Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1

pergjigjie

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Kush eshte me i afte sipas jush te kete ekonomine e shtepise, femra apo mashkulli?
    mendimi im deri ne 2010 eshte burri ( ne perjashtim raste te vecanta )

por nuk esht mire te thuhen gjerat qe dihen , sepse marria situates nga gruaja ka sjell probleme ne shoqeri;por nje rast pozitiv! nuk duhet marr shembull i pergjithshem, se eshte mire tja dorzojme grave se jane me ekonomiqare,
    me falni se nuk mundem qe te shkruaj hollesira se(e kaaaam gruuunee ne shpi )
    se po e lexoj ket mesazh e hodhi kompjuterin nga dritarja.

me respekt petro71

athens 16231 virona ora 20/34 min

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga petro71 Lexo Postimin
    mendimi im deri ne 2010 eshte burri ( ne perjashtim raste te vecanta )

por nuk esht mire te thuhen gjerat qe dihen , sepse marria situates nga gruaja ka sjell probleme ne shoqeri;por nje rast pozitiv! nuk duhet marr shembull i pergjithshem, se eshte mire tja dorzojme grave se jane me ekonomiqare,
    me falni se nuk mundem qe te shkruaj hollesira se(e kaaaam gruuunee ne shpi )
    se po e lexoj ket mesazh e hodhi kompjuterin nga dritarja.

me respekt petro71

athens 16231 virona ora 20/34 min
    Ne keto raste gruaja

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po pse i lidhe te gjitha punet me fe i nderuar!Sipas fes Ti as nuk ke guxim te flasesh me gra te huaja!Hahahah
    lidhem me fe sepse feja eshte qe ju jep me se shumti te drejta grave
    po ta dinin grat se sa shum te drejta ju ka dhen zoti ato burrat e tyre do i mbytnin ne gjum sepse burrat ju mohojn shum te drejta grave

e vertet eshte qe nuk ben me fol me gra te huaja
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    sipas fes e panjohur gruaja edhe 10 000 e me pas rrogen burri nuk guxon me ja marr thjesht ato jan te gruas dhe ajo do bej qka te doj me to sepse nuk eshte e obliguar te kujdeset per burrin dhe familjen me rrogen e saj vetem nese ajo don me vet deshir qe ti ndihmoj burrit

ndersa burri sado qe te ket rrogen eshte i detyruar te kujdeset per gruan dhe familjen dhe tja plotsoj te gjitha deshirat qe ka mundsi

Kjo do me pelqente shume te ndodhte , leket e mia ti kisha vete , te beja cte doja .

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Buxhetin familjare duhet ta manexhoje ai/ajo qe eshte me dor-shternguar,me kursimtare ne familje.

Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Buxhetin familjare duhet ta manexhoje ai/ajo qe eshte me dor-shternguar,me kursimtare ne familje.
    Jam dakort me ty ....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po nese burri punon ne arsim e gruaja ne ministri?Ai te menaxhoj me parat e mija pas asej qe theksoi nje antar me lart!
    Tani seriozisht,prinderit e mij nuk kishin te ndar bugjetin sepse gjyshi ishte ai qe i kishte ne dore kto pune!
    Ketu nuk po behet fjale se kush e ka pagen mujore me te larte e vendpunimin me te mire, me duket se po thua se aj qe fiton me shume te menaxhon me parat...
    Un mendoj qe duhet te menaxhoj ai qe ka prirje per menaxhim, ai qe punon me koke, pa marre parasysh a eshte burri apo gruaja.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Skifter Bjeshke Lexo Postimin
    Ketu nuk po behet fjale se kush e ka pagen mujore me te larte e vendpunimin me te mire, me duket se po thua se aj qe fiton me shume te menaxhon me parat...
    Un mendoj qe duhet te menaxhoj ai qe ka prirje per menaxhim, ai qe punon me koke, pa marre parasysh a eshte burri apo gruaja.
    I nderuar,as une nuk do pergjesha ne kete menyr,po mos te lexoja personin qe e citova:

Sepse te ardhurat me te medha vijne prej ketij mysafirit ,,,dhe eshte e drejte te pakten te jete pjesmarres ne vendimin e konsumimin e tyre.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    un them qe secili te menaxhoje parate e veta ... as ai mos i fusi turickat te miat as un skam per ti fut tek te tiat ... vetem po deshi
    Harxho ti në kokën tënde, harxho ai... pastaj kur të vije fundi i muajit bini "dahires".

Ncuk mblidhet kështu gjë jo, leja burrit në dorë këtë punë më mirë.
    #VamosArgentina

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Harxho ti në kokën tënde, harxho ai... pastaj kur të vije fundi i muajit bini "dahires".

Ncuk mblidhet kështu gjë jo, leja burrit në dorë këtë punë më mirë.
    jo jo .. billat le ti paguaje burri , parate e mia i harxhoj vetem une askush tjeter ...

plus qe un s'harxhoj si femrat e tjera per make up e budalliqe te tilla ... dhe rrobet qe kam i mbaj sa me thjeshte jo ti nderroj muaj per muaj se ashtu thote moda ...

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •