Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 80
    i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Citim Postuar më parë nga elonesa Lexo Postimin
    Mendoj eshte puna te pergjigjsia e njeriut cili eshte me ekonomist ai le te udheheq
    Fjale me mend,edhe une keshtu mendoj,kush eshte me ekonomist ne familje duhet ta kete financen ne dore...........

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    keto po qe jane shpenzime pa rrezik. hahaha. jo shopping-u juaj.
    e pastaj floket, e thonjte.
    nje dite po e nje dite jo shkoni neper sallone bukurie. hahahah!
    mbani nga 150 kremera neper shtepi.
    skandalizohem kur shoh se bejne nga 60 euro. bah!!!
    sa mund i kote. e di se per ne e beni edhe ju te shkretat,
    por gjithe ky mund per tu bere 50 vjeç dhe per t'u dukur si 49 e gjysem.
    hahahaha!!!

lol po nqs se gruaja mer 5000$ ne muaj, e ke pyetur veten sa vlere ka 500 per ti ber qejfin vetes.200$i duan floket cdo muaj.150$i do parfumi dhe make up 150 $lecka. ja mbaruan shpenzimet e femres.Po ju burrat ???Qe vdisni te keni te dashura e te bridhni klubeve e te pini cigare e te pini alkol.Jeni me budallenj se ne femrat nuk mund t'ju besosh t'ju lesh leket e familjes ne dore.ncuqqqqqqqqqqq
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    keto po qe jane shpenzime pa rrezik. hahaha. jo shopping-u juaj.
    e pastaj floket, e thonjte.
    nje dite po e nje dite jo shkoni neper sallone bukurie. hahahah!
    mbani nga 150 kremera neper shtepi.
    skandalizohem kur shoh se bejne nga 60 euro. bah!!!
    sa mund i kote. e di se per ne e beni edhe ju te shkretat,
    por gjithe ky mund per tu bere 50 vjeç dhe per t'u dukur si 49 e gjysem.
    hahahaha!!!

Meshkujt jane bere me te rrezikshem nga femrat tani ,Rrobat firmata , atlete nga 200 evro , kremra kunder rrudhave nda 60-70 evro + kafe me shoket , bare etj...........

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    per ato qe thone: burri... sa burra ketu shkojne e bejne pazarin ne supermerkato?
    Sh pak burra bejne pazarin.Te tjeret ose nuk dine te bejne pazar,ose nuk duan.Keshtu qe eshte me mire te merret gruaja.Ajo e di me mire se cfare i mungon shtepise.
    Qe te mos kene grindje per menyren se si shpenzohen parate le ti mbajne te dy.
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    lum ata qe jane vetem , e ndajne me vetveten buxhetin; nuk kane probleme te kesaj natyre
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Meshkujt jane bere me te rrezikshem nga femrat tani ,Rrobat firmata , atlete nga 200 evro , kremra kunder rrudhave nda 60-70 evro + kafe me shoket , bare etj...........
    e vertete. mua me pelqejne shume rrobat firmato. kremra kunder rrudhave nuk perdor pasi per fat te mire nuk kam nevoje, por 1-2 here ne muaj ne qender estetike shkoj edhe une. per hatrin tuaj e bejme. haha. po ju per cfare e beni? 60 euro per te bere thonje dhe meshkujt as nuk i shohin fare...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    e vertete. mua me pelqejne shume rrobat firmato. kremra kunder rrudhave nuk perdor pasi per fat te mire nuk kam nevoje, por 1-2 here ne muaj ne qender estetike shkoj edhe une. per hatrin tuaj e bejme. haha. po ju per cfare e beni? 60 euro per te bere thonje dhe meshkujt as nuk i shohin fare...
    Kjo tregon mosinteresimin tuaj per femren qe keni ne shtepi .Ashtu si ti ja ploteson qejfin vetes ashtu dhe femra ka te drejte tja plotesoje .

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Kjo tregon mosinteresimin tuaj per femren qe keni ne shtepi .Ashtu si ti ja ploteson qejfin vetes ashtu dhe femra ka te drejte tja plotesoje .
    une nuk ja plotesoj qejfin vehtes, por mundohem t'i pershtatem kerkeses se femrave... po te ishte per mua, do te dilia ne rruge ashtu si bi e flej. nese kuptoj qe femrave i pelqene meshkujt me mjekerr te gjate, 2 muaj pa u rruar rri. nuk e kam fare problem . ne pellembe te dores na mbani. hahaha. po ju femrat beni 100 gjera qe kane te bejne me paraqitjen e jashtme qe ne meshkuj as qe i veme re...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Kush eshte me i afte sipas jush te kete ekonomine e shtepise, femra apo mashkulli?
    Ai qe din ta menaxhoje me mire ekonomin e shtepise
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    une nuk ja plotesoj qejfin vehtes, por mundohem t'i pershtatem kerkeses se femrave... po te ishte per mua, do te dilia ne rruge ashtu si bi e flej. nese kuptoj qe femrave i pelqene meshkujt me mjekerr te gjate, 2 muaj pa u rruar rri. nuk e kam fare problem . ne pellembe te dores na mbani. hahaha. po ju femrat beni 100 gjera qe kane te bejne me paraqitjen e jashtme qe ne meshkuj as qe i veme re...

Femrave i intereson vetem nje mashkull ,dhe eshte shume e lehte t'ja besh qejfin nje personi.PO ju meshkujve qe ju interesojne te gjitha femrat keni vertet shume pune te veshtire.Prandaj duheni len pa koker leku ne xhep.Sic e ke thene edhe vet zoteri fajin ja u ka ndertimi i trurit.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •