Ejjjjjj kur do bijen dakord dy fet me te medha se cila ka te drejt qe edhe ne qe jemi as ne qiell e as ne tok te dim te zgjedhim?????????????
Revolution 1848
sheshi quhet nene tereza...a eshte krim te protestoni ne nje shesh qe mban per emer nje katolike te njohur shqiptare....a ben krim shteterore ndaj protestuesve pse i eshte vene ketij sheshi emri i nje katolikeje te shquar shqiptare...se keshtu eshte thene per emrin e shkolles teknike pjeter bogdani ne feriza..nje xhevahir ketu na tha se vendosja e ketij emri ishte krim ndaj asaj vajzes me shami...
a e kuptoni se me kete proteste beheni qesharak mor njerez..sinqerisht jeni per tu meshiruar...protestoni per nje shami kur ju duhet te protestoni per 1001 halle te tjera..hall te madh e ka zene shoqerine shqiptare..halli i shamise...prite kur te dalin ne proteste tani brekaxhinjt..apo shtresa te tjera minoritaro-moraliste...fali o zot se nuk e dine cka bejne....
Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 06-05-2010 më 18:21
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Po un s'jam udhezues, te thash, mesoi qe te dyja dhe gjyko e zgjidhe mes tyre ate qe te duket me e drejt jo per ty, por per gjithe universin !
Ndryshe eshte e shajtmja, e ndryshe eshte kritika konstruktive. Nese me ben ndokush nje pyetje rreth njeshmeris se Zotit, un duhet te jemi gatshem qe ti pergjigjem drejt, dhe tu shpjegoj te tjereve se pse besoi ne Nje Zot te vetem e jo ne Tre ?! Dhe duhet te jet njesoj nga ana tjeter, nese ata thon qe Triniteti eshte e verteta absolute, duhet te jen te gatshem qe te na shpjegojn dhe te napergjigjen ne pyetjet tona se pse Trinitetitn e jo Njeshmerin e Zotit ? Me kuptove tani ?...Ju vetem shani fen e tjetrit nga ta dim se cila nga keto eshte e mire????
Te me thot dikush nga feja islame ose e krishtere qe kan then dicka per fen e vet dhe te fes tjeter nuk e kan kundershtuar dhe une ate fe do pranoj
Revolution 1848
Krijoni Kontakt