Close
Faqja 16 prej 26 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 256
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Thuhet "traumatizuar" i dashur shqiptar besnik!!!
    Nga mllefi nuk "zgerdhihet" njeriu besnik, por "skermitet".!!!!
    Shqiptar!!!
    tromatiz, traumatiz,.. thuaje si te duash, e rendesishmja eshte qe kjo fjal nuk eshte shqipe dhe mund te luash si te duash me te. Po kjo s'kishte te bente me debatin.

Ejjjjjj kur do bijen dakord dy fet me te medha se cila ka te drejt qe edhe ne qe jemi as ne qiell e as ne tok te dim te zgjedhim?????????????
    Revolution 1848

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

a e kuptoni ..

Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Radio Pendimi Organizata joqeveritare “Alternativa Rinore” Organizon Protestën Paqësore të premten me 07.05.2010 nga ora 14:00, kundër vendimit për përjashtimin e Arlinda Zekës nga shkolla e mesme Teknike ne Ferizaj si dhe rasteve të tjera që kanë ndodhur së fundi në Kosovë dhe kjo me të vetmen arsye “Pse mbajnë mbulesë:!

Tubimi bëhet te sheshi “Tereza” ne Prishtinë.
    sheshi quhet nene tereza...a eshte krim te protestoni ne nje shesh qe mban per emer nje katolike te njohur shqiptare....a ben krim shteterore ndaj protestuesve pse i eshte vene ketij sheshi emri i nje katolikeje te shquar shqiptare...se keshtu eshte thene per emrin e shkolles teknike pjeter bogdani ne feriza..nje xhevahir ketu na tha se vendosja e ketij emri ishte krim ndaj asaj vajzes me shami...

a e kuptoni se me kete proteste beheni qesharak mor njerez..sinqerisht jeni per tu meshiruar...protestoni per nje shami kur ju duhet te protestoni per 1001 halle te tjera..hall te madh e ka zene shoqerine shqiptare..halli i shamise...prite kur te dalin ne proteste tani brekaxhinjt..apo shtresa te tjera minoritaro-moraliste...fali o zot se nuk e dine cka bejne....
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 06-05-2010 më 18:21
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ejjjjjj kur do bijen dakord dy fet me te medha se cila ka te drejt qe edhe ne qe jemi as ne qiell e as ne tok te dim te zgjedhim?????????????
    Zgjidhne ate qe eshte me e mira per ta kuptuar. Nese nuk e kuptove esencen e nje feje, esencen e te jetuarit, mos shko pas asaj feje ! Tash mesoi qe te dyja dhe zgjidhe !

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Feja Islame
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Zgjidhne ate qe eshte me e mira per ta kuptuar. Nese nuk e kuptove esencen e nje feje, esencen e te jetuarit, mos shko pas asaj feje ! Tash mesoi qe te dyja dhe zgjidhe !
    Po ti mesosh nga ju,do zgjedhesh me mire .....................Ju vetem shani fen e tjetrit nga ta dim se cila nga keto eshte e mire????
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    a e kuptoni se me kete proteste beheni qesharak mor njerez..sinqerisht jeni per tu meshiruar...protestoni per nje shami kur ju duhet te protestoni per 1001 halle te tjera..hall te madh e ka zene shoqerine shqiptare..halli i shamise...prite kur te dalin ne proteste tani brekaxhinjt..apo shtresa te tjera minoritaro-moraliste...fali o zot se nuk e dine cka bejne....
    Ne po e qajm 1 hall, kurse ti qaj ato 999 tjerat duke te kursyer nga halli qe ke per ne

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    sheshi quhet nene tereza...a eshte krim te protestoni ne nje shesh qe mban per emer nje katolike te njohur shqiptare....a ben krim shteterore ndaj protestuesve pse i eshte vene ketij sheshi emri i nje katolikeje te shquar shqiptare...se keshtu eshte thene per emrin e shkolles teknike pjeter bogdani ne feriza..nje xhevahir ketu na tha se vendosja e ketij emri ishte krim ndaj asaj vajzes me shami...

o Malsor, e solla një temë pikërisht përkitazi me shaminë dhe shikoje se si është reagimi i një shteti vërtetë demokratik siç është Spanja
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Po ti mesosh nga ju,do zgjedhesh me mire .....................
    Po un s'jam udhezues, te thash, mesoi qe te dyja dhe gjyko e zgjidhe mes tyre ate qe te duket me e drejt jo per ty, por per gjithe universin !

Ju vetem shani fen e tjetrit nga ta dim se cila nga keto eshte e mire????
    Ndryshe eshte e shajtmja, e ndryshe eshte kritika konstruktive. Nese me ben ndokush nje pyetje rreth njeshmeris se Zotit, un duhet te jemi gatshem qe ti pergjigjem drejt, dhe tu shpjegoj te tjereve se pse besoi ne Nje Zot te vetem e jo ne Tre ?! Dhe duhet te jet njesoj nga ana tjeter, nese ata thon qe Triniteti eshte e verteta absolute, duhet te jen te gatshem qe te na shpjegojn dhe te napergjigjen ne pyetjet tona se pse Trinitetitn e jo Njeshmerin e Zotit ? Me kuptove tani ?...

Te me thot dikush nga feja islame ose e krishtere qe kan then dicka per fen e vet dhe te fes tjeter nuk e kan kundershtuar dhe une ate fe do pranoj
    Revolution 1848

Faqja 16 prej 26 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •