Pershendetje! Nje mikja ime ka nje kompjuter ne shtepi. Ai eshte i lidhur me internet me ane te modemit. A ka ndonje meyre per te pasur akses ne file-t e saj? Ju lutem me ndihmoni!
Pershendetje! Nje mikja ime ka nje kompjuter ne shtepi. Ai eshte i lidhur me internet me ane te modemit. A ka ndonje meyre per te pasur akses ne file-t e saj? Ju lutem me ndihmoni!
Cfar sistemi operativ ka te instaluar ne kompjuter
Pse do hysh ti ne filet e saj????Te duket e drejte??Keshtu jane miqte?
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Menyra me e lehte eshte ti shkosh ne shtepi per vizite dhe ulesh e perdor kompiuterin e saj.
Kuptohet pasi i ke marre leje te perdoresh kompiuterin.
Nje rruge e te pakten dy pune.
Ah po per rruge te tjera te ndihmon Uka.
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
Une nuk e paragjykova si malicioze pyetjen se si ti caset kompjuterit te mikes (shoqes?). Une besoj se arsyeja per casje eshte qe ti ndihmohet kur shoqja has ne telashe edhe nga larg, ose te bejne shkembimim e skedareve.Postuar më parë nga Eagle
Sa ju perket rrugeve te mbrapshta ato ju le te tjereve, si psh Eagle i cili-a ndihmon piraterin (edhe pse nuk e pelqej Microsoftin, hajnin e urrej edhe me teper).
dhe une do te doja te dija dicka reth kesaj nese ai nuk i ka bere sharing skedaret. Une do te doja me shume ti ndez dhe kameren nese eshte e mundur
skedaret i ndajme dhe printerin e ndajme bashke. Kamern nuk e di a ndizet na ndihmoni besoj se she rm renald kete don apo jo?
Nese ai Personi ne fjale te lejon ty te kesh qasje ne PC e saj ka mundesi por kur lidhja eshte me ane te modemit kjo e veshterson qasjen dhe transferin e te dhenave.
ekziston nje porgram quhet Team viewer e instalon ne te dy PC gjate instalimit ja jep nje Password dhe me pastaj kur te startohet programi ta qet nje id te pc dhe kur Personi tjeter ta jep ate id ki mundesi te lidhesh me pc tjeter, por dyshoj se munde te funkcionon pa probleme per shkak te modemit.
Mundesia tjeter eshte me Remote Invite te Microsoftit.
Shkon ne my Computer me tasten e djathte te Miut dhe me pastaj ne properities me pastaj ne Dritaren qe te qelet hyn ne Remote dhe aty i klikon ne ata dy katroret e vegjel ku thot Allow remote conection ( me duket se ashtu shkruan ne Anglisht)
dhe ne RemoteDesktop. (keto dy gjera duhet te jen te aktivizuara ne te dy PC)
Me pastaj prap me tasten e djathte te miut mbi my Computer dhe me pastaj ne maintain dhe ne dritaren e re qe te hapet shkon ne Events and Applications klikon ne plusi perpara dhe kur te hapen opcionet e reja hyn ne events dhe aty e kerkon Terminalevent dhe nese eshte e deaktivizuar e aktivizon.
me pastaj nepermjet te windows Massenger e starton windows messenger dhe nese personin ne fjal e ke si kontakt, atehere shkon ne actions dhe aty thua request remote help kjo do te ishte mire te behet nga PC ne te cilin ti deshiron te hysh
JO NEGOCIATA - VETËVENDOSJE
Remoto - TeamWiever
une ket perdor se di por punon nese ajo mikja ose miku te len te hysh ne pc te asaj ose ati duhet ta kesh te konektuar ti dhe ajo pra ta insatlosh ti dhe ajo ose ai pastaj te japin pasin qe u del dhe mund te behet lidhja shum kollaj une ket perdor e kam ne pc ne shpi dhe ne pc ne zyr ku punoj dhe sa her dua ndo nje gje qe me duhet ta punoj konektohem dhe mar ate qe me duhet por kujdes sa her programi mbyllet ndryshon pass ose kontraseña pra id nuk ndryshon as i her por pass po qe ndryshon qe keshtu sa her te lidhesh duhet te jesh i sigurt qe pc ku do te lidhesh nuk eshte fikur
Rapidshare:
http://rapidshare.com/files/10152901...aleta.org_.rar
Rapidshare:
version Portable!! ska nevoj per instalim
http://rapidshare.com/files/69115148...By_Mexakin.rar
shpresoj te bej pun shnetin![]()
PARTIZONI
harrova te them eshte spañisht po ashtun kerkoje ne gjuhen qe don adios
PARTIZONI
Krijoni Kontakt