Okej. Ka edhe raste te tilla, qe favorizohen meshkujt, jashte sidomos, sepse nuk behen mamallare, e rrjedhimisht as marrin leje lindjeje nderkohe qe paguhen nga punedhenesi. Ka ama edhe raste qe jane qurravitje koti, per shkak paaftesie.
Shanset e dhena nuk jane njesoj e. Si historipelqyes e di qe femrave u jane dashur revolucione, per mos t'u pare thjesht si nena te denja, por edhe si pjese aktive te nje shoqerie te punesuar. Keshtu qe zanafilla ka qene me disavanatazhe. Rrjedhimisht ne finish nuk mund te pretendosh te krahasosh dy rezultatet e ketyre nisjeve.
Jam e bindur per kete!
Une i quaj biba. Jane gjithmone ne pritje te nje preje qe t'i ndihmoje e sponsorizoje. Por nuk mendoj se ato femra perbejne masen. Ka mjaftueshem qenie te ketilla. E te jesh i bindur qe keto qenie mjaftohen me aq, edhe ne pleqeri po njesoj do jetojne, sepse jane ne gjendje me sa gjykoj, qe ta sigurojne mire jetesen e tyre ne kurriz te dikujt tjeter.
Une nuk nxora teori, as thashe qe keshtu je shprehur ti. Por nisur nga sa ke shkruar, i binte pak si cuditshem arsyetimi i dhene, per gjykimin tim te pakten.
Varet se cfare quhet ekzagjerim. Une them se nje femer e lezetshme, me kapacitet mendor edhe cik seksi (jo cheap!) eshte goxha femer, qe me jargavitje apo jo te meshkujve, i hap vete rrugen vetes e eshte e zonja te realizoje qellimet qe ka si synim.
E pleaseee, keto nuk jane sulme. Diskutime jane, nisur nga perceptimi personal. Jo per gje, por sido ta gjykojme secili nga ne, askush nuk do ndryshoje jeten e vet, nisur nga sa thote tjetri! : )
Krijoni Kontakt