Close
Faqja 131 prej 278 FillimFillim ... 3181121129130131132133141181231 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,301 deri 1,310 prej 2778
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Çfarë po mendoni ne keto momente?

Ta them të drejtën duke e parë situatën politike në Maqedoni, vrasjen e 4 shqiptarëve, shkeljet e të drejtave të tyre themelore, diskriminimi në shumë institucione publike dhe në të kaluarën Enciklopedia e shumë e shumë gjëra anti-shqiptare sikur projekti "Shkupi 2014" nuk më mbetet të mendoj asgjë tjetër vetëm se si t'i ndihmoj atyre, e lus Zotin që të ma mundësoj të bashkohem në rradhët e tyre dhe bashkë ta luftojmë armikun tonë dhe një herë e përgjithmonë t'i japim fund ketyre marrëzirave të cilat në vazhdimësi po e preokupojnë popullin shqiptar në mbarë botën.
    Vëllezër dhe motra, nuk ka shpëtim, herët apo vonë lufta do të shpërthej, uroj që të jemi të bashkuar, e të mos përçahemi, ngase të bashkuar mund ta mposhtim cilindo armik, ndërsa të përçarë do të jemi gjithëmonë të sunduar.
    Ju këshilloj t'ja bëni këtë pyetje vetës, kur maqedonasi (greku - bullgari) është në gjendje të vdes (të japë jetën) për një tokë të huaj, pse ne si shqiptar nuk jemi në gjendje të flijohemi duke e mbrojtur këtë vend?!
    Nuk dua ta bindi askënd që të jetë pjesë e një lufte, ngase konsideroj se secili prej nesh prej kohësh duhet të jetë i bindur dhe në momentin kur shperthen lufta të mos hamendet, por kam dro se ky mentalitet atdhetar si popull është duke na munguar.
    Habitem se si tema kryesore ditore, janë EULEX-i në Kosovë dhe greva e urisë në Shqipëri, ndërsa flitet shumë pak për 4 personat e vrarë shqiptar të cilët ishin pjesë e UÇK-së, sa do që të jetë sakrifica e grevistëve në Shqipëri, derdhja e gjakun për vendin tënd i tejkalon, mirpo populli i kapur pas luksit, nuk ndien fare keqardhje për ndodhitë e fundit në rajon, a thua vallë çka do të ndodhte sikur personat që u vranë të ishin shtetas grek dhe të vriteshin midis Tiranes?! A mendoni që Greqia nuk do të reagonte dhe do të qendronte indiferenta siç qendrojmë ne?! apo edhe shembulli tjetër sikur një shtetas i Serbisë të vritej në Prishtinë, binduni Beogradi zyrtar do të çohej në këmbë dhe do të bënte trazira të ndryshme në Mitrovicë, apo edhe do të hakmirrej ndaj shqiptarëve të Luginës së Preshevës, ndërsa ne qendrojmë fare të qetë pranë kolltuqëve tona dhe nuk na plas fare, thuajse keto pamje që shohim janë thjeshtë një film aksion me aktorët Silvester Stalone, Sharon Stone apo dikush tjetër dhe filmi sa do që të zgjasë ai do të dikur do të përfundoj dhe ne vazhdojmë fundi i fundit e dimë se është film, mirpo çka nëse kjo luftë ndodhë tek ne?! menjëherë kerkojmë ndihmë, ndërsa kur na u kerkohet ndihma nga dikush tjetër ne nuk ndihmojmë!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

O gimche , u thinje fare o burr i dheut, sa thell menojke ti mer.! Futi mer nje menje te leht
    Revolution 1848

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    O gimche , u thinje fare o burr i dheut, sa thell menojke ti mer.! Futi mer nje menje te leht
    Po mir euro, si të mendoj ma thuaj, të ja bëj vetes rrafsh, e di se çka përjetuam luftën e fundit dhe e di se si është të vuash, andaj më dhimbësen vëllezërit nga Maqedonia.
    Paramendo, ndër temat që shikoja ishte edhe sezoni turistik, a thua vallë kush merr pjesë në plazhet e Durresit?! pa dyshim shumica dërrmuese shqiptar, po çka nëse ata vriten dhe nuk kanë fatin ta gëzojnë këtë pushim veror?!
    A nuk ishin shqiptarët e Maqedonisë ata që na i strehuan familjet tona kur u shpërngulen nga Kosova?!
    A nuk ishin shqiptarët e Maqedonisë ata që me fanatizëm vizitonin bregdetin shqiptar vetëm e vetëm që parat e tyre të mos shkojnë në xhepat e dikujt tjetër që nuk është shqiptar?! ngase plazhe kishte sa të duash, e kemi Malin e Zi, Greqinë, Bullgarinë, Turqinë, Egjiptin dhe Tunisin të cilat janë vende shumë më të frekuentuara se sa plazhi i Durresit, mirpo çka i shtyu, pa dyshim ndjenja kombëtare vëllazerore, andaj e thash atë se të mendoj për diç tjetër vërtetë nuk ma lejon ndërgjegja.

Përshëndetje!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Mir mer mire, une hallin tat kom se po me dhimsesh tu e vra menjen kaq shum. Pastaj kurdo qe ato kan nevoj per ne , deren hapur e kan si ne shqiperi edhe kosov apo jo.Keto gjera jan pun politikansh qe i hongert mortja ishallah, se te ishte per popullin , ishim bashk te gjith tani.
    Revolution 1848

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sdua te mendoj tani se kam gjith diten qe mendimet sme kan lene te qete
    Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 14-05-2010 më 20:36

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po mendoj ta bej ate
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Jam fut me nje problem te madh ...dhe po mendoj qka do te me ndodh tash ...??????

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    behesh cfare?
    Behem puntore e madhe dhe nuk kthej fjale
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Po mendoj pse po me dhemb koka !!!
    Mendo dhe Pasurohu

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Citim Postuar më parë nga RockStar Lexo Postimin
    Po mendoj pse po me dhemb koka !!!
    Nga koha them une
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •