nje pyetje, thjesht per kuriozitete, asaj kohe kur ishe ne terrezi me fene, e shkele derren e xhamise ndonje here ???
    albanish by nature

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    zbulim te madh paske bere Cimo

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Kukuuuuu, edhe fizicien na u bone tash ???
    Me dava "inxhenjerash" si ti, s'ka nevoje te jesh fizicien, Tunxh!!!Mjafton klasa e katert fillore....

Mos ik si miu nga macoki, kur te pyet njeri, eshte shenje KULTURE me ju pergjigj,.........
    ...........
    Pastaj, nuk eshte shenje "kulture" te nderhyshe ne nje diskutim qe nuk te prek direkt.
    Tashi, tregoi pakez Forumit, ti s'ke "kulture" per arsye se nuk i pergjigjesh pyetjeve te mia, apo se nderhyre ne nje debat qe s'te prekte direkt, apo thjesht sepse je islamik??!!
    pra, leri punet e kuranit, se ke nevoje me e lodhe trurin shume "holle e holle" me te ra ne kallep, pergjigju ne pyetjen me te thjeshte qe e ke edhe DOGME ne fene e RE qe ke mare....PSE ju dash Zotit diten e SHTATE te ulet e te pushoje ???
    Edhe krimbat e dijne kuptimin e fjales "DOGME" e jo me nje "inxhenjer"islamik, kelysh i "civilizimit te larte" osman!!!
    Nese do te te pergjigjesha me ironine Shqiptarit, do te thoja se Allahu ne diten e shtate ndaloi, pasi e pa qe po i dilte huq krijimi i njeriut, sapo pa islamikun e pare!!!
    Nese do te te pergjigjesha me gjuhen tende, do te te pergjigjesha pak a shume : "...e sheh defektin ne kausalitetin qe e ke ???, i AKUZON kristianet qe i pershkruajn nje "dobesi" Allahut, kete TEJET NE BAZA TE LUHATSHME qe duhet ti INTERPRETOSH qe te te dalin ne kallep.....kurse ne anen tjeter e ke nje DOGME islamike, ku DITA E 5 E JAVES eshte kthyer ne dite lutjeje, ngase ate dite edhe ZOTI qenka lutuar......e njehere ky Allahu thojka 10.000 e njehere tjeter thojka 50.000, e...idiotesira te tjera te ketij lloji"...
    Nese do te te pergjigjesha siē e meriton, do te thoja: Une, krimbat i shtyp, Tunxh!!
    Kuranin e kane kuptuar ata te cileve ju eshte hapur zemra !!!
    Po ty , kur do te te hapet, Tunxh??!! Apo, Allahu e din ma s'mirit??!
    PS: nje pyetje, thjesht per kuriozitete, asaj kohe kur ishe ne terrezi me fene, e shkele derren e xhamise ndonje here ???
    Jo,jo....derren(ne nė Shqiperi e quajme "dosė", Tunxh) e xhamise nuk e kam shkel ndonjehere, por edhe sikur ta kisha pare, une nuk i shkel derrat!! E shumta shkel krimbat!!
    Nese e ke fjalen per fene time te meparshme, Tunxh,jo vetem qe s'ka egzistuar, por rehatoje veten se ne Shqiperi, 95 % e atyre qe gjoja jane "myslimane", nuk e qethin per hoxhe e xhami!!
    Mbeten akoma pyetjet , te cilave s'u je pergjigjur:

Pergjigju pa frike e nese je ne gjendje!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Tashi, tregoi pakez Forumit, ti s'ke "kulture" per arsye se nuk i pergjigjesh pyetjeve te mia, apo se nderhyre ne nje debat qe s'te prekte direkt, apo thjesht sepse je islamik??!!
    Edhe krimbat e dijne kuptimin e fjales "DOGME" e jo me nje "inxhenjer"islamik, kelysh i "civilizimit te larte" osman!!!
    Nese do te te pergjigjesha me ironine Shqiptarit, do te thoja se Allahu ne diten e shtate ndaloi, pasi e pa qe po i dilte huq krijimi i njeriut, sapo pa islamikun e pare!!!
    Nese do te te pergjigjesha me gjuhen tende, do te te pergjigjesha pak a shume : "...e sheh defektin ne kausalitetin qe e ke ???, i AKUZON kristianet qe i pershkruajn nje "dobesi" Allahut, kete TEJET NE BAZA TE LUHATSHME qe duhet ti INTERPRETOSH qe te te dalin ne kallep.....kurse ne anen tjeter e ke nje DOGME islamike, ku DITA E 5 E JAVES eshte kthyer ne dite lutjeje, ngase ate dite edhe ZOTI qenka lutuar......e njehere ky Allahu thojka 10.000 e njehere tjeter thojka 50.000, e...idiotesira te tjera te ketij lloji"...

Une me citimin qe ma ke bere kam te drejte, ngase ISLAMI nuk thote askundi se "Allahu lodhet"....je i mireseardhur me nje ARGUMENT nga Kurani per te me kundershtuar. Eshte pikerisht "fantazia" jote qe lodhet aq "holle", derisa i del ne kallep ne ndonje forme, qofte edhe me e cuditura, se Allahu i plotefuqishem paska patur "dobesi" njerezore......

Kthimin e citimin tim sic e ke bere nuk mund ta bejsh, duke mos shkele rrende mbi rregullat e klases fillore mbi artikulimin, ngase te ka dale lesh me lesh puna.....mos kij frige kur "debaton" me mua, se ashtu keshtu po rreshqet si "thiu mbi akull" (urtesi shqiptare kjo), e mund lirshem te shkruash ckamos, te ka "plas filmi moti kohe" (edhe kjo urtesi shqiptare) ne "debate" me mua, e nuk njeh KUFIJ.....je i mireseardhur te shkruash ckamos, madje edhe "nuhizma" si kjo me larte, ku nuk e din edhe vet ku e ke fijen....sic te kam thene, per "stahorin e llaborit" tim privat eshte gjithecka e lejuar, ngase me nevojitesh per eksperimente. Por sidoqofte, eshte teper e forte ajo me 10000 e 50000 vjet....edhe pse vellau im i nderuar Xhemisi te keshilloje per jokausalitetin e nderhyrjes amatereske, prap kembengul ne budallakine intelektuale.........joooooj, a ka meshire per ty o Jarush, a ka ????..........je i lane pas dore, do te pyesish se shpejti edhe ti "o zoti im, o zoti im, pse me je larguar" ???

Pra, nese je njeri me intelekt te kthjellet dhe pa paragjykime dhe preokupime, do te vereje se ate qe une kam thene, dhe ajo qe ti e interpreton, nuk jane kausale. Qe do me thene, dhe tash mbaje mend kete: Nese ne Kuran nuk ka eksplicit nje ajet, qe "deshmon" per ndonje dobesi te Allahut, qofte edhe ne ndonje forme alegorike, atehere nuk mund te interpretohet ne asnje forme nje dobesi e tije. Perkundrazi, nese interpretohet aman duke u bazuar ne biblen, dhe keshtu duke ngrejt nje krahasim analogjik, atehere kemi te bejme me pune "rhetorike" assesi aman me kausalitet. Aman, nuk kam dyshim, se NUK DO TA KUPTOSH KETE.....

Po ty , kur do te te hapet, Tunxh??!! Apo, Allahu e din ma s'mirit??!
    Absolut, vetem Ai e din me se miri.....a nuk e sheh a, njeri nga ne dy eshte fatmiri, CILI pra ?, e din edhe ti ???

Jo,jo....derren(ne nė Shqiperi e quajme "dosė", Tunxh) e xhamise nuk e kam shkel ndonjehere, por edhe sikur ta kisha pare, une nuk i shkel derrat!! E shumta shkel krimbat!!
    Nese e ke fjalen per fene time te meparshme, Tunxh,jo vetem qe s'ka egzistuar, por rehatoje veten se ne Shqiperi, 95 % e atyre qe gjoja jane "myslimane", nuk e qethin per hoxhe e xhami!!
    Ashtu eshte bre, mua me mjafton se ne mes te tiranes pes here ne dite, ne balle te Skenderit mbi kale, derdellit nga zeforcuesi i xhamise "Allahu ekber".

Mbeten akoma pyetjet , te cilave s'u je pergjigjur:

Hunda a Kamera ???, ka vetem nje pergjigje te kushtezuar nga kausaliteti........mere si "gjeegjeze" pergjigjen time....have fun....

Pergjigju pa frike e nese je ne gjendje!!
    Une jam me profesion TEKNIK, pra, BOTA ime eshte pikerisht e kapshme me "numra".........nuk mund te jeshe me racional se une, andaj, edhe pergjigjeja e pyetjes sate eshte per mua "irrelevante", sa i perket temes, ngase, nuk eshte KAUSALE, nuk e kap meselen as ne periferi, per me shit mend, nuk jemi ketu, apo ???.........kurani nuk referon mbi "finesat" shkencore, por shume thjeshte mbi nje realitet, qe ne tek 100 vjet e njohim. Andej, sic te shkruajta, nese ke qejf me "lundru me trurin gjysmak", aludo ne boten e amshueshme, ku edhe atje KOHA ka nje domethenje, qofte ajo nenshtruar ligjeve ndoshta te panjohura nga fara jone.......je i lire te miresh me gjera te PANJOHURA, mos u lodh ketu me fiziken e njohur........

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Une me citimin qe ma ke bere kam te drejte,......
    Kthimin e citimin tim sic e ke bere nuk mund ta bejsh, duke mos shkele rrende mbi rregullat e klases fillore mbi artikulimin, ngase te ka dale lesh me lesh puna.....
    Tashi e kupton se si shkruan ti, Tunxh: "lesh me lesh" e duke "shkele rrende mbi rregullat e klases fillore"!!
    mos kij frige kur "debaton" me mua,.....je i mireseardhur te shkruash ckamos, madje edhe "nuhizma" si kjo me larte, ku nuk e din edhe vet ku e ke fijen....
    Tunxh, une vetem sa kopjova gomarllekun tend, per te pare nese gomari e kupton!!! Me sa duket as gomari vete nuk e kupton.....
    Por sidoqofte, eshte teper e forte ajo me 10000 e 50000 vjet....edhe pse vellau im i nderuar Xhemisi te keshilloje per jokausalitetin e nderhyrjes amatereske, prap kembengul ne budallakine intelektuale.........
    Pajtohem, shume gomarllek i madh!!!
    Nese ne Kuran nuk ka eksplicit nje ajet, qe "deshmon" per ndonje dobesi te Allahut, qofte edhe ne ndonje forme alegorike, atehere nuk mund te interpretohet ne asnje forme nje dobesi e tije.
    Pse, ajo qe thua ti, se Allahut i qenkan dashur 60.000 vite njerezore per krijim, per ēfare deshmon, nuk esht edobesi per Allahun, a??!!
    Perkundrazi, nese interpretohet aman duke u bazuar ne biblen, dhe keshtu duke ngrejt nje krahasim analogjik, atehere kemi te bejme me pune "rhetorike" assesi aman me kausalitet.
    Me duket se islamiket, ēdo gje e krahasojne me Kuranin!! Eshte gomarllek per ty??!!
    Aman, nuk kam dyshim, se NUK DO TA KUPTOSH KETE.....
    Une jam bariu i lopeve ne forum, Tunxh, jo ai i gomareve!!!
    Ashtu eshte bre, mua me mjafton se ne mes te tiranes pes here ne dite, ne balle te Skenderit mbi kale, derdellit nga zeforcuesi i xhamise "Allahu ekber".
    Ky eshte pikerisht turpi me i madh qe ky Komb i ben vetes!! E te krenohesh me nje gje te tille, eshte tipike e krimbave!!
    Une nuk e shaj, persendyj, mallkoj,largoj apo vras, vellane tim lebroz, madje mundohem ta ndihmoj te sherohet, por nese ai krenohet me lebren e madje kerkon t'ua ngjise femijeve te mi, e pakta qe mund te bej, eshte ta quaj krimb!!
    Hunda a Kamera ???, ka vetem nje pergjigje te kushtezuar nga kausaliteti........mere si "gjeegjeze" pergjigjen time....have fun....
    Pra, s'je ne gjendje te shpjegosh fjalen qe perdor me shume ne nuhizmat e tua pafund??!! Po pse e perdor atehere?!!
    Une jam me profesion TEKNIK, pra, BOTA ime eshte pikerisht e kapshme me "numra".........
    une per numra te pyeta......s'je ne gjendje te pergjigjesh?!
    nuk mund te jeshe me racional se une, andaj, edhe pergjigjeja e pyetjes sate eshte per mua "irrelevante",
    Kush ta ka thene, Allahu, Tunxh??!!
    Edhe nje femije 7 vjeēar mund te jete me racional se ti.....
    sa i perket temes, ngase, nuk eshte KAUSALE, nuk e kap meselen as ne periferi, per me shit mend, nuk jemi ketu, apo ???
    Mos u shqeteso Nuh, se ti s'ke nga ai mall.....por mos perdor fjale qe s'i kupton!!!
    .........kurani nuk referon mbi "finesat" shkencore, por shume thjeshte mbi nje realitet, qe ne tek 100 vjet e njohim.
    Realitetin e nevojave te perdithme te harapit Muhamed, Tunxh??!!
    Mban mend se ē'ke shkruar apo ke qejf te te freskoj kujtesen??!!
    Andej, sic te shkruajta, nese ke qejf me "lundru me trurin gjysmak",..... mos u lodh ketu me fiziken e njohur........
    Qysh ishte ajo puna e fotoneve, Tunxh??!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Tashi e kupton se si shkruan ti, Tunxh: "lesh me lesh" e duke "shkele rrende mbi rregullat e klases fillore"!!
    Tunxh, une vetem sa kopjova gomarllekun tend, per te pare nese gomari e kupton!!! Me sa duket as gomari vete nuk e kupton.....
    Pajtohem, shume gomarllek i madh!!!
    Pse, ajo qe thua ti, se Allahut i qenkan dashur 60.000 vite njerezore per krijim, per ēfare deshmon, nuk esht edobesi per Allahun, a??!!
    Me duket se islamiket, ēdo gje e krahasojne me Kuranin!! Eshte gomarllek per ty??!!
    Une jam bariu i lopeve ne forum, Tunxh, jo ai i gomareve!!!
    Ky eshte pikerisht turpi me i madh qe ky Komb i ben vetes!! E te krenohesh me nje gje te tille, eshte tipike e krimbave!!
    Une nuk e shaj, persendyj, mallkoj,largoj apo vras, vellane tim lebroz, madje mundohem ta ndihmoj te sherohet, por nese ai krenohet me lebren e madje kerkon t'ua ngjise femijeve te mi, e pakta qe mund te bej, eshte ta quaj krimb!!
    Pra, s'je ne gjendje te shpjegosh fjalen qe perdor me shume ne nuhizmat e tua pafund??!! Po pse e perdor atehere?!!
    une per numra te pyeta......s'je ne gjendje te pergjigjesh?!
    Kush ta ka thene, Allahu, Tunxh??!!
    Edhe nje femije 7 vjeēar mund te jete me racional se ti.....
    Mos u shqeteso Nuh, se ti s'ke nga ai mall.....por mos perdor fjale qe s'i kupton!!!
    Realitetin e nevojave te perdithme te harapit Muhamed, Tunxh??!!
    Mban mend se ē'ke shkruar apo ke qejf te te freskoj kujtesen??!!
    Qysh ishte ajo puna e fotoneve, Tunxh??!!
    Mire de, do te kthehemi prap ne natyren e "debateve" te para nje viti, ku perfundove me "hahaja dhe hihija".

E sheh, ne cdo fjali timen sjell vetem REAGIME. Kjo eshte natyra tipike e gjysmakeve, nuk kane fjalore te vetin, por presin qe tjetri te thote dicka, per me ja mare fjalet, mundesisht me ja u kthyer.....

Pastaj, citimin qe ma kteheve, perseri ta drejtova, perseri e kthen, dhe tash e interpreton si "gomarllek" qe edhe une NUHA nuk e deshifron dot ???...........jooooooooj jari, je i shkelqyeshem ne nonsense....pasha Allahun, je i shkeqyeshem.
    O trimi, nuk jame une ai qe sjell rreshta kryptik, por eshte pikersht NATYRA jote gjysmake dhe destruktive, qe i kthen "informacionet" deri ne ate shkalle per ti ardhe ne KALLEP, dhe kuptueshem, se kur e rishikjon rrjedhojen e arsyes dhe te perfundimit, nuk i del llogaria "kausale", e per kete "defekt", natyrisht se jane TJERET fajtore. Por edhe kesaj rradhe, dyshoj se NUK DO TA KUPTOSH kete.....aman, e din si thojn muslimanet ne kete rast, PER HAJR INSHALLAH......ksam shpresa se edhe bariu i lopeve ndonje dite do te arrije shkallen minimale te nje diskutimi te kultivuar........edhe pse shpresat, perderisa qendron ne napolin e mbeturinave, jane shume te vogla.....ose, nese metevertet nuk kupton dicka ngase artikulohem dyshimte, apo te irriton interpunktacioni (....????!!!) qe e sterperdori, atehere benu edhe ti si forumistet tjere, dhe PYET.....por mos e shit mendjemadhin, e te maskerosh ate qe keqkupton ose thjeshte nuk e kupton, me nonsense.........

Te rrijm ne teme:

Allahu fol per 6 dite !!!, nga na dole ne 60000 vite ???........tregoj lales, cilat synapsa i lodhe aq holle, qe te dalesh ne kete "fantazire" nga bota e kesulkuqes ???.............i interpreton tash 6 dite te Allahut me matematiken tende dhe te dalin 60000 vjet ???, ku bazohesh se Allahu fole per 6 dite te vetat e jo tonat (te pyeta per kete me larte) ???, apo thjesht sepse "te pelqen" ???, qe kure eshte "pelqimi" nje kategori ne shkence ???...........pse Allahu te fole per 6 ditet e VETA, kur e krijon universin TONE ???.......cka te thote "llogjika gjysmake", ose "pelqimi" ???

tungi

PS: cka ish ajo me fotonet, se nuk kam "lezet" ta rilexoje tere budallakine me siper.....

PPS: ALLAHU EKBER, do te bertase ne mes te Tiranes deri diten e kijametit, mos mbaje shpresa se nga napoli do ta ndryshosh gjendjen, po pate ndonje dyshim, ti dergojme edhe teje dhe kompanise PLISAT e prishtines....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 15-12-2012 mė 06:23
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Te rrijm ne teme:

Allahu fol per 6 dite !!!, nga na dole ne 60000 vite ???........tregoj lales, cilat synapsa i lodhe aq holle, qe te dalesh ne kete "fantazire" nga bota e kesulkuqes ???.............i interpreton tash 6 dite te Allahut me matematiken tende dhe te dalin 60000 vjet ???, ku bazohesh se Allahu fole per 6 dite te vetat e jo tonat (te pyeta per kete me larte) ???,
    Lodha ato te Muhamedit qe thote se nje dite tek Allahu eshte sa 1000 vjet(“… njė ditė te Zoti yt, ėshtė sa njėmijė vjet, si llogaritni ju.” (Kur’an, 22:47)), pardon 50000(“Atje ngjiten engjėjt dhe shpirti (Xhibrili) nė njė ditė qė zgjatė pesėdhjetė mijė vjet (ose lartėsia e atyre shkallėve ėshtė pesėdhjetė mijė vjet).” (Qur’an, 70:4)),eh, sidoqofte, sa iu deshen??!!
    Shko e zvarritu me nuhizma te tjera tashi......

tungi

PS: cka ish ajo me fotonet, se nuk kam "lezet" ta rilexoje tere budallakine me siper.....
    S'ke kapacitet deshe te thuash, perndryshe, ja ku i ke prape:

PPS: ALLAHU EKBER, do te bertase ne mes te Tiranes deri diten e kijametit, mos mbaje shpresa se nga napoli do ta ndryshosh gjendjen, po pate ndonje dyshim, ti dergojme edhe teje dhe kompanise PLISAT e prishtines....
    Thote populli: "prit gomar sa te mbije bar..."......prit po deshe!!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    )Tunxh, ēfare kuptimi ka ne shqip fjala "kausalitet"??!!!
    Ky eshte kuptimi i tij ne shqip.

Kauzalitetit ėshtė marrėdhėnia midis njė ngjarjeje (shkaku) dhe njė ngjarje tė dytė (efekti), ku ngjarja e dytė ėshtė kuptuar si pasojė e parė.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Po hena cfar forme kan sipas bibles ?

https://lh6.googleusercontent.com/-e...eCubiqueIc.jpg

Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •