Close
Faqja 23 prej 26 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 256
    Ne kemi tjeter hall o robo, ja te informoj pak se ti qenke akoma me pushime ne arabi

Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin

"Disa dhjetra",.. thot Top Channel-i !

EStar, eshte tema tek POLITIKA per keta bandit, ketu s'eshte as vendi e as kuvendi qe ti perziejm grevet e Rames me besimet tona fetare.

Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    "Disa dhjetra",.. thot Top Channel-i !

EStar, eshte tema tek POLITIKA per keta bandit, ketu s'eshte as vendi e as kuvendi qe ti perziejm grevet e Rames me besimet tona fetare.
    Epo ketu ta kisha muhabetin se mire ka then top channel disa dhjetra sepse te tjeret ishin ne protesten e edi rames
    Revolution 1848

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    O ZOT ja ne tjeter"margaritar"!!!!!!!
    Po te kishim ma pak njerez si ti ,nuk do ishim vendi me i varfer ne Europe me nje fjale llumi i Europes ,shih cka je tu fol ?????? e perkrahe Fatmir LImen qe dyshohet qe ka vjedhe paret e popullit?
    Eh "lum" shtepia qe te ka.
    Sipas teje pasi ka luftu e meriton me vjedh miliona?
    Cdo popull e ka fatin qe e meriton.
    Ne definitivisht nuk meritojme me shume ,bile kemi shume me shume seq e meritojme ose jemi te afte.
    As Europa e askush tjeter nuk munde te naj ndrron kapacitetin sepse ai eshte i shkruar ne kodin gjenetik nga vet ZOTI ,thjesht jemi percaktuar te jemi keshtu siq jemi,te mjere.
    Po dal jashtë temes vetëm kësaj rradhe:
    EULEX-i është siç thotë Albin Kurti "Made in Serbia" dhe punon në interesat e tyre ja faktet.
    Fletarrest për Albin Kurtin - Dihet kush është Albin Kurti duke filluar nga protestat studentore, ndersa keta e trajtojn siç e trajtonte Serbia, pra nëpër burgje.
    Bastiset MTPT-ja duke përfshirë familjen Limaj në Prishtinë dhe Arllat (Malishevë) - Fatmir Limaj (Komandant Çeliku) i cili i fitoi të gjitha betejat me serbet, të fundit e fitoi në Hagë.
    Arrestohet Sabit Geci - Njeriu i cili edhe gjymtyrët e trupit i la për këtë vend.
    EULEX-i kapet me kontrabandë droge në kufirin Maqedoni-Kosovë - A pritet qe ky EULEX i kriminalizuar të të zgjedh krime ty?!
    Lirohet një serb që kishte bërë krime lufte - Kjo policia e "famshme" e EULEX-it, e cila nuk ja ka idenë e ndërhyrjeve dhe aksionëve, liron me kusht një serb (shtetas i Kosovës) i cili sipas banorëve të X fshatit kishte bërë krime gjatë luftës.
    Shtrohet pyetja, pse të parët që burgosën ishin ish-ushtarët e UÇK-së apo aktivistat për liri (thënë ndryshe)?! A nuk kishte perpos tyre edhe të tjerë që keqperdorën miliona (ani pse unë nuk besoj që keta të kenë keqperdorur miliona)? Pse nuk fillohen hetimet nga Ibrahim Rugova (familja e tij), Bujar Bukoshi dhe Isa Mustafa (të cilët ishin akterët kryesor të 3%)? mirpo arrestohen ata të cilën ishin në gjendje ta gëlltitin plumbin vetëm e vetëm që unë edhe ti sot të shëtisim lirshem nëpër Prishtinë!
    Edhe një gjë për fund, veriun e Kosovës kush e udhëheq? = EULEX-i, pra pikërisht ky EULEX është pengesa e sovranitetit të Kosovës që ai të shtrihet në tërë vendin dhe pikërisht është ky EULEX ai i cili e pengon zbatimin e planit për integrimin e veriut të Kosovës.
    Mendoj se keto janë fakte të mjaftueshme për çdo njeri që ka mendje të shëndoshë dhe që në zemren e tij figurojnë fillimisht fytyrat atëdhetare (kombëtare) para atyre fundërrinave të huaja të cilët në mungesë punësimi në vendet e tyre erdhen ketu të na shesin mend neve

Përshëndetje!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Po dal jashtë temes vetëm kësaj rradhe:
    Vetem kesaj rradhe ? Me thuaj nje teme qe ti nuk e ke devijuar ne propagant ? megjithate edhe kete here po ta falim se te kemi me kimet
    Revolution 1848

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE=_MALSORI_;2705605][QUOTE=ximi_abedini;2705417]

ximi kur tu drejtova ty nuk do te thote qe te te referohem ty si xim...duhet te me kuptosh...drejtimi eshte me i gjere...nejse..
    nese ti ju drejtohesh muslimaneve ather mu ke drejtu edhe mu sepse edhe une jam pjestar i fes islame

nuk e di ku jam shprehur kunder shamise une...nuk e di ku jam shprehur kunder te drejtave te njeriut e me the e te thash..jo jo xim...ky eshte abuzim..citomeni mire mua dhe te gjithe ata qe kundershtojne shamine..
    si nuk e din ne qdo koment thu qe duhet te ndalohet shamia ne shkolla athua sipas teje kjo eshte drejtsi jo malsor qdo njeri ne shtetet demokratike ka te drejt te vishet si te doj

kundershtojne shamine ne veqanti dhe te gjitha veshjet fetare ne pergjithesi neper shkolla..jo veshjen me shami e me brekushe ne jeten private...jo shkollimin e djemve dhe vajza tona..ate ska bir nene qe e kundershton...po ju abuzoni me kete gje..vajza perjashtohet nga shkolla pse ka hyre ne ambjentet e shkolles me veshje fetare dhe nuk eshte perjashtuar pse eshte muslimane apo katolike apo shejtane..nuk eshte perjashtuar se nuk ka te drejte arsimimi...pse ju abuzoni me kete te vertete..pse dolet ne proteste gjoja si arsimdashes te medhenj..pse nuk i thate arlindes dhe arlindave qe rrespektojeni rregulloren e shkolles...ju e dini se rregullorja e shkolles nuk e lejon nje gje te tille dhe ne vend qe ta udhezoni xhematin te rrespektoje keto rregulla ju i shtyni ne moszbatimin e tyre..nuk eshte e drejte ximi...ky eshte abuzimi me lirine e njeriur...ne fakt fjala liri do te thote rregull...
    o malsor ne kemi nje ligj te zbritur nga zoti dhe ne asnje ligj para tij nuk e qesim sepse njeriu nuk eshte i aft te bej ligje me mir se krijusi i njeriut

o malsor ne jemi musliman dhe prioritet i yni eshte pranimi dhe punimi sipas kuranit nese ne nuk e pranojm kuranin ather ne nuk jemi musliman e ne kuran eshte urdher i pren qe femra te mbaj shami dhe me mir eshte fare te mos shkoj ne shkoll sesa te hjek shamin sepse zoti na ka kriju dhe ai na i ka ber ligjet se si te jetojm ne ket bot nuk i kemi be ne dhe as kurr nuk do tentojm te bejm ligje tjera te cilat jan ne kundershtim me kuranin

dhe kurr nuk do rrespektojm asnje rregullore shkollore e as shtetrore qe eshte ne kundershtim me kuranin kete kurr sdo ta bejm ne si musliman

si do te dukej shkolla o ximi ku ne te te shkonin disa vajza si sorra me veshje islamike , disa vajza si pata me veshje murgeshash , disa vajza si huta me perqe , etj etj...besoj vende dhe popuj...a do ishte me mire i dashur ximi qe asnjera te mos veshte gjera te tilla ne shkolle..as muslimanja me shamine arabe ( kurrsesi ajo shamia qe predikoni ju nuk eshte shqiptare ) , as katolikja si murgeshe e as ortodoksja me nje veshje ku di une cka...njelloj te gjitha....qe te mos kete keqkuptime,hatermbetje e te tilla te tilla...kush nuk mund te rrije pa shami te shkoje aty ku lejohet shamia...apo te bejme shkolla posaqerisht per arlinden apo per arlindet
    malsor prej nxensit kerkohet dituria e jo pamja fizike ne shkoll o i nderuar shkohet per te mesu dhe une nuk besoj qe shamia eshte penges kur profesorit nuk i pengon minifuni pse ti pengoj shami qka ka te keqe ketu

malsori ne vet i kemi nderu keto shkolla nuk naj ka ndertu serbi por i kan ndertu prinderit tan dhe ato i kan ndertu per te fitu dije jo per tu vlersu ne veshje nuk kemi nevoj te nderojm shkolla tjera sepse vet i kemi ndertu keto dhe ata qe i kan ndertu kan qen musliman dhe nuk ka te drejt askush te perjashtoj nga shkolla per shkak te shamis sepse ndoshta babai apo gjyshi i saj ka dhen me mijra dm per tu ndertu shkolla

ne vendin ku une jetoj vet kemi ndertu shkollen para 15 viteve dhe qdo banor ka dhen para prej 100-10000dm qka ta merr menja ty a eshte njerzore qe sot ti perjashtohet nxensi i ati i cili dikur ka dhan 10000 dm per tu ndertu shkolla jo malsori kjo nuk eshte njerzore sepse nuk duhet harruar kohet me te liga qe kemi kalu kur edhe shpijat i kemi be shkolla e sot ne liri perjashtohen nxensit per shkak te veshjes

i dashur ximi shkolla duhet te mbetet e paprekur...ne gjithe jeten e kemi mbajtur kete shkolle te pa prekur nga ndikimet fetare...pse na u dashka sot ta bejme cerdhe te propagandes fetare..te cdo krahu qofshin..a nuk do ishte mire qe ajo te mbahej siq ka qene deri tani...apo duke qene e tille neve na ka nxjerre nga imani...nuk e besoj..
    o malsor keta nxanes nuk kerkojn qe te ndrrohet literatura shkollore por keta kerkojn qe ti mundsohet shkollimi me shami sepse feja e tyre ndryshe nuk i lejon pa shami nuk guxon femra te dal as nga dera e shpis

ate qe e kam nenvizuar nga shkrimi jot mendoj se nuk ka asnje kuptim..ku ka komunizem o xim te shamia..te kerkosh mbrojtjen e shkolles do te thote se je komunist a...qofsh ti qe e thua..kush po kundershton ate se cka veshin njerezit o
    jo malsor une nuk jam komunist sepse mu sme pengon shamia sme pengon kryqi gjamia as kisha dhe sme pengon asnje fe sepse mu me ka eduku feja ime qe te gjitha fet ti rrespektoj dhe ne asnjemenyr nuk me lejohet qe ti diskriminoj per shak te fes dhe veshjes ndersa ty te pengon shamia ne shkolla ashtu siq ju pengojke komunistav

xim...ju mund te dilni edhe lakuriq more njeri..jeni te lire te vishni gjithcka dhe si doni ju...deri te dera e shkolles..tek dera e shkolles si ti muslimani , si katoliku , si ortodoksi apo edhe ateisti duhet ti nenshtroheni rregullores se kesaj
    une te thash qe nese rregullorja eshte ne kundershtim me ligjin e zotit me kuranin une nuk e rrespektoj ate dhe kurr sdo punoj sipas tij deri ne vdekje

shkolle...aman pse fshiheni pas gishtit..sado te madh ta keni gishtin dhe sado te vogel ta keni trupin pas gishtit nuk fshiheni dot..sado qe ta trumpetoni arsimimin ju nuk beheni te besueshem..mos u fshehni pas arsimimit si te drejte te patjetersueshme te njeriut me imponimin e dickaje tuajen...une kam pase pervoje ne arsim o ximi dhe e kam provuar vete se pikerisht muslimanet kane qene njerezit me pengues te arsimimit te femres shqiptare..tani na dolen arsimdashesit me te medhej..nuk e di..per mua kjo eshte hipokrizi ne kulm...
    po te besoj qe shum musliman i kan privu nga shkolla femijet e tyre dhe 95% e ketyre rasteve kan ndodh ne vendet malore mirpo keto nuk kan ndodh per shkak te fes por per shkak te traditave te malsorve te cilet jan frigu ti dergojn vajzat e tyre ne shkollim ne qytet nders ne vendin ku jam une kjo gje ka ikur moti dhe sot qdo femij eshte i shkolluar ashtu siq ka qen edhe para 30 viteve dhe shpesh her tham se ne ketu jemi nje shekull para malsorve sepse ato adete te cilet edhe sot i kan malsoret ne i kemi zhduk moti

dhe nese nuk e din feja islame eshte feja qe thrret gjithmon qe te shkollohen dhe fjala e par e zbritur ne kuran eshte fjala lexo qe dmth lexo meso studio mos rri i prpambetur ke edhe shum ajte kuranore dhe hadithe qe thrrasin ne shkollim
    ke edhe hadithin ku thot kerko dituri prej djepi deri ne varr dmth qe kurr mos u ndal por gjithmon kerko dije gjithmon studijo deri ne varr dhe askush nuk guxon me than qe feja islame eshte kunder shkollimit sepse ke me mira argumente ne kuran dhe sunet
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une akoma nuk e kam marre vesh se pse lehin kot disa pseudo europiane ketu, kur vete parlamenti europian e ka trajtuar qeshtjen e shamive neper shkolla dhe madje eshte votuar.

e kam thene edhe me pare...
    ka qene propozimi: te ndalohen shamite neper shkolla.

367 europarlametare kane qene kundra ndalimit, 200 kane qene pro dhe 134 kane abstenuar....

bah! sa mbrapa jane keto europianet o njerez...
    hajde t'i mesojme ne shqiptaret se ç'eshte demokracia, sepse ne kemi arritur majat ne çdo fushe.

hahahahah! sa qesharake.
    Vasudhaiva Kutumbakam

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

mire ximi...

mire o ximi jepni muhabetit me shamia...mos harroni me vone ta merrni ne dore edhe muhabetin per breket...do shkojme perpara si shoqeri me keto shamiat e juaja dhe me breket e mia...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    mire o ximi jepni muhabetit me shamia...mos harroni me vone ta merrni ne dore edhe muhabetin per breket...do shkojme perpara si shoqeri me keto shamiat e juaja dhe me breket e mia...
    natyrisht vetem ather kur qdo njeri te jet i lir te praktikoj lirshum besimin dhe te vesh qka te deshiroj do perparojm dhe do ecim perpara ndersa sa te ekzistoj komunizmi gjithmon do mbesim mbrapa ashtu siq kemi mbet edhe sot

mundesh me dal me brek dhe me fol per brek mu nuk me pengon se sjam komunist jam njeri qe skam deshir te behem diktator dhe tju perzihem te tjerve ne veshje e ne besim thjesht kam deshir qe te gjith ti shoh te lir qe te praktikojn fen pa pasur asnje penges mjaft kemi jetu ne robri ka ardh koha qe edhe shqiptaret te shijojn lirin
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    natyrisht vetem ather kur qdo njeri te jet i lir te praktikoj lirshum besimin dhe te vesh qka te deshiroj do perparojm dhe do ecim perpara ndersa sa te ekzistoj komunizmi gjithmon do mbesim mbrapa ashtu siq kemi mbet edhe sot

mundesh me dal me brek dhe me fol per brek mu nuk me pengon se sjam komunist jam njeri qe skam deshir te behem diktator dhe tju perzihem te tjerve ne veshje e ne besim thjesht kam deshir qe te gjith ti shoh te lir qe te praktikojn fen pa pasur asnje penges mjaft kemi jetu ne robri ka ardh koha qe edhe shqiptaret te shijojn lirin
    Ximi, ku e ke mjekrren ? apo e ke rruajtur sa per te dal ne fotografi ? nese nuk te pelqen mjekrra, a e din qe e ke obligim ta mbash ?
    Revolution 1848

Faqja 23 prej 26 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •