hahahahahaha unë nuk po e perkrahi askënd, thjeshtë po e kundershtoj Cimen i cili ka bërë disa skeçe vërtetë fyese
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Nuk duhet të jemi të sigurtë deri sa të kapen autorët , se siç po më duket e vetmja armë që ju ka ngel sllavo-''grekëve'' është për të na përqarë nëpërmes fesë .
Shifni themat , komentet ne forume , sidomos te ky ku po shkruajmi tash , une dhe ti , mjafton.
Mendon që pas disave këtu nuk ekzistojnë persona me qëllime të fqinjëve famëkeq ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Iliri. : 16-04-2010 më 21:33
Ilir , ne te gjith e dimi se sa jan mundue populli Shqiptar ti tregomi botes se:
lufta kunder serbis asht luft nacionale , e kursesi luft fetare ....
rastet e ketij lloji , i vertetojn fjalet e serbve kur thoshin " populli musliman ne Kosovë ...etj. "
mirmrama Serafim
si je dhe si po kalon ?
vetemse kjo na ka mungue
e ben njeriu nje hajgare dhe shendrrohet ne gjakderdhje fetare ....
Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 16-04-2010 më 22:04
Aq debilla sa qe e kane keqkuptuar humorin real te Cimes, ato pjese humori qe pashe jane plotesisht te sakta dhe ndodhin, perkundrazi ktu nuk kritikohet islami as fyhet ndonje islamist, por kritikohen praktikuesit e saje, kta koketulet si ka shtyre humori qe te therrin humoristin por realiteti qe e tregon humori,sepse ata jane te vetedishem se praktikohet nje islam qe vetem emrin e ka te tille kjo ju dhemb,me te vertete eshte sakte ashtu sic paraqitet.
Mendoj se eshte koha e fundit kur shteti duhet te mare masa per te pasur nen kontroll trushplaret debilla, sepse fare mire dihet se kta qelbesira e demtojne ceshtjen shqiptare, dhe fare mire dihet se finacuesit e tyre e kane qendren ne Beograd.
Sherim te shpejte humoristit, kapjen e krimineleve vrases denime te merituara.
Ndryshuar për herë të fundit nga ApsuTiamat : 16-04-2010 më 22:35
Krijoni Kontakt