Close
Faqja 25 prej 29 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 289
    Edhe po varesh, ç'ka te keqe ketu ?!
    Varshmeri, ne kuptimin e mire e them.
    Jam e varur,kuptoj jam e mbajtur e mbrojtur e lidhur me te,ndjehem e sigurte!
    Nuk jam e varur,kuptoj me duhet te punoooj shumee sepse kam nevoje,nuk kam mbrojtje nga ai,nuk me lidhin shume gjera me te .
    Sa per vedimmarrje,mendimi i te dy paleve.Vula le te jete nga bashkeshorti.Me taktike, le te vendos ai fjalen e fundit,mendimi ndoshta i yni
    Disa kete varshmeri sikur e marin per fyerje.Nejse,mendimin e tyre e respektoj sepse kane arsyet e tyre.Ky ishte mendim im.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kënga : 10-10-2010 më 17:30

.....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Ne nje cift duhet nje cik tolerance dhe respekt nga te dyja palet dhe, ta konsiderosh parteneren te barabart me veten eshte themeltare. Ka me shume dinjitet dhe VLERA burri qe e vendos gruan ne te njejtin nivel me veten dhe nuk perfiton ta sundoje kur ka mundesine ta beje!
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Kënga Lexo Postimin
    Edhe po varesh, ç'ka keqe ketu ?!
    e varur,kuptoj jam e mbajtur e mbrojtur e lidhur me ,ndjehem e sigurte!
    Nuk jam e varur,kuptoj me duhet punoooj shumee sepse kam nevoje,nuk kam mbrojtje nga ai,nuk me lidhin shume gjera me te .
    Sa per vedimmarrje,mendimi i te dy paleve.Vula le te jete nga bashkeshorti.Me taktike, le te vendos ai fjalen e fundit,mendimi ndoshta i yni
    Disa kete varshmeri sikur e per fyerje.Nejse,mendimin e e respektoj sepse kane arsyet e tyre.Ky ishte mendim im.
    Nese pranon te varesh nga partneri, nuk ke shume te drejte per vendimmarrje.
    Pastaj nuk eshte keq te kujdeset partneri per ty, e keqja fillon kur ai do te kujdeset dhe per ndonje tjeter. :P
    Si thua ti atehere? Do ja besh hallall, apo do kerkosh te shkeputesh e te jesh e pavarur?
    Njeriu duhet te jete i zoti ti dal vet ball jetes. Nuk i dihet si te vjen jeta.
    Feelings change - memories don't.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Edhe po varesh, ç'ka keqe ketu ?!
    Jam e varur,kuptoj jam e mbajtur e mbrojtur e lidhur me te,ndjehem e sigurte!
    .
    hmmm!!! po nese fatkeqesisht gjerat nuk shkojne me mire dhe do te duhet te ndaheni, si do ia besh???
    ti qe nuk ke punuar gjithe jeten, sepse ke preferuar te te mbaje ai tjetri...
    kush do te te mbroje tani??? Lol!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga the Lexo Postimin
    hmmm!!! po nese fatkeqesisht gjerat nuk shkojne me mire dhe do duhet ndaheni, si do ia besh???
    ti qe nuk ke punuar gjithe jeten, sepse ke preferuar te mbaje ai tjetri...
    do te te mbroje tani??? !
    Tjetri?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga @ Lexo Postimin
    Tjetri?
    si te shkon menjehere mendja per keq moj mia. lol.

tjetri/a per mua eshte kushdo tjeter qe nuk jam une...

ne rastin e mesiperm ishte partneri, apo burri.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Tjetri?
    Ai tjetri quhet Alimony.

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nese pranon varesh nga partneri, nuk ke shume te drejte per vendimmarrje.
    Pastaj nuk eshte keq te kujdeset partneri per ty, e keqja fillon kur ai do te kujdeset dhe per ndonje tjeter. :P
    Si thua ti atehere? Do ja besh hallall, apo do kerkosh te shkeputesh e te jesh e pavarur?
    Njeriu duhet te jete i zoti ti dal ball jetes. Nuk i dihet si te vjen jeta.
    Ja qe nga kujdesi qe ben per mua(psh),nuk do kete kohe te kujdeset edhe per ndonje tjeter.Nese vie deri te ajo,mendojme opcionin tjeter ,jo te tjetri menjeher ,do presim ca .Po pse,si mendon ti , interesi material te ep te drejten e vendimarrjes... apo dashuria, respekti,besimi qe ka ai te ty?!Nese do me pranonte te barabarte nga interesi materiale ,ateher vertet dua te mos jem ajo a "pavarura".
    Do jetoj e pavarur dhe...................

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hmmm!!! po nese fatkeqesisht gjerat nuk shkojne me mire dhe do duhet te ndaheni, si do ia besh???
    ti qe nuk ke punuar gjithe jeten, sepse ke preferuar te te mbaje ai tjetri...
    kush do te te mbroje tani??? Lol!
    Nuk e kam menduar te jem plotesisht e mbajtur,kursesi!Por te mos ndihem e pa mbrojtur,e pavarur po aq sa edhe ai do te ndihej i "varur" nga une.Si thoni ju,po qe se nuk te ipet rasti te fitosh materialisht nga arsye te ndryshme,do e mendosh veten se do trajtoheshe me pak ie/ dashur ?Ateher, po qe keshtu ,jam per pavarsi te plote ,jo nen protektoriat...... .Mbroj mendimin qe: Jeta ne qift,lidhja, duhet kete varshmeri nga njeri tjetri per nje funksionim te shendoshe,perndryshe ...............

Ah,barazia gjinore varet si kush e mndon.Kam degjuar se aq ka pas barazi gjinore ne sistemin Enverist sa qe, femrat u "shnderruan ne meshkuj",me lopate e sopate ! Andaj burrave u dilte kohe "nen hije te lozin kuvendojne ...."

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ja qe nga kujdesi qe ben per mua(psh),nuk do kete kohe kujdeset edhe per ndonje tjeter.Nese vie deri ajo,mendojme opcionin tjeter ,jo tjetri menjeher ,do presim ca .Po pse,si mendon ti , interesi material te ep te drejten e vendimarrjes... apo dashuria, respekti,besimi qe ka ai te ty?!Nese do me pranonte te barabarte nga interesi materiale ,ateher vertet dua te mos jem ajo a "pavarura".
    Do jetoj e pavarur dhe...................
    Te kuptoj Kenga, por nuk eshte aq e lehte sa e ben ti. Nese ti zgjedh ne jete nje njeri dhe pret te varesh ekonimikisht nga ai , atehere ai pret qe ti ti sherbesh me te ngrene, pastrim, edukimin e femijeve. Nuk eshte ndonje cudi qe te mos e kuptoje qe dhe shtepia e femijet kanepo aq veshtiresi, e rendesi sa puna qe ben ai. Kjo se ti nuk fut leke ne shtepi. E do filloj te ta kujtoj sa here te beni fjale bashkle qofte dhe per budallalleqe, se nuk do rrrini tere jeten qesh e fol..

Lexo mendimet e nje pjese te mire te meshkujve ketu dhe do e kuptosh se sa pak e vleresojne nje femer shtepiake. E duan shtepiake qe ta kene nen vete. Qe te mos hapi gojen shume e te hedhi vickla sipas tyre.

Ti thua po ndodh i atehere vleresojme opsionin tjeter? Une mora vetem nje arsye,tradhetine, por ka shume arsye te tjera qe mund te ngelesh vetem. Po sikur te ndodhi kur ti je 40 vjec a me shume?
    Nuk ke punuar as dhe nje vit. Mund te kesh heq dore dhe nga arsimimi per shkak te tij.
    Kush do kujdest per ty pastaj? Per pune do e kesh shume te veshtire se nuk ke kurrfare kualifikimi. Ne kete kohe qe ka ardh nje cope diplome nuk eshte e mjaftueshme per te gjetur nje pune te mire. Mos flaisim per pervoje pune, qe vleresohet shume si kriter.
    S'te ngelet gje tjeter vetem ti hedhesh syte nga ndonje tjeter qe te te suportoje ekonimikisht.
    A ja vlen te jesh e varur nga te tjeret? A ja vlen ta vesh jeten tende ne llotari? Ne duart e te tjereve?
    Mua sinqerisht nuk me pelqen te varem nga burri dhe ti lutem dhe per dy leke per te pire nje kafe me nje shoqe ne lokal. Mos flasim me shume.

Sa per ate qe the qe po punoi gruaja i del me shume kohe burrit te livadhisi, e ke gabim.
    Ai qe do e gjen menyren. Punon me orar ''te zgjatur'', dhe ti se merr vesh hic.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 11-10-2010 më 09:00

Faqja 25 prej 29 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •