Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 80
    Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Padrilla ti kujton se ajo e dashura jote po e ben shkollen te duroje traplliqet e tua kur te dali ne jete ? Nese ti je pa shkolle e ajo me shkolle nxirrre vet rezultatin se kush ka me shume tru. Leku nuk te ben me te mencur
    Dituria fitohet dhe nuk te jepet se linde mashkull.
    Gezohen Shqiptaret ketu kur grate e tyre bejne shkolla, dhe vet rrine analfabete ne Anglisht me nje shkolle 8-vjecare apo te mesme nga Shqiperia. Kujtojne se shkolla e larte eshte vetem per te marre zanat. Shkolla eshte dhe kulture padrilla qe ti atje ne llac e tulla nuk e merr dot.
    ska rendesi sa shkoll ke, rendesi ka sa lek ke, dhe ai qe i fiton leket ai duhet ti menaxhoj, pra ne ket rast eshte burri, gruaja me aq rroge sa merr nuk mund te blej as rroba per vete.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    per ato qe thone: burri... sa burra ketu shkojne e bejne pazarin ne supermerkato?
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    ska rendesi sa shkoll ke, rendesi ka sa lek ke, dhe ai qe i fiton leket ai duhet ti menaxhoj, pra ne ket rast eshte burri, gruaja me aq rroge sa merr nuk mund te blej as rroba per vete.
    Thuaj te ruajte Zoti shendetin, se me punen fizike nuk duhesh te mburresh shume.
    Beri aksident njeri ketu nga qe kishte pire shume. Nuk eshte me i afte te beje pune fizike. Tru per te bere ndonje shkolle s'ka. Ka ngel ne dore te gruas. Mos u mburrni shume.
    Fakti qe ti je i zoti te punosh e fitosh s'do te thote qe dhe di ta menaxhosh lekun. Ka si e marrin e harxhojne. Nuk ka asgje te keqe t'ja lesh buxhetin bashkeshortes nese mendon se ajo di ta kurseje me shume lekun eshte me ekonomiqare se ty. Nuk ju bie burreria para gruas. Me mbare i ecen familjes.

Shkolla ka shume rendesi, por ai/ajo qe se ka s'mund t'ja dije kurre rendesine. Shkolla nuk te le kurr ne mes 4 rrugeve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 24-04-2010 më 18:32

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    Nga cili/cila duhet të drejtohet buxheti në familje?

nga te dy sebashku mendoj une...
    une jam per barazi mes mashkullit dhe femres (jemi shume larg, por shpresa vdes e fundit).
    ta drejtoje vetem burri nuk do te kishte kuptim pasi gruaja ka me shume ide per nevojat e shtepise...
    ta drejtoje vetem gruaja do te ishte katastrofe pasi do i bente parate rrush e kumbulla. 20 pale kepuce ne muaj do te blinte...
    pra duhet bere ne menyre te perbashket...

Se mar vesh pse i nenvleftesoni kaq femrat??!!Ose si njihni fare ose ose njihni ca nga fundi ........................
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 24-04-2010 më 18:31
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin

hahaha kaq i sigurte je qe te gjitha grate marin me pak se burrat???) Burrat kan me shume se grate vetem forcen fizike ,duke perdorur forcen fizike nuk behen dot shume lek.Nje jete mere mere mund te krijosh dhe burri te vje ne shtepi i vdekur.Ata qe bejne pune te pista edhe bejne lek shume ... por s'ke ci do fare ato lek ...se burri te le mendjen rrugeve.Grate dine edhe te bejne lek edhe ti administrojne ato shume me mire se burrat ne familje.Burrave jepu te hane te vishen krijoi ndonje ambjent te bukur i televizor ca lek neper xhepa te ven ne ndonje restorant me shok .......dhe jan ok.... ,,,(jo shume lek neper duart e burrave se kerkojne te dashur tjeter pastaj hahaha te pakten grate lecka duan s'prishin shume pune))) )
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 24-04-2010 më 18:40
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Se mar vesh pse i nenvleftesoni kaq femrat??!!Ose si njihni fare ose ose njihni ca nga fundi ........................
    ou! sa pa fat paskam qene qe te gjitha femrat qe kam njohur hykan tek pakica. cfare koincidence e cuditshme. elona, qe femrat shpenzojne me shume per shopping e per paraqitje te jashtme nuk e kam shpikur une. mos valle nuk eshte ashtu? krahaso pak raftin tend me ate te partnerit!
    Vasudhaiva Kutumbakam

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ou! sa pa fat paskam qene qe te gjitha femrat qe kam njohur hykan tek pakica. cfare koincidence e cuditshme. elona, qe femrat shpenzojne me shume per shopping e per paraqitje te jashtme nuk e kam shpikur une. mos valle nuk eshte ashtu? krahaso pak raftin tend me ate te partnerit!
    Danke perendis partnerin e kam elegant nuk i zen shume vend rrobat.

Tani mashkullit mjaft ti japesh iden qe ai menaxho
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Jane shpenzime pa rrezik.
    Meshkujt i perdorin leket per te genjyer femrat hahaha heeeeeee??
    keto po qe jane shpenzime pa rrezik. hahaha. jo shopping-u juaj.
    e pastaj floket, e thonjte.
    nje dite po e nje dite jo shkoni neper sallone bukurie. hahahah!
    mbani nga 150 kremera neper shtepi.
    skandalizohem kur shoh se bejne nga 60 euro. bah!!!
    sa mund i kote. e di se per ne e beni edhe ju te shkretat,
    por gjithe ky mund per tu bere 50 vjeç dhe per t'u dukur si 49 e gjysem.
    hahahaha!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e jesy
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Postime
    639
    une jam e mendimit qe buxhetin e shtepise te mbaje burri dhe gruaja (dhomethen te dy)

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Mendoj eshte puna te pergjigjsia e njeriut cili eshte me ekonomist ai le te udheheq

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •