Close
Faqja 12 prej 26 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 256
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    lene se me kete foto dolen ne shesh te gjithe pislleqet e qeveritareve te kosoves,per pamundesin e ndalimit te serbeve ,te gjithe mllefin e shprazin tek muslimanet, kjo eshte nje trimeri kurvash dhe asgje tjeter,

dhe ata qe jane kunder shamise dhe shqiptareve musliman nuk ka se si ti quajme ndryshe perpos SERB QE FLASIN SHQIP

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

uvejsa....

Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Malsor, laiciteti ne shkolle nuk nenkupton te mos shfaqen elemente fetare tek nxenesit, por sistemi te jete laik.
    Me ate logjike qe perdor ti dhe disa te tjere, i bie qe meqe shteti eshte laik, atehere nuk guxon te kete shenja raligjioziteti brenda atij shteti!!!!!!
    Une e kam nje te aferm timin qe punon pran zyres se presidentit dhe ai fale 5 kohet e namazit aty.
    Nese ne godinat ku mirren vendime per shtetin mund te kete elemente fetare, pse ne shkolla te mos kete?!!!
    Plus kur i shtojme kesaj edhe faktin qe ne ate shkolle teknike nuk kishte uniforme fare dhe nuk po thente kjo ndonje rregull te shkolles!!
    E tera varet nga drejtoret (sepse ka shume femra qe shkojne ne shkolla pa problem) dhe mire e kishte Olsi qe e quante ashtu kete injorant qe deshiron te mbjell injorance ne Kosove.
    sistemin laik nuk e percakton shkolla e dashur..e percakton kushtetuta e nje vendi...dhe nga sa di une kushtetuta e kosoves e ka parashikuar kede dispozite...pra shteti i kosoves eshte laik..shkollimi publik eshte pjese perberese e shtetit te kosoves..dhe eshte laike..tani a duhet qe qeveria e kosoves per cdo shkolle te nxjerre nje fletushke dhe te shkruaje kjo shkolle eshte laike..ndryshe eshte per arsimin privat...merret leje ne organet perkatese ..organet perkatese shqyrtojne gjithe dokumentacionin dhe kur te plotesohen kriteret jep lejen...ashtu siq e ka marre lejen shkollimi fetar islam apo i krishtere...dhe nuk i plas by.tha kujt se me cfare veshjesh shkohet neper keto shkolla..ama arsimi publik ka kritere te tjera...njeri nder te cilet eshte ndalimi i veshjeve me karakter fetar te te gjitha grupimeve...nje gje me vjen qudi qe veq komuniteti musliman proteston per kete rregull..komunitetet e tjera nuk e kan hapur zanin ..apo atyre nuk jua mban byt.ha...

sado te protestoni uvejsa dhe fondamentalista te tjere nuk do te mund te imponoheni ne qeshtjet e shkolles...harrojeni...se akoma ka atdhetare ne troje shqiptare qe do e mbrojne pastertine e shkolles...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Cka ka te beje puthja e kryqit ketu apo sa njerez puthin burken apo puthin kryqin. Sa e di une Jezusi nuk eshte lindur ne Beograd.

Krejt jemi shqiptare kete e deshmojme me vepra me shume se me fjale, po fatkeqesisht disa po manipulohen nga arabet. Une jam shqiptar dhe nuk dua te kem asgje me arabet, ama bash hiq asgje. Nuk i urrej, nuk kam asgje kunder tyre por me mire eshte qe ata te rrine ne shtetet e tyre mos te na futin ne konflikte edhe neve se mire jemi edhe pa ta, shqiptaret nuk jane 'liberalo-demo-kristiane' si Evropianet me lujte me ta sic done por ka tjeter ligj tek shqiptaret. Sic kemi jetuar pa ta gjate viteve te '90 mire do te ishim perseri te jetojme pa ta edhe tashti kur jemi te lire dhe kemi shtetin tone nuk e kemi partine e Milloshevicit mbi krye me na torturu e rrahe. Islamin praktikoje, askush nuk po thote se duhet qe te mirren masa kunder fese islame jo ne Kosove apo Shqiperi se myslimanet tek ne jane me te moderuar dhe nuk e marrin fene me ektremitet, por mos u mundoni ta fusni ne shkolla dhe institucione sepse shqiptaret e dijne se kjo eshte e keqe nese ndodhe dhe nuk do ta lejojne kete, ose vetem do te kete konflikte te panevojshme, e asnjera pale nuk do perfitoje asgje. Ne daq na quani kaure, ne daq kritikone Biblen, krejt besimin krishter, na nuk iu hidherohemi eshte e drejta juaj, por me thirr per dhune e xhihad (kinse per 'demokraci' e 'liri' ne lufte me 'Mullinjte e Eres') sic ben Olsi Jazexhi, atehere duhet te mirret shteti me te dhe shqiptaret e cdo lloj besimi duhet te distancohen nga tipa te tille qe i fusin njerezit ne konflikt. Ndoshta pajtohesh me ate qe deshiroj te them.

Tung
    Ndëgjom e di që nuk e don Arabinë dhe nuk jam kundër kësaj, ashtu si edhe ne që nuk e dojmë Vatikanin, mirpo a i themi ndonjëherë ndonjë të Krishteri mos e duaj Vatikanin?! Jo asnjëherë sa për mua le të shkriheni pas Vatikanin, kjo është e drejta e juaj, ashtu siç është e drejta e Muslimanëve që të zgjedhin kë të duan.
    Zoti kur e krijoi botë caktoi (po flas sipas Islamit) që vendi më i ëmbël për njeriun të jetë atdheu i vet, kjo për faktin që mos të vrapojnë të gjithë pas një vendi si Vatikani apo Arabia por shtepia e vet të duket më e ëmbla, ndersa për vende (qytete) të shenjta caktoi Mekken, Medinen dhe Aksanë.
    Arabinë Saudite, apo Palestinën nuk i dua si komb dhe sdua të kem asgjë të përbashkët, në interes timin është të investojnë në shtetin tim (ngase atje ka multi-miliardera, megjithëse e kisha perjashtuar Palestinen) dhe të zhvillohet infrastruktura e vendit tim siç bënë me Dubain, Abu Dhabin, Katarin, Kuvajtin etj. ku shumë turist shkojnë në ato vende dhe besomni se ato sikur të ishin në Evropë moti do të ishin integruar, ngase puna që po bëjnë neve na len në gjumë, mirpo jo vetëm ato shembuj të mirë kemi edhe në vendet kristiane.
    I nderuar ne duhet të mësojmë t'i respektojmë liritë e tjetrit, siç bënë pjesë edhe veshja e jo t'ja imponojmë "veshjen" tonë dikujt tjetër, apo nëse nuk më bindet t'a përjashtoi, kjo nuk ka kuptim, pastaj shembull të lirisë së veshjes e solla edhe atë që në parlamentin evropian ka femer me shami, të pyes ty si ka mundësi atyre të mos ju pengoj shamia e neve po?!
    E sheh se kemi të bëjmë me padrejtësi!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    sistemin laik nuk e percakton shkolla e dashur..e percakton kushtetuta e nje vendi...dhe nga sa di une kushtetuta e kosoves e ka parashikuar kede dispozite...pra shteti i kosoves eshte laik..shkollimi publik eshte pjese perberese e shtetit te kosoves..dhe eshte laike..tani a duhet qe qeveria e kosoves per cdo shkolle te nxjerre nje fletushke dhe te shkruaje kjo shkolle eshte laike..ndryshe eshte per arsimin privat...merret leje ne organet perkatese ..organet perkatese shqyrtojne gjithe dokumentacionin dhe kur te plotesohen kriteret jep lejen...ashtu siq e ka marre lejen shkollimi fetar islam apo i krishtere...dhe nuk i plas by.tha kujt se me cfare veshjesh shkohet neper keto shkolla..ama arsimi publik ka kritere te tjera...njeri nder te cilet eshte ndalimi i veshjeve me karakter fetar te te gjitha grupimeve...nje gje me vjen qudi qe veq komuniteti musliman proteston per kete rregull..komunitetet e tjera nuk e kan hapur zanin ..apo atyre nuk jua mban byt.ha...

sado te protestoni uvejsa dhe fondamentalista te tjere nuk do te mund te imponoheni ne qeshtjet e shkolles...harrojeni...se akoma ka atdhetare ne troje shqiptare qe do e mbrojne pastertine e shkolles...
    MALOK si duket ti ose qellimisht i kercen ato nenet e kushtetutes ose po i ben se nuk din,me duket se me ty ndodh kjo e dyta,

ne kushtetuten e kosoves cdo person eshte i lire ne shprehjen e lire te fjales( qe ne kosove po FOLE SHLRE E HAN TURINJVE ) dhe besimin e tij personal , dhe shkollimin me shami ose pa shami ,me mini fund ose pa mini fund ,me brek ose pa brek ia mundeson kushtetuta qe ti thiresh,por mua me duket nje idiotizem ,urejtje dhe islamofobi e disa zyrtareve kosovar bashke me disa debila ne forum kur marin mbi vete te ndalojne shamine e nga ana tjeter stimolojne kurverine alkoolozmin dhe drogen.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    hmmm....kjo ceshtje e pezullimit eshte pasoje e qeverise sepse nxenesit pezullohen me urdher te ministrise e jo ne krye-veti, e ti gimche mundesh lirisht tu ankohesh institucioneve,se me duket edhe ti je politikan dhe perkah poziten (pdk-n) e cila e ka ne dorë ligjin...

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    kur isha une ne shkoll te mesme,
    ne ekonomi,shkolle profesionale,nuk lejonin qe te vin vajzat me shami ne shkoll,
    madje e kisha nje profesor te lendes se fizikes,shume i ofendonte ata vajza,e ndersa atyre qe veshnin mini funda, e u pispillosnin,shoqe i kishte...
    thoshte nxenesit duhet te jen te njejte,po si te njejte,ndaluanja ateher edhe atyre veshjen e grimin,se sot shkon ne shkoll i drejtohesh nje nxeneses duke menduar se eshte profoseresha...
    ncncn...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    kur isha une ne shkoll te mesme,
    ne ekonomi,shkolle profesionale,nuk lejonin qe te vin vajzat me shami ne shkoll,
    madje e kisha nje profesor te lendes se fizikes,shume i ofendonte ata vajza,e ndersa atyre qe veshnin mini funda, e u pispillosnin,shoqe i kishte...
    thoshte nxenesit duhet te jen te njejte,po si te njejte,ndaluanja ateher edhe atyre veshjen e grimin,se sot shkon ne shkoll i drejtohesh nje nxeneses duke menduar se eshte profoseresha...
    ncncn...
    eee ketu te pelqej

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Protest Paqsore - Bashkohu edhe ti

OJQ Alternativa Rinora
    Fton të gjithë qytetarët, studentët dhe nxënësit dhe shoqëri civile në
    Protestë Paqësore

Shprehje e hapur e reveltës dhe pakënaqësisë qytetare ndaj vendimit të drejtorit të shkollës së Mesme Teknike ‘Pjetër Bogdani’’ në Ferizaj për largimin e nxënsës Arlinda Zeka nga procesi i rregullt mësimor të bazuar në një paragraf të një udhëzimi administrativ të MASHT.

Kërkesa shpreh pëkënaqësinë dhe kundërshtinë e hapur ndaj vendimit të MASHT për paragrafin 13 të nenit 4 të udhëzim administrativë, i cili është anti kushtetues që rrënon shkel dhe rrënon vlerat më fundamentale të një shoqërie demokratike vlera dhe të drejta këto të garantuar nga Karta e OKB-së dhe pjesë e Kushtetutës së Kosovës.

Masa e protestuesve do të defiloj prej sheshit Nëna Terezë , para Qeverisë së Kosovës në drejtim të Ministrisë së Arsimit MASHT, aty do të jetë tubimi qëndror.

Data
    E Premte 07.05.2010
    Prej orës 14:00

Për të gjithë qytetarët e Ferizajt që duan të marrin pjesë në protestë trasporti është siguruar(gratis) dhe autobusët nisen nga Ferizaj në ora 11:00 para Hotelit Luboten.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3216433_n.jpg
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Mos ja fut kot nuk eshte e shkruajtur ne Kuran te vendosesh shami
    "O ti Pejgamber, thuaju grave tua, bijave tua dhe grave të besimtarëve le t’i vënë shamitë (mbulojë) e veta mbi trupin e tyre, pse kjo është më afër që ato të njihen (se nuk janë rrugaçe) e të mos ofendohen. All-llahu fal gabimet e kaluara, Ai është mëshirues." (Kur'an 33:59)

Kur'ani dhe Hadithet janë baza e fesë Islame, vetëm Kur'ani pa Hadithe është Islam i përgjysmuar, vetëm Hadithet pa Kur'an poashtu Islam i përgjysmuar

Të përshëndes
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    hmmm....kjo ceshtje e pezullimit eshte pasoje e qeverise sepse nxenesit pezullohen me urdher te ministrise e jo ne krye-veti, e ti gimche mundesh lirisht tu ankohesh institucioneve,se me duket edhe ti je politikan dhe perkah poziten (pdk-n) e cila e ka ne dorë ligjin...
    Kadal, kadal, kadal kronikë mos e perdorë edhe kta kundër neve (sikur rastin e EULEX-it), ktu ska gisht Enver Hoxhaj (Ministri) mirpo ni drejtor, i cili i ka edhe shokët e tij në disa qytete të Kosovës
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 12 prej 26 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •