Postuar më parë nga maryp po mendoj ku do shkojne ne plazh gjithe keto njerez me kete kohe kaq te keqe Po mendoj se ti ke ik per shele Gjith kjo vap ti thua koh e keqe lol
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi O yll bote muahhhhhhhhh se me ka marr malli mi dreq O shpirto e di ca jam tu menduar qe kjo gloreta qeka ber shume mendjemadhe Vertet, te ka lene trute gomari ty
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Po mendoj se ti ke ik per shele Gjith kjo vap ti thua koh e keqe lol vallai ketu tek une bie shi dhe ben ftohte, jam me dy triko vesh
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar më parë nga tutankamon qyqa....si te harroj un ty ......ty te kam zene un por tani dua kete helenen..pp nqs e do merre mbaje me shendet
Postuar më parë nga gloreta Vertet, te ka lene trute gomari ty Skam me gomar e kam shit dhe ne vend te tij kam bler nje makine c-class te 2001 full opsion Gloro ca ke ti shpirti qe me flet kshu mua
Postuar më parë nga maryp vallai ketu tek une bie shi dhe ben ftohte, jam me dy triko vesh Bo sa keq po me vjen Ben mire te marresh pushimet per ne shqiperi nqs do te besh plazh per kete vit
Postuar më parë nga tutankamon qyqa....si te harroj un ty ......ty te kam zene un por tani dua kete helenen..pp Lali ke fillu me e dredh........ muhabetin larg prej meje Postuar më parë nga EkOnOmIsTi O yll bote muahhhhhhhhh se me ka marr malli mi dreq O shpirto e di ca jam tu menduar qe kjo gloreta qeka ber shume mendjemadhe : D Hajt se ja shkulim floket glorit,dhe ja bijm menjen ne terezi: D Te pershendes Skrapo
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga maryp po mendoj ku do shkojne ne plazh gjithe keto njerez me kete kohe kaq te keqe fol per kohen tende ti, ne tonen e kemi te vaposur
Postuar më parë nga Linda5 Lali ke fillu me e dredh........ muhabetin larg prej meje Hajt se ja shkulim floket glorit,dhe ja bijm menjen ne terezi Te pershendes Skrapo Me mua kapesh ti, hajde provoje njehere
Po mendon te pyes glorin ne mp se shume e merzit po me duket
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt