Mendimi im eshte se populli shqiptar eshte treguar gjithmone solidare por per kete qe ka ngecje koheve te fundit i kane disa matrapaze qe keqperdoren ndihmat dhe te ngjajshme .
Por kur nje shoqate i prin nje njeri qe ka besim populli ne te siq eshte rasti me zot. Milaim Jasharin rezultatet nuk mungojne ,por ndihmese te madhe kane dhene edhe qytetaret jo vetem te Ferizajt por edhe me gjere .,
Milaim Jasharin e ngjof personalisht , dhe kam respekt per te
nje korigjim te nje shkrimi me lart, ky nukb e shkrin pasurin e vet sepse nuk ka qka te shkrij, sesht i pasur,
Eshte nje burre puntore, dhe deri me sot ska pas ndonje skandal por vetem suksese
Eshte nje ish i burgosur politik i viti 81 i denuar me 8vite burgim ka mbajtur 4, isolim 1988
pjesmarrs ne kuften clirimtare i plagosur, aktivist ne PDK , Enverist.
Eshte puntor dhe i ndershum, un kam respekt per ket burre
Ma mir neser se dje
Ushteret e UCK-s me Kosove jan lan pas dore , kan perfituar vetem komandantet e afert me hashimin edhe me SHiku-n .
Invalidet e luftes nuk e kan as perkujdesien me te vogel institucional .
Veteranet e luftes nuk e kan as perkujdesin me te vogel institucional .
Familjet , femijet e deshmoreve nuk e kan as perkujdesin me te vogel institucional .
Ky lloj diskriminimi ka ndodhur vetem pas luftes se dyte boterore ndaj ushtarakve gjermano nazist , por qe nazisten e kan merituar nje diskriminim te till !
Por te diskriminohen ne kete menyre bijt me te shtrenjte te keti atedheu kjo ndodh vetem nga armiq komunist siq eshte pushteti i tanishem !!
We are all Aliens
Krijoni Kontakt