Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303

Tė qeshim pak.

Tregoni ndonje barcolet apo ndodhi qe te qeshim pak.

Na ishte nje her nje njeri i cili kishte pasuri bukur mire,
    Por filloj te humbaste pasurin shume shpejt.
    Babai tije para se te vdiste i tha: Biro ti me keto mend qe i ke do mbetesh pa lek nje dite po ate dite qe te mbetesh pa lek ja ketu ne ode po ta le kete varrese ne mure qe ti te beshe vete vrasje.
    Djali e shikoj me habi dhe tha me vete : po kujt i plaska per fjalet e tua more plak matuf.
    Pas shume pak kohesh burri i shpenzoj te gjitha parate dhe mbeti pa as nje groshe, disa miqe e ftuan ne nje dasem ,
    Ai u mendua e u qmendua se qfar dhurate te shpiej ne ate dasme dhe i tha gruas te beje dias petulla masi nuk kishte para per te blere diqka tjeter.
    Gruaja e shkret mezi mblodhi ca mill dhe i beri petullat dhe i la ne shkall te shtepis per tu ftohur pa prite mas aty erdhi nje qen dhe ja hengeri petullat,i gjori shkoi ne dasem pa petulla duar thate.
    Atje miqet filluan ta pysin dhe te qeshin me te, Kryeplaku te oxhaku i odes e pyti.
    Po qna ke sjell or mike hahahahahah?
    I shkreti ju tregoj bera disa petulla por para se te vija mi henger qeni !
    hahahahahahah u degjuan te qeshurat e burrave hahahahah
    Fukaraja po ku i han qeni petullat more tha kryeplaku duke qeshur dhe dredhte mustaqet e kuqerremta.
    Pasi burri u kthye ne shtepi ju kujtuan fjalet e te atit dhe shkoi te bene vetevrasje po kur hyri ne ate oden ku ishte varresja sapo vuri litarin ne varrese aty ra nje thesar qe i ati ja kishte fshehur dhe burri i mahnitur i morri parate dhe bleu token qe kishte shitur dhe Cete per te laveruar,
    Kure degjuan miqet se ay prape kishte bere para e ftuan prap ne nje Dasem,
    Por qfare beri burri i tha shoqes se do te shkojme me nje dasem por nuk bleu asgje dhe kure shkoi ne dasem ishte krejte ndryshe si i pasure qe ishte e ftuan te ulet afer oxhakut dhe filluan bisedat.
    Kryeplaku e pyeti: Po qna solle kesaj radhe more i nderuar.
    Burri u pergjegj: O isha duke laveruar deri vone dhe nuk pata mundesi tu blej ndonje send sepse deri sa po leveroja u lodha dhe u ula nen nje hije te nje lisi kure pa prite mas kau i zi ma hengeri pllugun e hekurt.
    Kryeplaku tha: A po more burr e han kau e han.
    E ky u a ktheu : e more kryeplak po kur nuk kisha para as qeni nuk mi Hajte Petullat e tash qe jam i pasur edhe kau po mundet me henger pllugun .
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ahahhahahahhaha e fort kjo .
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187

Thuji edhe ti nje barcalete?????????????

Katunari dhe pasqyrja

Del nje katunar ne treg dhe duke shetitur e sheh nje pasqyre por nuk e din se ca eshte ajo
    dhe e pyet shitesin ca eshte kjo?
    Ai i tregon eshte pasqyre munesh me pa veten aty kur te rruhesh e ashtu edhe e blen nje pasqyre te vogel dhe e shtin ne xhep,
    Kur shkon ne shtepi ja shtin gruja duart ne xhep dhe e gjen pasqyren por nuk e din ca eshte ajo sepse nuk kishin pare kurr,
    E mer e kthen kah vetja dhe thote: Shikoje kete foto me qfar kurve po me tradhtojka burri.
    E kap vjehrra paqyren dhe thote: Lere se qenka kurv por qenka edhe plak.

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Dy shokė takohen mbas shumė kohėsh dhe u ulėn tė pinin kafe. Duke folur me njėri-tjetrin e pyet njėri. A je martuar? Po i pėrgjigjet, Po ti? Edhe unė por me ka zėnė halli i thote.
    Po pse? Kėrkon gruaja makine. Oh i thotė ky tjetri edhe mua mė kėrkon makine. Ndahen pastaj dhe takohėn pas ca kohėsh dhe e pyet hė a ja bleve makinen? Po i pergjigjet. Po ti? Edhe une i thote ky tjetri por me ka zene nje hall i madhė, ēfare ke pyet shoku? Ka filluar gruaja naten ma kap me dore dhe thote, i pari, i dyti, i treti, i katerti , indietro. O po ti nuk qenke gje i thote tjetri. Ajo e imja i ulet sipėr dhe thotė. Hidhi 20 litra naftė.

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Nje polic takohet me nje Psikolog dhe e pyet se c’pune ben Psikologu?
    Po ja psh Une pyes nje person nese e han peshkun? Nese thote Po, une kuptoj qe atij i pelqen Deti ,i pelqen Plazhi i pelqejne Femrat etj.
    Te nesermen takohet polici me nje shok te tij dhe i thote e di ti se c’do te thote te jesh Psikolog?
    Jo ia kthen Ai. Ta them une: Ty te pelqen Peshku? JO. Atehere qenke Pederast!

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Njė djalosh i bėhet monoton njė vajze duke e ndalur shpesh.

Njė ditė ndalet vajza dhe i thot:

VAJZA : Nuk bėnė qė ne tė dy tė jemi bashk !
    DJALI : Pėrse ?
    VAJZA : Sepse kam babin shahist .
    DJALI: Ani ēka ka tė bėjė kėtu dashuria me shahist.
    VAJZA: Ka tė bėjė sepse ai kurrė nuk e jep mbretėreshėn pėr kali.

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ishin tuj bisedu dy shoke,dhe njeri tha qe Hashim Thaqi nuka shkoll tjetri tha po.
    Pa e thir ne telefon se le,pa e vet.
    Tel..alo lajmrohet gruja e thaqit.
    Nfl une jam, nji shoke i thaqit qe kam qene ne shkoll bashke.
    Nfl pse po genjen,thaqi skaqen ne shkoll fare,vetum do kurse i ka kryer.
    Dhe ja mbylli telefonin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fegi : 19-10-2009 mė 05:42

Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    SHKRESE PER RRITJE RROGE!

Une, I nenshkruari Penis, kerkoj nepermjet kesaj shkrese nje rritje te rroges time vjetore per arsyet e meposhteme:

Une bej pune fizike
    Une punoj ne thellesira te medha
    Ne gjithcka qe bej, une hidhem gjithnje me koke
    Une nuk bej pushim gjate fundjaves ose gjate diteve tjera
    Une punoj ne nje mjedis me lageshtire
    Une nuk paguhem per kohe shtese
    Une punoj ne nje vend te erret, me nje sistem shume te keq ajrimi
    Une punoj ne temperatura te larta
    Une gjithnje jam I ekspozuar ndaj semundjeve ngjitese gjate orarit te punes
    I juaji

Penis

--------------------------------------------------------------------------------

I dashur Penis,

Pasi shqyrtuam kerkesen tuaj per rritje rroge, dhe pasi I morem argumentat e tua nen considerate, administrata jone vendosi te refuzoje kete kerkese per arsyet e meposhtme:

Ju nuk punoni 8 ore pa pushim
    Disa here ju flini gjate orarit te punes
    Ju shpeshhere thyeni rregulloren e vendosur nga bordi drejtues
    Ju nuk qendroni ne vendin e paracaktuar, por endeni dhe ne zona te tjera
    Juve ju mungon iniciativa, pasi e filloni punen vetem pasi jeni vene nen presion fizik
    Ne fund te turnit, ju gjithnje e lini vendin e punes te c’rregullt
    Ju rrallhere, I bindeni rregullores per sigurine vetjake, e cila kerkon veshjen e rrobes mbrojtese
    Ju dilni ne pension kohe perpara se te arrini moshen 65 vjec
    Ju nuk jeni ne gjendje te punoni dy turne njeri pas tjetrit, ne fund te turnit te dites
    Dhe sikur c’fare thame me larte te mos mjaftonte, ju shpesh here jeni pare nga deshmitare okulare te hyni dhe te dilni nga vendi I punes duke mbajtur dy qeska te dyshimta me vete.
    Sinqerisht I juaji, Bordi Drejtues

Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Djali: Babi, mė duhet tė bėj njė hartim pėr shkollėn. A mund tė tė pyes diēka?

I ati: Po si jo, biri im, ēfarė don tė pyesėsh?

Djali: Ē“ėshtė politika?

I ati: Hmm, le tė marrim shtėpinė tonė si shembull. Unė jam ai qė merr rrogė kėshtu qė le tė quhem -Qeveria. Mamaja jote ėshtė ajo qė merret me levrimin e parave, kėshtu ate e quajmė -Parlamenti. Ne kujdesemi pėr ty dhe interesat e tua, kėshtuqė ne tė quajmė ty -Populli. Pastaj sherbetoren e quajmė si Klasa Punėtore dhe vellain tėnd tė sapolindur, si e Ardhmja.
    A e kuptove?

Djali: Jo tamam, por..., dhe nė atė moment zingėroi telefoni dhe babi e mori telefonin... sqarimet mė tė hollėsishme sikur mbetėn pėr herėn tjetėr.

Atė natė u zgjua djali pasi qė vėllai i vogėl qante, dhe shkoi pėr tė shikuar se ēfarė kishte qė nuk shkonte. Ai vuri re qė vėllai i kishte mbushur breket, kėshtu qė shkoi tek dhoma e prindėrve ku gjeti te ėmen nė njė gjumė tė thellė. Atėherė djali shkoi tek dhoma e sherbėtores ku pa nėpermjet vrimės sė ēelėsit t“jatin nė krevat me sherbėtorėn. Asnjėri nga pėrsonat nė krevat nuk dėgjoi trokitjet e kujdesshme tė djalit, kėshtu qė djali u kthye tek dhoma e tij dhe u zhyt nė shtrat.

Mėngjesin qė pasoi:

Djali: Babi, mė duket se e kam kuptuar tani se ēfare ėshtė politika.

I ati: Sa mirė biri im, ma shpjego mua tani me fjalėt e tua.

Djali: Mirė, ndėrsa Qeveria i hypėn Klasės Punėtore, Parlamenti fle nė gjum tė ėmbėl.
    Popullit nuk i vihet veshi fare ndėrsa e Ardhmja ėshtė plot e pėrplot me m... kundėrmim.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Roi Lexo Postimin
    Djali: Babi, mė duhet tė bėj njė hartim pėr shkollėn. A mund tė tė pyes diēka?

I ati: Po si jo, biri im, ēfarė don tė pyesėsh?

Djali: Ē“ėshtė politika?

I ati: Hmm, le tė marrim shtėpinė tonė si shembull. Unė jam ai qė merr rrogė kėshtu qė le tė quhem -Qeveria. Mamaja jote ėshtė ajo qė merret me levrimin e parave, kėshtu ate e quajmė -Parlamenti. Ne kujdesemi pėr ty dhe interesat e tua, kėshtuqė ne tė quajmė ty -Populli. Pastaj sherbetoren e quajmė si Klasa Punėtore dhe vellain tėnd tė sapolindur, si e Ardhmja.
    A e kuptove?

Djali: Jo tamam, por..., dhe nė atė moment zingėroi telefoni dhe babi e mori telefonin... sqarimet mė tė hollėsishme sikur mbetėn pėr herėn tjetėr.

Atė natė u zgjua djali pasi qė vėllai i vogėl qante, dhe shkoi pėr tė shikuar se ēfarė kishte qė nuk shkonte. Ai vuri re qė vėllai i kishte mbushur breket, kėshtu qė shkoi tek dhoma e prindėrve ku gjeti te ėmen nė njė gjumė tė thellė. Atėherė djali shkoi tek dhoma e sherbėtores ku pa nėpermjet vrimės sė ēelėsit t“jatin nė krevat me sherbėtorėn. Asnjėri nga pėrsonat nė krevat nuk dėgjoi trokitjet e kujdesshme tė djalit, kėshtu qė djali u kthye tek dhoma e tij dhe u zhyt nė shtrat.

Mėngjesin qė pasoi:

Djali: Babi, mė duket se e kam kuptuar tani se ēfare ėshtė politika.

I ati: Sa mirė biri im, ma shpjego mua tani me fjalėt e tua.

Djali: Mirė, ndėrsa Qeveria i hypėn Klasės Punėtore, Parlamenti fle nė gjum tė ėmbėl.
    Popullit nuk i vihet veshi fare ndėrsa e Ardhmja ėshtė plot e pėrplot me m... kundėrmim.
    Sa mir djali e ka analizu kete ngjarje

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dhe ne vazhdojme te qeshim...
    Nga denny nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-04-2009, 15:12
  2. Grimza humoristike// Te qeshim se bashku
    Nga Shakaxhiu_ nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-03-2006, 17:05
  3. Disa Barsaleta te Qeshim Pak
    Nga EL_NiNiO nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 05-09-2003, 11:14
  4. te qeshim pak
    Nga ^AngeL^ nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2003, 10:19
  5. te qeshim pak.
    Nga malli nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 18:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •