jam njeri qe besoj ne nje zot i cili eshte i patemeta jam musliman
dhe kombi im eshte shqiptar atdheu im eshte shqiperia dhe gjuha ime eshte shqipja
ti nuk na don dhe kurr nuk na kan desht anti shqiptaret dhe skllavet mirpo ne ende jemi ketu
ata qe therrin dhe vrasin njerz e dhunojn femij sot po deshmohen ne mbar boten se kush jan
shokit ketu jam me shekuj dhe askush ket vend nuk ma ka dhuru por e kemi mbrojt me gjak dhe do e mbrojm per sa te ket jet nders ty dhe te gjith ata qe e ndiejn veten trima si ti urdheroni ejani dhe na largoni nese keni mundesi
une ketu kam lind dhe ketu do vdes dhe nuk ka bir nane qe me largon nga ketu te gjall
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Duhet me fillu prej disa moderatoreve ketu si psh prej Toni77_toni qe eshte kunder shqiptareve dmth qe moderon nje forum shqiptar dhe qe disa nga ju e quani shqiptar veten dmth ju moderator te ketij forumi e lene me popullin ku nuk kemi shum kontakt me ta,me ju ketu kemi kontakte gati se xhdo dite,por perseri ju kam shiku kur vjen puna per fe jeni te paret qe u jepni verejte te kota,kur nuk dini te jepni pergjigje,por pergjigje eshte "PARALAJMRIM" e pse,pse ky antar ne thot dicka kunder papes i cili tregoi se PAPA nuk e perkrah Kosovon por Serbin.
Ndoshta jam jasht teme krejt,po sidoqoft tema ishte kthyer ne kete kahje.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
PD: Largimi nga shkolla për shami, i jashtëligjshëm
Partia e Drejtësisë e ka mirëpritur vendimin e Qeverisë për të emëruar Rexhep Bojën, të ngarkuar me punë në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Riad të Arabisë Saudite, ndërsa e ka konsideruar si shkelje e të drejtave të femrës, ndalimin e punësimit dhe të arsimimit të femrave të mbuluara myslimane. Këto komente në emër të Partisë së Drejtësisë i bëri nënkryetari i kësaj partie, Amir Ahmeti.
“Emërimi i Rexhep Bojës, si diplomat i parë kosovar në Lindjen e Mesme në këtë rast në Arabinë Saudite, do të jetë një faqe e re e raporteve mes Kosovës dhe kësaj pjese të botës, aq më tepër që në këtë rajon ka mjaft shtete që nuk e kanë njohur ende shtetin e Kosovës”, tha Ahmeti. /mesazhi/
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 25-04-2010 më 18:02
Krahasimi midis Gjermanisë dhe Turqisë është analogji e madhe.
Turqia është vendi i fundit që mund të hyj në BE, kurse Gjermania as që diskutojmë për të.
Ne si shtet a duhet t'i shikojmë vendet e zhvilluara dhe të integruara apo duhet të marrim mësim nga ato të prapambeturat?
Pyetja ime ishte e qartë ne si Ballkan a synojmë integrim Evropian apo Evropa synon të integrohet në Ballkan?
Keto ditë ishte edhe një lajmë ku në parlementin evropian në Bruksel kishte femer me shami, kurse ne shitemi më të mençur se ata!
Bravo mentalitet "shqiptari"
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=124113
Ti je hija e Kastriotit
Per cfare intergrimi flet ti, kur keta muslimane nuk duan te intergrohen, por te sjellin traditat, zakonet, e prapambetjen e vendit te tyre ne Europe??
Intergrim do te thote te futesh ne rrjedhen e jetes se nje vendi. Ti pershtatesh, dhe te respektosh traditat e kulturen e tyre.
Per temen ne fjale s'po flas fare me mire se njesoj do fshihet postimi..
E përkrah vendimin e drejtorit të shkollës teknike dhe është për të ardh mirë dhe një mësim për të gjith drejtorët e shkollave të tjera të Kosovës me marr mësim sado pak dhe me vazhdu në këtë mënyr. Të gjith ato që duan me na sjell talebanizmin në Kosov duhet me i largu nga gjithcka që veprojn në Kosov. S'na duhen neve Arabia këtu
Shamia ja humb bukurin femrës shqiptare.
Sa gjynah që nuk i leni të rriten me kohën por i ktheni me vite mbrapa.
Feja e shqiptarit është SHQIPTARIJA ohh gim talebani.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
shamija , nuk duhet ti pengoj askujt per deri sa nje person e mban me vullnetin dhe deshiren e tij..qoft ajo per shkaqe religjioze apo te tjera..
ky drejtori nuk ka pas te drejt ta prejashton vajzen nga shkolla.
Taleban = Nxënes
Dhe aspak nuk ofendohem me këtë fjal, ani pse ju e thoni në atë që të më ofendoni.
Pasi je "ekspert" i arsimit çfarë mund të na thuash për shkollat evropiane dhe tolerimin e tyre ndaj shamiave a do të thotë kjo se ato shkolla janë shëndërruar në shkolla talebane?!
Si e shpjegon ti faktin se në parlamentin evropian ka femer me shami? A do të thotë kjo se BE-ja është shëndërruar në një organizatë talebane?!
Shqiptaria nuk është religjion mirpo komb, andaj mos u mundo ta bësh veturen aeroplan sepse një gjë e tillë është e pamundur, Religjioni e ka vendin e vet, Kombi vendin e vet, e pastaj edhe gjërat tjera mirpo Kombi asnjëherë nuk do të bëhët religjioni, e as religjioni Komb, njeriu i posedon të dyjat.
Shko lexo pak, e mos u merr veç me emocione tua të prishura dhe të ndryshkura nga komunizmi se e di që ty të vjen rënd kur sheh femra me shamia nëpër qytetet e Kosovës mirpo nëse s'të pelqen Kosova mbathja, i lirë je edhe ti edhe kushdo, kjo me çef është, mundesh me zgjedh ndonjë kombësi tjetër p.sh bëhu Serb se ashtu kshtu plot shqiptar po ka qe po marrin pasaporta nga Serbia edhe shko atje, as nuk i sheh me shamia, as nuk merresh me keto probleme.
Nuk e kom me të poshtëru mirpo atij nacionaliteti i përshtatësh më mirë
Ti je hija e Kastriotit
Krijoni Kontakt