Close
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 187
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Edhe pse hapesi i temes e ka perdorur kete teme per te mbrojtur vellezerit e tij xhihadist duke folur keq per nje humorist, nuk e kupton qe po ul veten e tij dhe te myslymaneve te tjere. Kjo teme nuk tregon asgje me teper se injorancen tuaj edhe ndaj humorit. Po te shkoni te shikoni komedian live do e shikoni qe ata me teper "tallen" me ane te humorit me cdo gje, duke filluar qe nga vetja e tyre, familja e tyre, rraca e tyre, shteti i tyre e ku ta di une. QUHET HUMOR O NJEREZ TE TRASHE POR U DASHKA NJE HIROSHIME E DYTE PER TE PASTRUAR TOKEN NGA FELLIQESIRA SI JU!

Ja nje humorist se si "tallet". FYI, ky eshte indian. Sipas kesaj qe thoni ju i bie qe te gjithe kinezet, indianet, zezaket, etj. te ngriheshin nga salla e te iknin se u preken, por jo, ATA PO QESHIN.

http://www.youtube.com/watch?v=QYite...eature=related
    Nuk e di nëse jam unë ai që po tregoj injorancë apo ti i cili nuk ja ke idenë për humor.
    Humori nuk ka filluar nga Cima dhe ky nuk është shpikës i humorit, humor ka pasur edhe në të kaluarën, mirpo gjithmonë me limite.
    Humori si humor një besimtari Musliman nuk i pengon nëse talljet brenda tij janë me karakter të njeriut (me perjashtim të Profetit Muhammed apo të ndonjë Profeti tjetër), "humori" i pengon Muslimanët kur brenda tij shpifen të pavërteta në moralin e motrave Muslimane, "humori" i pengon Muslimanët kur brenda tij shpifen të pavërteta rreth hoxhollarëve dhe prijësve të tyre dhe kulminantja e gjithë kësaj është se i pengon tallja me ajete Kur'anore (gjë të cilën Cima e ka bërë) dhe me fenë Islame si religjion.
    Andaj dalloje atë Indianin me Cimën lirisht ngase ai prek të metat brenda tij e nuk shpif gjëra inekzistente për popullin e tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 17-04-2010 më 21:24
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    E pashe videon, dhe me pelqeu shume. Nuk shoh asnje sulm ndaj Zotit, por nje sulm ndaj hipokriteve qe e quajne veten "myslimane" dhe bejne blasfemi e sakrilegj duke marre neper goje Zotin e duke kryer vepra gjakatare e te tmerrshme ne emer te tij.
    Ketu në video nuk cekën personat (se cilët janë hipokrit e cilët jo) mirpo pergjithsohen motrat Muslimane dhe haxhilerët tanë, andaj prekja në moral është tepër e rëndë, të proklamohet se të gjitha femrat e mbuluara janë të tilla vërtetë është diçka fyese dhe të mos mundohemi ta shfajsojmë për atë pjesë ku ka pas faj, i urojmë shërim sa më të shpejtë dhe pendim për atë që ka bërë në menyrë që raste të tilla të mos përseritën, njëherit kjo ishte edhe kerkesë nga vet Bashkësia Islame e Kosovës.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    pavërteta rreth hoxhollarëve dhe prijësve të tyre dhe kulminantja e gjithë kësaj është se i pengon tallaj me ajete Kur'anore (gjë të cilën Cima e ka bërë) dhe me [/B]
    .
    pse a hoxhollart po ta mer mendja se jan ma te mirë se priftat a !!??

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Jeremici Minister i jashtem i Serbise , eshte i sigurte ne ndihmen dhe bashkepunimin e ngushte te ekstremisteve muslimane ne Kosove . Baza e ketyre ekstremisteve eshte ne Beograde, Financat ekonomike e tyre gjithashtu eshte ne Beograde.

Rreziku me i madhe qe i kanoset popullit shqipetare jane politikanet debila dhe ekstremistat fetare.

Nuk e di nëse jam unë ai që po tregoj injorancë apo ti i cili nuk ja ke idenë për humor.
    Humori nuk ka filluar nga Cima dhe ky nuk është shpikës i humorit, humor ka pasur edhe në të kaluarën, mirpo gjithmonë me limite.
    Humori si humor një besimtari Musliman nuk i pengon nëse talljet brenda tij janë me karakter të njeriut (me perjashtim të Profetit Muhammed apo të ndonjë Profeti tjetër), "humori" i pengon Muslimanët kur brenda tij shpifen të pavërteta në moralin e motrave Muslimane, "humori" i pengon Muslimanët kur brenda tij shpifen të pavërteta rreth hoxhollarëve dhe prijësve të tyre dhe kulminantja e gjithë kësaj është se i pengon tallaj me ajete Kur'anore (gjë të cilën Cima e ka bërë) dhe me fenë Islame si religjion.
    Andaj dalloje atë Indianin me Cimën lirisht ngase ai prek të metat brenda tij e nuk shpif gjëra inekzistente për popullin e tij.
    S'po e komentoj fare kete se eshte thjesht nje pacavure idioteske e radhes nga ty. Thjesht ajo qe do thoja eshte se me ben pershtypje se si ju pjella fekalesh arabe lejoheni qe te prekni me dore nje humorist. Kaq i vdekur paska qene dhe ky Cimja? Do zoti i bini me qafe ndonje biri nene qe t'ua tregoj mire Allahun dhe Mahmutin ne valle, ah dhe kjo e shoqeruar me humor kuptohet.

P.S. Ti u ke mbajt pishtarin atyre te mbuluarave se ca bejne kur dalin nga shtepia qe te djegerka kaq shume?!

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Kur talibanet pushtuan Afganistanin, ne fillim ndaluan filmat e teatrot. Pastaj ndaluan televizoret, me pas ndaluan kenget dhe magnetofonet, e pastaj ndaluan fotografite dhe cdo lloj arti. Kur s'kishte mbetur gje per te ndaluar, filluan te ndalojne levizjen e njerezve te seksit femer, dhe i ekzekutonin ato femra qe gjendeshin duke ecur jashte te pashoqeruara nga meshkuj. Ndersa vete talibanet ne shtepite e tyre, mbanin magnetofone, dhe benin pedofili me femije qe i grabisnin me force...

Ja se ne cfare ferri doni te coni ju, o Talobane njerez te shejtanit! U djegshit ne ferr ishalla!
    Fillimisht termi "Taleban" ka kuptimin "Nxënës" e kam fjalën në aspekt gjuhësor, mirpo pse njerëzit thirren në emer të tij dhe kryejnë veprime të tjera ajo është diçka tjetër, unë distancohem nga të bëmat në Afganistan, ngase ketu pranë vetes çdo ditë e kam Kur'anin dhe e di se çfarë është e ndaluar e çfarë e lejuar.
    Një grup njerëzish nuk përfaqsojnë fenë Islame, andaj skam pse t'i shpjegoj të bëmat e të tjerëve, për një gjë të siguroj se pavarësisht disa akteve të rralla të ketyre rrahjeve (e në disa raste me vend) prapë në trevat tona dominon toleranca fetare në mes feve, ndërsa të tjerët (jo-fetarët) duhet të kenë respekt për fetarët e jo të tallën me ritualet e tyre (siç ka bërë Cima) sepse e kundërta asnjëherë nuk ka ndodhur (pra asnjëherë fetarët nuk janë tallur me njerëzit jo-fetar) kështuqë duhet të ekzistoj një çik respekt, sidomos ndaj ritualeve ngase ato përfaqësojnë fenë në një farë menyre.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Jeremici Minister i jashtem i Serbise , eshte i sigurte ne ndihmen dhe bashkepunimin e ngushte te ekstremisteve muslimane ne Kosove . Baza e ketyre ekstremisteve eshte ne Beograde, Financat ekonomike e tyre gjithashtu eshte ne Beograde.

Rreziku me i madhe qe i kanoset popullit shqipetare jane politikanet debila dhe ekstremistat fetare.
    ky rast qe ka ndodh , asht turp i madh ...
    por turpi ma i madh asht tek ata qe e perkrahin ...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    S'po e komentoj fare kete se eshte thjesht nje pacavure idioteske e radhes nga ty. Thjesht ajo qe do thoja eshte se me ben pershtypje se si ju pjella fekalesh arabe lejoheni qe te prekni me dore nje humorist. Kaq i vdekur paska qene dhe ky Cimja? Do zoti i bini me qafe ndonje biri nene qe t'ua tregoj mire Allahun dhe Mahmutin ne valle, ah dhe kjo e shoqeruar me humor kuptohet.

P.S. Ti u ke mbajt pishtarin atyre te mbuluarave se ca bejne kur dalin nga shtepia qe te djegerka kaq shume?!
    Lexoje repliken që ja bëra antarit Edvin83 jam i bindur se do i pergjigjet asaj që ti kerkon.
    Sa i përket konstatimeve tua në raport me Muslimanët (në këtë rast sipas jush "ekstremistë") dua ta bëjë me dije se Muslimanët nuk flasin shumë mirpo veprojnë dhe nuk merren me fyerje, siç nuk janë marrë asnjëherë.
    Madje as Cima dhe as ndokush tjeter nuk mund ta argumentoj se Muslimanët (ata ekstremistë, por edhe jo ekstremistë) kanë prekur në moralin e dikujt nga të tjerët, qofshin jo-Musliman, qofshin Musliman jo të denjë etj.
    Ska dyshim se ky është një mësim për njerëzit publik të estradës sonë që të ruhen dhe të mos i lëshojnë fjalët si lopa baglen (keshtu thonë tek ne).
    Ti je hija e Kastriotit

Ska dyshim se ky është një mësim për njerëzit publik të estradës sonë që të ruhen dhe të mos i lëshojnë fjalët si lopa baglen (keshtu thonë tek ne).
    Nqs njerezit publik te estrades suaj jane me te vertet burra dhe gra me dinjitet, keto kercenimet tuaja duhet qe t'u japin me teper energji dhe shtytje qe jo vetem te tallen me hipokrizite tuaja te turpshme, por t'jua nxjerrin bojen fare.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    ky rast qe ka ndodh , asht turp i madh ...
    por turpi ma i madh asht tek ata qe e perkrahin ...

Po e them me keqeardhje se per nje kohe te shkurte evropa do te jete si nje Guatenamu per ekstremistat fetare shqipetare. Kosova, mbas luftes se dyte boterrore ishte vendi ku me pake ne evrope kishte fetare. Cuditerishte si munde qe shqipetaret ne Kosove, te jene ekstremiste fetare ?? Keto gurabija pregaditen mbas luftes se vitit 1999, dhe kjo dukuri negative do te jete shume rrezik.

C'do ekstremizem fetare islam qe hetohet ne Kosove, do te jete ne favor te Serbise.

Te gjithe ekstremistat fetare muslimane qe veprojne ,ne tokat shqipetare jane agjentura te huaja qe paguajne shuma te medha ,vetem evetem te perhapet pasiguri ne evrope ne korriz te popullit shqipetare.

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •