Close
Faqja 3 prej 26 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 256
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Per cfare intergrimi flet ti, kur keta muslimane nuk duan te intergrohen, por te sjellin traditat, zakonet, e prapambetjen e vendit te tyre ne Europe??
    Intergrim do te thote te futesh ne rrjedhen e jetes se nje vendi. Ti pershtatesh, dhe te respektosh traditat e kulturen e tyre.

Per temen ne fjale s'po flas fare me mire se njesoj do fshihet postimi..
    Shihet qartë injoranca fanatike që mbretëron tek ti.
    Në moment kur pyetjeve të mia nuk pergjigjesh mirpo në shenjë pergjigjeje perdor ato fjal që i kam thënë e që nuk kanë pyetje për ty.
    Unë të pyeta pse në parlamentin Evropian paska femer me shami???
    Shkurt dhe shqip a ne jemi të çmendur apo ata???
    A më shumë ka demokraci në Gjermani apo Kosovë???
    Ikja nga pyetjet tregon se nuk je e denjë të bësh debat ngase e ke të humbur debatin sepse edhe ti i din pergjigjet, ndonëse ti deshiron qe realiteti të mos jetë i tillë
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    ne gjermani feja asht legale....
    Jo bre busavatë harroje Gjermaninë, ja ku i kemi ne mia@ dhe Nice_boy të cilën na shesin mend ketu se si duhet të "evropianizohemi"
    Mos baj dert se tek keta ende në gjak ka mbetur komunizmi dhe i kuptoj se nuk do ta kenë lehtë, madje as pasardhesit e tyre, për t'u zhdukur gjaku komunist dhe të lirohen nga ai gjak që keta posedojnë duhet të shkojnë edhe tri gjenerata nga gjaku i tyre dalë ngadalë
    Tek pastaj do ta kuptojnë se çka quhet liri, ngase keta liri sot për sot e konsiderojnë Xhaxhin Enver dhe komunizmin
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuk jam per shamia ne koke sikurse nuk jam per nxjerrjen ne shesh te guzicave e cicave te qikave neper shkolla e ne fiksa fare..
    por ferizai si kyeqendra e enverizmit.. mos te bej trimeri me kto vajza por ti lejoje te shkojne ne shkolle dhe dituria qe do marrin ne shkolla do ja mesoje atyre vajzave rrugen qe do marrin ne jete.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shteti duhet te nxjerre ligj ti beje ban shamive mbi koke dhe veshjeve qe mbulojne surratin pa perjashtim nga mosha dhe bindjet fetare.Shkolla nuk eshte xhami dhe duhen percaktuar rregullore/polici per kodin e veshjes per te gjithe,nxenesa dhe te rritur.
    Mbajtja e ketyre shamive dhe mbulesave te fytyres,veshjeve qe mbulojne trupin si carcaf i zi nga grate eshte edhe nje rrezik,kercenim per sigurine e nje shteti.Fakte ka shume qe njerez te mbuluar komplet ne te zeza kane qene femra edhe burra te maskuar,terroriste qe kane kryer akte terrorizmi me bomba.Ti nuk e di se cfare mban ajo te fshehur nen ate mbulese te zeze,mund te kete pistolete,bombe,arme kimike,kallashnikov,mortaje portative,komplet dinamitesh,C4 eksploziv,nje zot e di.
    Ato veshje kane nje teori dhe domethenie fetare,nje arsye pse perdoren,por per kohen qe jetojme keto tradita te epokes se hardhuces duhen braktisur.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Shteti duhet te nxjerre ligj ti beje ban shamive mbi koke dhe veshjeve qe mbulojne surratin pa perjashtim nga mosha dhe bindjet fetare.Shkolla nuk eshte xhami dhe duhen percaktuar rregullore/polici per kodin e veshjes per te gjithe,nxenesa dhe te rritur.
    Mbajtja e ketyre shamive dhe mbulesave te fytyres,veshjeve qe mbulojne trupin si carcaf i zi nga grate eshte edhe nje rrezik,kercenim per sigurine e nje shteti.Fakte ka shume qe njerez te mbuluar komplet ne te zeza kane qene femra edhe burra te maskuar,terroriste qe kane kryer akte terrorizmi me bomba.Ti nuk e di se cfare mban ajo te fshehur nen ate mbulese te zeze,mund te kete pistolete,bombe,arme kimike,kallashnikov,mortaje portative,komplet dinamitesh,C4 eksploziv,nje zot e di.
    Ato veshje kane nje teori dhe domethenie fetare,nje arsye pse perdoren,por per kohen qe jetojme keto tradita te epokes se hardhuces duhen braktisur.
    edhe keto kan shamija te zeza edhe rrobat si qarshaf i zi ...

...nje teori dhe domethenie fetare,nje arsye pse perdoren...

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ca jane me veshje carcaf i zi deri te thembrat,nuk besoj asnje,plake apo e re,ato te shkojne dhe mbajne ne shtepite e veta ato carcafet e zeza, falen 100 here ne dite te bejne edhe vertikalen po te duan.Nuk mund te dish se me ke kane lidhje ato njerez.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo në njëjës është

Në Gjermani "Medrese Arabe" janë ato shkolla që lejojnë shamitë?!

Fatkeqësisht po, mirpo ata janë me injorancë fetare për mendimin tim, ngase raste të tilla me shami ke edhe në Pejë mirpo nuk janë të përjashtuara, kështu që ky rast tregon se ka njerëz që meritojnë atë që i ndodhi Cimës.
    Gjermania ka tjera ligje, Kosova ka tjera ligje andaj krahasimi nuk eshte real.

Po me vjen keq Gimi, mosni me dhune se asgje skeni me arrite dhe s'kini me mujt me na frikesu por vetem do ta zbuloni fytyren tuaj, vetem sa te forcohet pak shteti pastaj do ta shohim se kend do e rrahni e kend do e kercenoni, sdo guxoni ta prekni asnje cime floku te nje shqiptari, por avash more gimi sa te behet keci dash. Ligjet e fese islame jane inkompatibile me zakonet e traditat e popullit shqiptar.

Nuk na duhen rober e roberesha, keshtu na kurseni bile neve, zbatoni ligjet e shkollave mos i fusni budallalleqet edhe ne shkolla se paku. Qitash i paska ardhur urdheri nga Allahu se s'paska bo ma heret apo me vone...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 25-04-2010 më 23:59

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    drejtori koka pis idiot ne gjdo vend te botes lejohet e ne kosov jo ja kisha asish m ajken kti far pisi
    if love is the answer, could you rephrase the question?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Suspendohet Nxënësja për shkak të Shamisë - FERIZAJ

shembulli i cilit shtet europian u ndoq per te vepruar keshtu????
    apo ne shqiptaret u beme aq te zote tani saqe t'i japim shembullin tone europes?!
    bukur. shume bukur. hahaahha!
    Vasudhaiva Kutumbakam

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    e sa magari o bo drejtor mor binladen vizitoi ka pak sa per ti mbush mend hahahaha
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Faqja 3 prej 26 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •