lol po nqs se gruaja mer 5000$ ne muaj, e ke pyetur veten sa vlere ka 500 per ti ber qejfin vetes.200$i duan floket cdo muaj.150$i do parfumi dhe make up 150 $lecka. ja mbaruan shpenzimet e femres.Po ju burrat ???Qe vdisni te keni te dashura e te bridhni klubeve e te pini cigare e te pini alkol.Jeni me budallenj se ne femrat nuk mund t'ju besosh t'ju lesh leket e familjes ne dore.ncuqqqqqqqqqqq![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
lum ata qe jane vetem , e ndajne me vetveten buxhetin; nuk kane probleme te kesaj natyre![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
e vertete. mua me pelqejne shume rrobat firmato. kremra kunder rrudhave nuk perdor pasi per fat te mire nuk kam nevoje, por 1-2 here ne muaj ne qender estetike shkoj edhe une. per hatrin tuaj e bejme. haha. po ju per cfare e beni? 60 euro per te bere thonje dhe meshkujt as nuk i shohin fare...
Vasudhaiva Kutumbakam
une nuk ja plotesoj qejfin vehtes, por mundohem t'i pershtatem kerkeses se femrave... po te ishte per mua, do te dilia ne rruge ashtu si bi e flej. nese kuptoj qe femrave i pelqene meshkujt me mjekerr te gjate, 2 muaj pa u rruar rri. nuk e kam fare problem. ne pellembe te dores na mbani. hahaha. po ju femrat beni 100 gjera qe kane te bejne me paraqitjen e jashtme qe ne meshkuj as qe i veme re...
Vasudhaiva Kutumbakam
Femrave i intereson vetem nje mashkull ,dhe eshte shume e lehte t'ja besh qejfin nje personi.PO ju meshkujve qe ju interesojne te gjitha femrat keni vertet shume pune te veshtire.Prandaj duheni len pa koker leku ne xhep.Sic e ke thene edhe vet zoteri fajin ja u ka ndertimi i trurit.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Krijoni Kontakt