Close
Faqja 15 prej 26 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 256
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Flet pet tradite e kulture dhe sjell nje shembull ne ditet e sotme?????
    Cfare zhgenjimi.....
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Flet pet tradite e kulture dhe sjell nje shembull ne ditet e sotme?????
    Cfare zhgenjimi.....
    Te vrau po?
    Mos e merr me te ngushte se ste ben mire per shendet.
    Ti shihe qka shkruan.
    citim :
    bartja e kryqit nuk ka influence nga kisha por eshte kulture dhe tradite evropiane.
    Pyfffff.
    E njerezit ne kontinentet tjera si ne Azi,Amerike ose Amerike latine nese vejne kryqin ne shkolla na qenka kulture evropiane apo?
    Kryqi eshte simbol fetar e jo kulture e tradite sikurse eshte edhe shamija simbol fetar.Nese nuk lejohen simbolet fetare ne shkolla nuk duhet te behet perjashtim.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Kryqi eshte simbol fetar e jo kulture e tradite sikurse eshte edhe shamija simbol fetar.Nese nuk lejohen simbolet fetare ne shkolla nuk duhet te behet perjashtim.
    Ylli me Hënë është simbol fetar i Muslimanëve, shamia është obligim (praktikë) fetar-e, ndajini keto gjëra sepse nëpër shkolla ndalohen simbolet fetare mirpo lejohen, madje mbrohen me ligj liritë e ushtrimit të besimit
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Te vrau po?
    Mos e merr me te ngushte se ste ben mire per shendet.
    Ti shihe qka shkruan.
    citim : Pyfffff.
    bartja e kryqit nuk ka influence nga kisha por eshte kulture dhe tradite evropiane.
    E njerezit ne kontinentet tjera si ne Azi,Amerike ose Amerike latine nese vejne kryqin ne shkolla na qenka kulture evropiane apo?
    E nxorre kryet fattlumi, me keq se gjarperi......me trego pak se ku e kam shkruajtur ate fjaline qe ke cituar?????
    Patjeter qe ne kontinentet e tjera, mbartja e kryqit, eshte tregues i perqafimit te kultures evropiane......
    Citim Postuar më parë nga gimche
    Ylli me Hënë është simbol fetar i Muslimanëve, shamia është obligim (praktikë) fetar-e, ndajini keto gjëra sepse nëpër shkolla ndalohen simbolet fetare mirpo lejohen, madje mbrohen me ligj liritë e ushtrimit të besimit
    Vihu dakord me fattlumin mbi simbolet fetare te Islamit....bile beni nje asemble per te vendosur nese ka simbole apo jo ne Islam, pasi shume kaos ka ne mendjet tuaja.....
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    E nxorre kryet fattlumi, me keq se gjarperi......me trego pak se ku e kam shkruajtur ate fjaline qe ke cituar?????
    Patjeter qe ne kontinentet e tjera, mbartja e kryqit, eshte tregues i perqafimit te kultures evropiane......
    Atehere fute edhe ti ne mendjen tende (kuptohet nese e posedon nje), qe edhe shamia eshte simbol i trashegimis kulturore qe kan perqafuar shqiptaret qe tash e 600 vite !

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Atehere fute edhe ti ne mendjen tende (kuptohet nese e posedon nje), qe edhe shamia eshte simbol i trashegimis kulturore qe kan perqafuar shqiptaret qe tash e 600 vite !
    Te lumte....eshte simboli i 500 vjeteve roberi, siç e thua edhe vete......simbol qe bartin shqiptaret myslimane, jo te gjithe shqiptaret, bile as gjithe myslimanet...vetem pjesa qe don te prapesoje, ne vend qe te perparoje......
    I ke vene kapak....tepelekut e kisha fjalen.......
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Te lumte....eshte simboli i 500 vjeteve roberi, siç e thua edhe vete......simbol qe bartin shqiptaret myslimane, jo te gjithe shqiptaret, bile as gjithe myslimanet...vetem pjesa qe don te prapesoje, ne vend qe te perparoje......
    I ke vene kapak....tepelekut e kisha fjalen.......
    600 vite Jarigas, edhe 100 vite pas Turkut qe ju ka tromatizuar deri ne diten e Kiametit, shqiptaret do t'vazhdojn ti qendrojn besnik fesë së vetme që pranohet nga Ai lart.

Sa zgërdhihësh nga mllefi, ben mir sikur ti shpalosësh pakës "Talentin e filozofit" aty ku po te kerkohet http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=124469

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Radio Pendimi Organizata joqeveritare “Alternativa Rinore” Organizon Protestën Paqësore të premten me 07.05.2010 nga ora 14:00, kundër vendimit për përjashtimin e Arlinda Zekës nga shkolla e mesme Teknike ne Ferizaj si dhe rasteve të tjera që kanë ndodhur së fundi në Kosovë dhe kjo me të vetmen arsye “Pse mbajnë mbulesë:!

Tubimi bëhet te sheshi “Tereza” ne Prishtinë.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Radio Pendimi Organizata joqeveritare “Alternativa Rinore” Organizon Protestën Paqësore të premten me 07.05.2010 nga ora 14:00, kundër vendimit për përjashtimin e Arlinda Zekës nga shkolla e mesme Teknike ne Ferizaj si dhe rasteve të tjera që kanë ndodhur së fundi në Kosovë dhe kjo me të vetmen arsye “Pse mbajnë mbulesë:!

Tubimi bëhet te sheshi “Tereza” ne Prishtinë.
    Po kjo leter më erdhi edhe mua, nesër kysmet do ta mbushim sheshin ketu në Prishtinë e edhe ju që jeni nga Ferizaji e keni mundësinë që të vini, transporti falas, autobusët nisën nga Hotel Luboteni në ora 11:00, ketu e falim xhumanë dhe në ora 14:00 pra dalim në shesh
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    600 vite Jarigas, edhe 100 vite pas Turkut qe ju ka tromatizuar deri ne diten e Kiametit, shqiptaret do t'vazhdojn ti qendrojn besnik fesë së vetme që pranohet nga Ai lart.

Sa zgërdhihësh nga mllefi, ben mir sikur ti shpalosësh pakës "Talentin e filozofit" aty ku po te kerkohet http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=124469
    Thuhet "traumatizuar" i dashur shqiptar besnik!!!
    Nga mllefi nuk "zgerdhihet" njeriu besnik, por "skermitet".!!!!
    Shqiptar!!!
    Jarigas

Faqja 15 prej 26 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •