Nuk është se jam "gërmues", vetëm po vertetoj atë që thash më herët, mirpo ti kur nuk ke çka thua sepse mbetesh gojë hapur nga postimet e mia mundohesh si kundër argument ta përdorësh gërmimin

, epo një pyetje për ty, është gjë e keqe "gërmimi" apo të mbetemi injorant sikurse ti dhe të mos dimë se çfarë shamia kishin nënat tona, ani pse
pretendon se je historian, bravo qenke i aftë.
Të pyes ty diçka (ngase më nuk e diskutoj punën e shamisë se a ishte pjesë e kulturës), sa qendrojmë ne me keto tradita?! ti qe po pretendon se nuk duhet importuar veshja e huaj, e sheh në foto se askund nuk figuron miniq, hë pra ç'na thua për këtë importim?! apo vetëm importimi i shamisë të pengon ty?!
Për
injorancën tënde skam ç'të flas ajo i kalon kufijtë (sidomos në aspekt fetar), së pari feja Islame nuk "
kler" madje kjo bie ndesh me normat Islame, ky ishte një nga shumë gjërat që ka Islami, nuk je i atij niveli që të sjell citate nga Kur'ani apo Hadithet për kombin dhe që shtyejnë të kontribuosh në ç'ështjen kombëtare, mirpo po ta sjell një video të thjeshtë dhe perdore pak logjikën tënde, sepse deri më tani shumë kam shkruar e shumë herë i ke keqkuptuar gjërat, bile nganjëherë i kundërshtuar pa sjell kundër argumente, perdore logjiken në këtë video!
http://www.youtube.com/watch?v=TTQa9uv25T8
Termi "vëlla shqiptar" nuk është i njohur dhe nuk perdoret as nga të tjerët (jo-Musliman), pra thjeshtë nuk është hedh në modë sepse realisht neve nuk na pengon, të Krishterët shqiptar i konsiderojmë vëllezër vetëm nga kombi.
Pendimi vlen për gabimtarët, kurse ti je i "pagabueshëm"

Epo e shikon ti nuk i kundërshton femrat me shamia apo meshkujt me mjekra pse po e "thyejnë" ndonjë rregullore, por pse nuk të pelqejnë ty!
Personalisht e përkrahi Albin Kurtin, pse a mos EULEXI-n me përkrahë a?!
Krijoni Kontakt