"E Ne tė dėrguam ty (Muhammed) vetėm si mėshirė pėr tė gjitha krijesat." (Kur'an 21:107)
PO. Ai ngelet nje shembull qe ja vlen te imitohet ne cdo kohe dhe vend
JO. Ai ka kryer vepra qe ja ulin vlerat morale
Pjeserisht. Mbase vetem per kohen dhe vendin kur jetoi!
Nuk dihet. Te dhenat per jeten e tij jane kontradiktore!
"E Ne tė dėrguam ty (Muhammed) vetėm si mėshirė pėr tė gjitha krijesat." (Kur'an 21:107)
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
Per pedofilet dhe kurvaret eshte nje frymezim .
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Nese flet per besimin ne Zot , Ai ka krijuar nje Eve per nje Adam , kurse te shkosh me shume me teper dhe te krijosh familje te llojit te kurverimit si nente femra me nje mashkull apo 12 e 13 te tilla kjo perben kurveri per mashkullin si dhe per femrat qe lejojne tradhetine bashkshortore .
Se ēfare benin izraelitet perpara Jezusit kjo nuk eshte nje nder standartet biblike por eshte mekat i personave qe kane ushtruar poligami , pasi poligamia do te thote kurveri .
Se dyti biografine Muhamedit nuk do t'ja ndryshosh dot ti si Gostivaras e as do t'ja njollos dot une . Faktet historike jepen nga burime islame , pranohen dhe zbatohen nga shtete islamike me kulture arabe ne mbare boten .
Sado teori novatore te duash te nxjerresh ti , fjalet e Aishes nuk i nderron dot , fjalet e saj nuk kane qene per 12 14 apo 24 vjeē po per nente vjeē , momentin kur ajo u abuzua nga shoku i babait te vet ,( shoqeria me e mrekullueshme ne histori thone myslymanet )
Pra nuk di se ku te ndalesh ne felliqsite e veprave te ketij personi .
Ai krijoi nje standart te ri duke futur edhe inēestin me kusherira te para pasi ato pa lidhje gjaku nuk mjaftonin me .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 18-04-2010 mė 23:39
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Nuk diskutohet qe fjalet e Aishes nuk do ti ndryshoj une dot! Po ku e di ti ose une, se cfar me te veretete ka thene Aishja?!!! Ajo ka vdekur 200 para se te shkruhen te gjitha ato histori !!! 200 vite , jo 200 seconda!!!
Sikur te ishin shkruar ne kohen e saj dhe ajo ti kishte pranuar si te verteta, do te ishte ceshtje krejt tjeter.
Vet fakti se hadithet lidhur me moshen e saj te vertete jane kontradiktore nga e di ti ose une se sa vjecare ka qene ajo?!!!
Njeri thot 6 ( ka qene ne moshe 83 dhe me memorje te demtuar ne ate kohe ) disa te tjere thuajne se ka qene 18 vjece, sepse dy vite para se te martoheshte Aishja me profetin ajo kishte mare pjese ne lufte, e disa te tjera biles thuajne se ka qene 22 vjecare.
Nga e di ti se cili transmetim eshte i vertete ?!! Ti beson ate qe ti deshiron te besojsh si te vertete, e jo te verteten e vertete !!!
Dhe cfar besojn arabet kjo ka pak rendesi, rendesi ka e verteta. Dhe e verteta eshte shum larg nga ajo qe besojne arabet , fundja une nuk besoj arabet dhe zakonet e tyre, une besoj Kuranin dhe fene e Allahut, krijuesit te gjithesise.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Po mire kesaj shtoi duke thene se une nuk i besoj as fjaleve qe jane transmetuar prej deshmitareve qe ngjarjet i kane pare me sy , pra deshmitare te drejperdrejte te Muhamedit , siē eshte pershembull URUE (7:88) i Buharit .
Volume 7, Book 62, Number 88:
Narrated 'Ursa:
The Prophet wrote the (marriage contract) with 'Aisha while she was six years old and consummated his marriage with her while she was nine years old and she remained with him for nine years (i.e. till his death). http://www.usc.edu/schools/college/c...i/062.sbt.html
Perveē Ebu Hishamit (5:236) qe eshte me pas .
Tė tre hadithet nė Sahihun e Muslimit kanė Aishen si treguese. Tė gjithė hadithet nė tė dy librat (te Buharit dhe Muslimit) tregojnė se fejesa e saj ndodhi kur Aishja ishte gjashtė vjeē dhe martesa (konsumimi i martesės) kur ishte nėntė vjeē. Njė tjetėr hadith me kryesisht tė njėjtin tekst (metn) ėshtė transmetuar nė Sunenin e Ebu Daudit.
Ti nuk mund te jesh myslyman i mire deri sa ta pranosh se seksi me nente vjeēare eshte nje shembull i dhene prej vete profetit dhe keto akte per mua ashtu si per ty besoj jane shume te uleta dhe barbare . Besoj se ke me teper ndergjegjie dhe drejtesi se myslymanet qe e pranojne me krenari kete moshe per tu dhunuar femra , se per te dashur si nje grua do burrin , ajo as qe e kupton .
Ke dy deshmitare te drejperdrejte te nje martese te tille te Muhamedit 53 vjeēar me Aishen 9 vjeēare .
Akte te tilla jane pare te ndodhin nga syte e
1 Aishes ( viktima )
2 Urues (Ursa ibn al-Zubayr , i biri i nje komandanti te ushtrise se Muhamedit )
Per keta te dy ka prova se kane lene deshmi me shkrim te cilat i ka mbledhur dhe sjelle Buhari Muslimi dhe Daudi .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 19-04-2010 mė 00:50
Aisha e diteve te sotme dhe nje brez i tere vajzash femije te abuzuar ne Jemen .
Sheriati islamik dempshperblen 200 dollar pedofilin dhe jo ta denoje ate .
Kafshet nuk jane kaq perverse sa islamiket ndjekes te Muhamedit .
Muhamedi a.s ishe i pa gabueshem , i moralshem , admirueshem...
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Nuk dihet. Te dhenat per jeten e tij jane kontradiktore!
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Krijoni Kontakt