Meqense ju kini sjelle nje sere shkriemsh te cilat ne qender te tyre kane nxitjen ndaj percarjes midis te krishteresh, une ne baze te diskutimeve te tua po ju dretjoj dy pyejte.
ju ne nje shkrim thoni:
Me ane te MAreis , njerezimi Rifito pozitene tij, te cilene humbi ne Eden( Pak a shume ky eshte kuptimi). Per ta kuptuar kete fakt , duhet tju pyes:
1-Maria me ane te kujt e mori shpetimin?
Se dyti ju ne nje shkrimi thoni dhe pyesni te krishteret se : A i luten protestantet Krishtit dhe frymes se Shenjte? e megjithse une nuk jam protestant, pota ritheksoj: UNE NUK JAM PROTESTANT, UNE NUK JAM PROTESTANT, JU SOLLA NJE SHKRIM PREJ BIBLES MBI TE VERTETEN E PYETJES SUAJ.
E megjithse une ju solla shkrime konkrete nga bibla, ju pervec talljeve cinike qe i kini pa hesap, nuk pranuat asnje gje tjeter. Athere i detyruar ju pyes:
2- Kur i Krishteri i lutet Perendise dhe i thote: "O Perendi me ndihmo..." Kujt faktikikisht eshte duke ju lutur: Atit , Birit apo Frymes se Shenjte?
Se treti kam nje pyetje per ju klodi si orthodhoks qe jeni dua te di se :cfare do te thote Orthodhoks?
Pres Pergjigjet. Deshmuesi
Krijoni Kontakt