Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se Muhamedi ka pasur moral te admirueshem?

Votues
96. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO. Ai ngelet nje shembull qe ja vlen te imitohet ne cdo kohe dhe vend

33 34.38%
  • JO. Ai ka kryer vepra qe ja ulin vlerat morale

53 55.21%
  • Pjeserisht. Mbase vetem per kohen dhe vendin kur jetoi!

1 1.04%
  • Nuk dihet. Te dhenat per jeten e tij jane kontradiktore!

9 9.38%
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 141
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Abedin, mbaj shenim!

Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    te pyta me heret mirpo smu pergjigje
    kush te ka then qe themelus i islamit eshte muhemedi ?
    ku e ke lexu ti nje gje te till ?
    A ke ndonje lajm ti, te kete patur Islam dhe myslimane perpara Muhamedit???

ke lexu ndonjeher biografin e muhamedit a.s.?
    pse po shpif gjera te paverteta?
    pse fol per gjera te cilat nuk ke njohuri?
    Ximi, po ti vertet mendon se gjerat qe din ti per Islamin, nuk i di asnjeri tjeter????
    Vertet mendon se ti din ēdo gje per Islamin dhe Muhamedin???

me mir do ishte per ty te na tregosh per jezusin krishtrimin dhe per krishteret pasi qe ke njohuri per to dhe te kontribojsh per fen tende e jo te shpifesh per te tjeret
    Kujdes, se te akuzosh tjetrin per shpifje, do te te duhet te sjellesh provat pastaj???
    Je ne gjendje ta besh kete???
    Ma ha mendja se jo.....une akoma po pres provat per akuzen kunder meje!!!!

A KE FAKTE TI O ZOTRI PER KETO QE THU NESE KE PUBLIKOJ TE SHOHIM EDHE NE

une kam lexu biografin e muhamedit a.s. mirpo askund nuk kam gjetur qe muhamedi ka vra njerz per shkak te poezis dhe askund nuk kam gjet qe ai ka martu nje 9 vjeqare keto jan shpifje nga te krishteret o zotri
    Ximi, a njeh ti nje shkrimtar qe quhet Salman Rushdie, te cilin ulemate e Islamit e kane denuar me vdekje?????
    Lexņ, Abedin....e ke me Kuran!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    o ximi,
    kush eshte themeluesi i islamit?
    Zoti?
    po nepermjet kujt e themeloi islamin zoti,
    muhamedin apo jo?

eshte pune tjeter nese ti pretendon se dhe Ademi ka qene musliman,
    ti mund te besosh edhe se gomari fluturon, eshte e drejta jote.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Ximi,

Jarigasi dhe Kinney, ta dhane pergjigjen qe kerkove nga une
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    La Lune,

Nje person qe:

1-) Kryen marredhenie seksuale me nje 9 vjecare (qofte dhe nqs eshte martuar me te)
    2-) Vret poete qe shkruajne kunder tij

Mendon se mund te kete moral te larte?

Tani, vijme tek Muhamedi.
    Nga burimet islamike ka fakte qe ai i ka kryer keto veprime. Duke marre te mireqena keto burime, besoj se perfundimi eshte i qarte.

Pra:

ose Burimet nga jane marre keto te dhena jane te pasakta
    ose Muhamedi nuk mund te quhet nje person me moral te larte.

Zgjidhni e merrni!
    Meqe jemi ne kontekstin hyjnor,a mund te me thuash se cili ka qene ne kohen biblike mosha kur nje vajze mund te martohej?!
    Me kushtetuten moderne a nuk eshte shkelje ligji marredhenie midis nje nje 18 vjecari dhe nje 16 vjecareje,dhe si konsiderohet kjo nga aspekti fetar qe ti i perket?!

E shikon se si kemi levizur ne kohe?!Kujt i mbetet te gjykoje dhe per cfare?!

P.s Me sill te plote tekstet qe ti lexon,ne kontekstin qe i takon dhe jo te shkeputura nje e nga nje.Na ilustro pak se kur dhe perse ndodhi vrasja e "poeteve".

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    NUk po e censuron njeri forumin Uvejsa.
    Nqs deshiron, hape nje teme me vete per Biblen (po ta mbajti, hahaha bej shaka )
    dhe diskutojme aty, por mos i ngaterroni temat me njera-tjetrin.

Respekte
    Ma mban ma mban, por ty nuk ta mban, meqe armen e vetme qe ke eshte mbyllja e temes.

Kam hapur dy tema ne lidhje me krishterimin dhe ti e di perfundimin e tyre.
    Ne temat e mia te (in)toleranca fetare, ti luan rolin e Asrailit

P.s. lexoje Siran e Muhammedit a.s. sepse jam e bindur qe as nje faqe te vetme nuk e ke lexuar prej saj.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    =jarigas;2682036]Abedin, mbaj shenim!

A ke ndonje lajm ti, te kete patur Islam dhe myslimane perpara Muhamedit???
    po shokit musliman kan qen ademi musai abrahami jezusi dhe te gjith te derguarit e zotit sepse te gjith kan thirr qe te besohet ne nje zot i cili eshte pa te meta dhe nuk ka nevoj per askend dhe i cili nuk ka djal nuk ka gru dhe nuk ka shok , keto kan qen te dokumentuara edhe ne tevrat zebur e ne bibel e ne kuran dhe ne te gjitha shpalljet nga zoti permes te derguarve te tij

gjdo njeri qe beson nje zot dhe beson ne fuqin e pakufishme te tij qe nuk i pershkrun shok atij dhe qe i pranon te gjith te derguarit e tij, qe pranon, librat e shpallur nga ai , ai eshte musliman

Ximi, po ti vertet mendon se gjerat qe din ti per Islamin, nuk i di asnjeri tjeter????
    Vertet mendon se ti din ēdo gje per Islamin dhe Muhamedin???
    jo nuk di te gjitha

Kujdes, se te akuzosh tjetrin per shpifje, do te te duhet te sjellesh provat pastaj???
    Je ne gjendje ta besh kete???
    Ma ha mendja se jo.....une akoma po pres provat per akuzen kunder meje!!!
    !
    une ti kam tregu provat
    shokit muhamedi eshte njeri siq jemi edhe ne por ai ka qen i ngarkuar qe shpalljet nga zoti tjav percjell njerzimit ashtu siq kan qen edhe jezusi dhe te gjith pejgamberet e zotit
    thjesht te gjitha ligjet ne kuran i ka kriju zoti muhamedi vetem naj ka percjell dhe naj ka tregu

Ximi, a njeh ti nje shkrimtar qe quhet Salman Rushdie, te cilin ulemate e Islamit e kane denuar me vdekje?????
    Lexņ, Abedin....e ke me Kuran!!
    [/QUOTE]

ndoshta mund te jet e vertet nuk kam njohuri per te

mirpo shoku yt thot se muhamedi a.s. ka vra nje poet e jo ulemaja
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Nqs Buhariu dhe Ibn Ishaaq, jane shpikje nga te krishteret, atehere une terhiqem,

por ngelet opsioni se per jeten e Muhamedit nuk dihet asgje
    Me kend po flisni se... ma shume po ua ze per te madhe juve sesa ciftit te ximit.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Ende nuk pash dike te flas per gjerat e mira qe i ka be, por vetem per gjerat e kqija(gjithmon sipas tyre, Jarigas&co) . Jeni bo si papagalla kaseta po kthehet perpara e mbrapa A B gjithmon me te njejtet fjal : poligamia e muhamedit a.s. dhe ajsha 9 vjeqare(interesant ktu gjithmon marrin moshen 9 qe i pelqen mas shumti ku e kan ndigju ne hadithe a ku di un) .
    Nuk du me hi me fol per biblen qe flet per perdhunimet se ktu tema o krejt ndryshe se aty flitet per masaker e perdhunime plus shperblehet dhunusi , po nejse ktu tjeter tem mos ta perzim panevoj si cdo tem qe bahet .

A kini dicka me fol ju tjeter Jarigas&co pervec llomotitjeve te perditshme ajsha,vrasja dhe poligamia a ka bo diqka tmir a jo , psh qfar morali ka pas per prindit, shoket, fukarenjt etj etj .

Hajt hapneni zemren niher qysh i ka hije mos folni gjithmon me inat.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    thuhet qe kete vrases monstruoz(ne nje rast urdheroi vrasjen e 900 hebrejve) muhamedin, e ka vrare me helm gruaja e tij Aisha, te cilen e kishte abuzuar qe ne moshen 9 vjece.

Ibn 'Abbas replied, "That indicated the death of Allah's Apostle which Allah informed him of." 'Umar said, "I do not understand of it except what you understand."

Narrated 'Aisha: The Prophet in his ailment in which he died, used to say, "O 'Aisha! I still feel the pain caused by the food I ate at Khaibar, and at this time, I feel as if my aorta is being cut from that poison."

http://www.youtube.com/watch?v=_HiMgW9yd7w

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Ja si i justifikon keto vrasje nje musliman qe jeton ne shekullin e 21:

Pra sipas Gj.Fishtes, nqs shkruan kunder Islamit dhe Muhamedit, e meriton te vdesesh!

Lexoni vete dhe llogjikoni!
    Po ēmendove ti ? Nese nuk arrin te mendosh si ne gjendje lufte nuk mund ta kuptosh kete.

Po e mar nje shembull ne lidhje me ushtrin ēlirimtare shqiptare.

Nese prej ēlirimtareve do kishte me qen nje PERSON i cili haptas do te shkruante kunder kesaj ushtrie, do ti raportonte arriturat armiqve duke i fyer shqiptaret me ēdo fjal vetem e vetem pse e percollen Adem Jasharin ne front, cfar do kishim ber sipas teje ?

Ti ndoshta ke jetuar ne manastirin tend, i izoluar nga bota dhe nuk je ne ngjarje te tilla, por fakti eshte qe kesi lloj situatesh shpesh jan paraqitur dhe kjo ka kushtuar me jeten e qindra ushtaresh ēlirimtar ! E c'eshte me e mira ne kete rast ? Ta eliminojm keēberesin para se te zhduken te gjith !

Ne luft, nuk ka hater. Po ēka din ti se c'eshte lufta allahile ??!

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •