Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Se pse duhet myslimanet te merren me teorite konspirative nje Zot e di.
    Hapja e temave te tilla , si hyn ne pune askushi.

Edhe nqs organizata te tilla ekzistojne , efekti per ndryshim nga ana jone do jete zero.

A sdo ishte me i mira valle mesimi ndaj fese sone , sesa humbja e kohes rreth konsipiraci te tilla?
    Nese lexon per ta, nuk nenkupton kjo te mos mirresh me fene dhe s'e di se si ke aritur ne kete perfundim.
    Ata muslimane qe kane shkruar per keto organizata, e kane bere per t'i vetedijesuar muslimanet (sic tha edhe The Boy) se kush jane keta ne te vertete.
    Muslimanet mund te inkuadrohen ne to pa e ditur se c'eshte qellimi i tyre, sepse ata veprimtarine e tyre e zhvillojne ne emer te "HUMANIZMIT".

Cuditem me ty se si te pengojne gjithmone temat qe flasin keq (pa shtuar asgje vetem ate qe kane) per te tjeret, kurse sa e sa shkrime gjinden ne kete nenforum qe perqeshin Islamin, ose nuk perkojne me besimin Islam dhe ti i le ato sikur nuk i sheh!!! Madje ka edhe tema te tilla, e jo vetem postime.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    Kjo eshte po ashtu e vertete, sepse KY ESHTE NENFORUM I MUSLIMANEVE, dhe i takon muslimaneve te keshillohen me njeri tjetrin, te shkembejne mendime dhe ide, e NUK I TAKON ARMIQVE TE FESE ISLAME, qe te flasin "para dhe mbrapa" cfare tu doje qejfi KUNDER FESE ISLAME, kjo gje verehet qarte ne kete NENFORUM, mendoj se duhet qe tu hiqen menjehere shkrimet atyre njerezve dashakeqe te cilet shajne dhe ofendojne ISLAMIN dhe MUSLIMANET, ne KETE NENFORUM TE NDERUAR. Tek Allahu kerkojme ndihme dhe mbrojtje per cdo gje.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Nese lexon per ta, nuk nenkupton kjo te mos mirresh me fene dhe s'e di se si ke aritur ne kete perfundim.
    Ata muslimane qe kane shkruar per keto organizata, e kane bere per t'i vetedijesuar muslimanet (sic tha edhe The Boy) se kush jane keta ne te vertete.
    Muslimanet mund te inkuadrohen ne to pa e ditur se c'eshte qellimi i tyre, sepse ata veprimtarine e tyre e zhvillojne ne emer te "HUMANIZMIT".

Cuditem me ty se si te pengojne gjithmone temat qe flasin keq (pa shtuar asgje vetem ate qe kane) per te tjeret, kurse sa e sa shkrime gjinden ne kete nenforum qe perqeshin Islamin, ose nuk perkojne me besimin Islam dhe ti i le ato sikur nuk i sheh!!! Madje ka edhe tema te tilla, e jo vetem postime.

E si do e provosh ti ekzistencen e tyre , pa ma thuaj pak?
    A nuk jane referuar edhe dijetaret islam rreth ksaj organizate duke lexuar librat e autoreve perendimore?
    E keta ne perendim i quajne konspiraci keto lloj shkrimet te bera nga te tille autore......kam lexuar edhe une posi , por kur perzihet genjeshtra me te verteten sic shpesh behet ne shkrime te tilla controversial, atehere i humb vlera interesit per te sjell dicka ne drite. Personalisht besoj se njerez apo elita te tilla ekzistojne , ama nuk i bej topic te dites bisedat e mia rreth tyre.

Sa per shkrimet qe une lejokam ne kete nenforum te cilat jane anti-islamike.
    Me sa kam kontrolluar qe tani , se kam lejuar ate gje , por kjo sdo te thote se jam alert 24/7 . Nqs ke lexuar nje shkrim te tille apo teme , bujrum ma co me mesazh e ta shoh njehere.
    Por te lutem , mos pretendo se une i kam lejuar te tilla shkrime me qellim , se seshte mire te paragjykosh ne kete menyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 18-04-2010 mė 08:45

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    E si do e provosh ti ekzistencen e tyre , pa ma thuaj pak?
    A nuk jane referuar edhe dijetaret islam rreth ksaj organizate duke lexuar librat e autoreve perendimore?
    E keta ne perendim i quajne konspiraci keto lloj shkrimet te bera nga te tille autore......kam lexuar edhe une posi , por kur perzihet genjeshtra me te verteten sic shpesh behet ne shkrime te tilla controversial, atehere i humb vlera interesit per te sjell dicka ne drite. Personalisht besoj se njerez apo elita te tilla ekzistojne , ama nuk i bej topic te dites bisedat e mia rreth tyre.

Sa per shkrimet qe une lejokam ne kete nenforum te cilat jane anti-islamike.
    Me sa kam kontrolluar qe tani , se kam lejuar ate gje , por kjo sdo te thote se jam alert 24/7 . Nqs ke lexuar nje shkrim te tille apo teme , bujrum ma co me mesazh e ta shoh njehere.
    Por te lutem , mos pretendo se une i kam lejuar te tilla shkrime me qellim , se seshte mire te paragjykosh ne kete menyre.
    Nuk ka mbetur ne mua vertetimi i ekzistences se tyre. Ata egzistojne dhe kete e di cdo kush, por tjeter eshte qe dikush nuk do ta pranoje kete.
    Ne kete teme thjeshte po flitet se cili eshte roli i Islamit karshi ketyre organizatave.
    Ne Medrese mesohet per Taoizmin, Budizmin, Konfucizmin, Sikizmin, Shintoizmin etj.etj. Cfare na hyjne ne pune ne ta lodhim koken per to? Nese ne duhet te kemi njohuri per keto fe, pse te mos kemi njohuri edhe per keto organizata qe me dredhite e tyre duan ta uzurpojne boten?
    Une nuk lexoj libra te shkruara pej tyre, por lexoj ato qe jane te shkruara nga autore muslimane.

Nuk te thashe qe ti ke lejuar shkrime anti-Islame me qellim, por thashe qe cuditem si i lejon ato.
    Shiko temen qe flete rreth ndryshimit te Islamit dhe muslimaneve, ke pune aty (disa antare kemi kerkuar mbylljen e kesaj teme, por kot).
    Po ashtu shiko temen e pantollonave te shkurter dhe mjekrrave, edhe aty ke pune gjithashtu.

i/e regjistruar Maska e Bekim Ismaili
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Cilet dijetar ne forum ???

Se pari duhet me dite cka eshte freemasoneria e mandej me shiku anet fetare a ben apo jo .
    mjaftueshem JAM i informuar per masonerine dhe illuminatin dhe fenomenet tjera qe kane ndodhur dhe qe ndodhin per cdo dite, POR (per fat te keq shumica e gjerave kane porapashtesen POR si pergjigje negative delikate...) do ta kisha lutur me zemer, anetarin xhamia qe te lexoje me vemendje postimin tim te pare te dates 16-04-2010 18:39 i cili gjendet ne fillim te kesaj teme, dhe ateher te thote ka ndonje koment konkret ne lidhje me freemasonerine dhe islamin dhe ai postim do te ishte mir te jete si nje pergjigje konkrete dhe si nje mendim i dhene apo mendim i shprehur nga vete anetari xhamia. ne kete menyre do te keshe mundesi te shprehesh talentin tend se ku gjendet islami ne rastin kunder masonerise globale dhe ke ndonje informacion konkret per ndonje kundershtim konkret dhe direkt ose indirekt te ndonje muslimani kunder ndonje kosnpiracioni te fremasonerise apo illuminatit drejt per se drejti?

konkretisht dhe me zgjerueshem desha me ditur UNE dhe GJITH MUSLIMANET ne pergjithesi, se ne c'shkalle eshte islami i pergatitur per kundershtimin e konspiracioneve te shoqerive sekrete globale dhe rajonale? cfar mund te bejne dhe ne c'menyre duhet te veprojne besimtaret islam si person fizik,juridik, i UNIFORMuar, pushtetmbajtes, udhezues, mreterues, luftues,investues,ndertues,shkatrues etj,sejcili sipas mundesive te veta dhe profesionit...

dhe nje pyetje te drejte per drejte per anetarin xhamia
    KE DEGJUAR APO KE PARE,APO KE LEXUAR,APO JE INFORMUAR NE NDONJE MENYRE PER NDONJE PENGIM TE KRYERJES SE PLANEVE KONSPIRATIVE TE NDONJE SHOQERIE SEKRETE NGA ANA E NDONJE BESIMTARI ME NJE QELLIM TE CAKTUAR?
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210
    Se pse duhet myslimanet te merren me teorite konspirative nje Zot e di.
    Hapja e temave te tilla , si hyn ne pune askushi.

Edhe nqs organizata te tilla ekzistojne , efekti per ndryshim nga ana jone do jete zero.

A sdo ishte me i mira valle mesimi ndaj fese sone , sesa humbja e kohes rreth konsipiraci te tilla?
    i nderuari Smth_Poetic

kam nje pyetje vetem per ty dhe dua te pergjigjesh konkretisht ne kete. kete pyetje kuptoje dhe si pyetje ne emer te te gjith anetareve,sikur te gjith anetaret e ketij forumi te ta parashtrojne te njejten pyetje njekohesisht.
    duke u bazura ne komentin tuaj te citur ne kete forum,ne kete teme dhe ne kete postim (pra do te ishte me mir qe te lexosh dhe nje her me vemendje komentin tuaj te cituar me larte, te lutem te me thuash se: MESIMI I ISLAMIT DHE MOSVEPRIMTARIJA PRO ESHTE ME E MIRE APO MESIMI I ISLAMIT DHE NGRITJA E VETEDIJES ISLAME KUNDER KEQEBERESVE, KU NE KETE REST JANE GRUPET KOMPLOTISTE SEKRETE?

Sa per perkujtim do te kisha thene se CDO BESIMTAR ESHTE I OBLIGUAR TE JAPE KONTRIBUT KUNDER SHKATERUESVE NE BOTE,SEJCILI SIPAS MUNDESIVE! sa per informacion konsultohu me Kur'an-in dhe do te gjesh menyrat,ligjet,direktivat,shkaqet,rastet,mundesite ...qe si ty ashtu dhe cdo besimtari i takojne ti dije dhe te veproje sipas te njejtave,pa i ndryshuar dhe duke i pranuar si te drejteperdrejta dhe te prera,pasi qe vijne nga libri i shejte Kur'an-it te Lartemadherueshem,fjale e Zotit Nje.

respekte
    perseri ju lutem,postoni vetem komente qe kane te bejne konkretisht me temen, dhe me fakte e jo vetem fjale te kota. pasi qe askush s'ka koh per tee humbur duke lexuar komente dhe fjale pa asnje baze dhe fakti,fjal vetem siperfaqesore dhe te pa kontolluara... ju lutem!
    shpresoj per mirekuptim
    -Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Njė pederast i vetė-deklaruar ka hapur njė temė, dhe vėllezėrit e tij muslimanė vrapojnė t'i pėrgjigjen.

Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    210

Respekte per anetaret e ndergjegjshem te ketij forumi dhe te kesaj teme

ne vecanti per anetaret qe dhene dhe qe kane dhene kontribur ne shkrimet e tyre te per te postuar ne kete forum dhe ne kete teme njekohesisht. kohen qe keni sfiduar per ngritjen e vetedijes islame duke perhapur zerin tuaj kunder konspiratoreve, Allahu u dhashte po aq te mira sa shkronja keni shkruar.

un mendoj se kjo teme duhet te permbushet me informacione reth islamit si kundershtar ndaj organizatave konspirative sekrete, keshilla KONKRETE... me nje qellim: ngritjen e vetedijes islame dhe kundershtimin/luftimin e cdo kunspiracini te kundershtareve te islamit dhe te njerzimit ne pergjithesi.

respekte

Me kete fjali ia ke vene vulen e gjithe diskutimit.
    Ke shoqata fetare, dhe disa qe te hiqen si fetare qe jane deri ne gryke nga korrupsioni, dhe fene e kane sa per fasade. Ne diten e Bajramit te flet hoxha para faljes se namazit per prona e tersi versi, ke "fetare" qe iu kane vene "thesin" ne koke gruas dhe kur shohin nje femer te re qe iu kalon para syve te hedhin fjale ngacmuese e na shiten si moralista, e mos te permendi zullume te tjera.
    Keta akoma nuk e kane kuptuar qe pushteti luhet ne nje trekendesh qe formohet nga bosset e naftes ne arabi (qe na hiqen si fetare te medhenj) - Elita boterore-Vatikani, dhe ndersa ketyre te tjereve iu shplahet truri duke i deformuar edhe theniet profetike dhe kur'anore ne menyren me djallezore, dhe duan pastaj te masin muskujt me freemasonerine.
    E kane "freemasonerine" brenda tyre dhe keta dalin te luftojne me mullinjte e eres....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Bekim Ismaili Lexo Postimin
    mjaftueshem JAM i informuar per masonerine dhe illuminatin dhe fenomenet tjera qe kane ndodhur dhe qe ndodhin per cdo dite, POR (per fat te keq shumica e gjerave kane porapashtesen POR si pergjigje negative delikate...) do ta kisha lutur me zemer, anetarin xhamia qe te lexoje me vemendje postimin tim te pare te dates 16-04-2010 18:39 i cili gjendet ne fillim te kesaj teme, dhe ateher te thote ka ndonje koment konkret ne lidhje me freemasonerine dhe islamin dhe ai postim do te ishte mir te jete si nje pergjigje konkrete dhe si nje mendim i dhene apo mendim i shprehur nga vete anetari xhamia. ne kete menyre do te keshe mundesi te shprehesh talentin tend se ku gjendet islami ne rastin kunder masonerise globale dhe ke ndonje informacion konkret per ndonje kundershtim konkret dhe direkt ose indirekt te ndonje muslimani kunder ndonje kosnpiracioni te fremasonerise apo illuminatit drejt per se drejti?

konkretisht dhe me zgjerueshem desha me ditur UNE dhe GJITH MUSLIMANET ne pergjithesi, se ne c'shkalle eshte islami i pergatitur per kundershtimin e konspiracioneve te shoqerive sekrete globale dhe rajonale? cfar mund te bejne dhe ne c'menyre duhet te veprojne besimtaret islam si person fizik,juridik, i UNIFORMuar, pushtetmbajtes, udhezues, mreterues, luftues,investues,ndertues,shkatrues etj,sejcili sipas mundesive te veta dhe profesionit...

dhe nje pyetje te drejte per drejte per anetarin xhamia
    KE DEGJUAR APO KE PARE,APO KE LEXUAR,APO JE INFORMUAR NE NDONJE MENYRE PER NDONJE PENGIM TE KRYERJES SE PLANEVE KONSPIRATIVE TE NDONJE SHOQERIE SEKRETE NGA ANA E NDONJE BESIMTARI ME NJE QELLIM TE CAKTUAR?
    Ku gjendet Islami kundrejte Masonerise ?? ...Krah per krah , sepse Islami i kontribon me se shumti masoneve per kontroll te botes .

Pike se pari gjitha fet jane te krijuara nga Masoneria dhe te gjitha i kontribojne nje qellimi.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •