Postuar më parë nga shoku_tanku ne vetem rakia na shpeton nga shefi,uj me gaz...vetem atehere i them shefit shok ndersa ai e ka me sherr...me thote shef rakia pihet per qejf, jo per shef. po e pit per shef, ngelet qejfi ke shefi. ciu ciu cerr ciu ciu ciu
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Postuar më parë nga IL__SANTO Po mendoj se ky Shoku_Tanku e ben tip presioni ate pritjen me Raki se une nga fundi i majit shkoj ne atdhe. tani nuk leviz nga vendi i boves une...apo nuk sherbej edhe si kufi i ujrave territorjale tani qe ju dhuruam grekeve detin...
Postuar më parë nga e panjohura Nje gote edhe per mua,do dehem te behem tap fare! shtruar, jo me inat. marya ver ca fasule per meze se jemi per raki sot me duket
Postuar më parë nga shoku_tanku nuk e nis jo...po deshet...hajdeni pijeni ketu ketu\bashke me mu ne vetem rakia na shpeton nga shefi,uj me gaz...vetem atehere i them shefit shok ndersa ai e ka me sherr...me thote shef une do vi se shpejti , beje gati rakine, dua dy shishe kur te vi atje
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar më parë nga e panjohura Nje gote edhe per mua,do dehem te behem tap fare! Mbaje veten se mos e ke me sherr edhe ti.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Postuar më parë nga uj me gaz rakia pihet per qejf, jo per shef. po e pit per shef, ngelet qejfi ke shefi. ciu ciu cerr ciu ciu ciu po nuk ja prishim dot qefin shefit o uji me gaz...si t'i them une nuk pi me ty...te heq nga puna ai pastaj.. e panjohura,lere me degjo mua se kjo rakia ime eshte e forte dhe do te bjere ne koke direkt
Postuar më parë nga uj me gaz shtruar, jo me inat. marya ver ca fasule per meze se jemi per raki sot me duket bujrum buke e kripe e zemer te bardhe per te gjithe as nuk kemi dhe as nuk na mbarojne
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Postuar më parë nga maryp une do vi se shpejti , beje gati rakine, dua dy shishe kur te vi atje lere se do bejme sherr kot se une nuk ta shes dot me leke ndersa ti do tentosh te me japesh leket me zor
Edhe ashtu nuk po me duhet as koka sot fare,nuk po i bie ne fije fare!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Postuar më parë nga shoku_tanku lere se do bejme sherr kot se une nuk ta shes dot me leke ndersa ti do tentosh te me japesh leket me zor aaaaa Tanku me mua ska sherr, nese ti ma dhuron rakine une e pranoj
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt