Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 89
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684

Smile

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    SubhanAll-llah sa interesant.
    Kjo eshte mrekulli e llojit te vet.

Nje studenete e UP-se tregonte se si eshte udhezuar thuajse ne menyre te ngjashme sic qenka udhezuar ky
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uvejsa : 22-04-2010 mė 18:36

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    SubhanAll-llah sa interesant.
    Kjo eshte mrekulli e llojit te vet.

Nje studenete e UP-se tregonte se si eshte udhezuar thuajse ne menyre te ngjashme sic qenka udhezuar ky
    Se beson se ekziston nje Zot dhe se nuk deshiron ta kuptosh Trinitetin nuk d.m.th. se je mysliman. Keto konvertime skane kurrfare vlere hiq, pasi nuk ka predikim ne islam, Allahu i madheruar nuk u ben thirrje myslimaneve ta predikojne islamin, por t'i luftojne jo myslimanet (me xhihad - ju thoni se xhihad eshte me kry fakultet dhe me mbajt familjen, me i ushqy jetimet dhe me iu ndihmu femijeve dhe njerezve ne nevoje, fenomen jeni, nuk mund te mirresh me juve vesh, sikur me qen aliensa me mire do te kuptoheshim me ju). Une mund te them se ateistet besojne ne 5 zota, po kjo duhet me pas logjike diku, duhet me i pyet mas pari ateistet cfare besojne se p.sh. injoranca ime ska kurrfare vlere. Pe qitni veten shume poshte, gabim jeni thjesht.

Ushtari i panjohur ishte Muhamedi. Allahu e din me se miri, shyqyr qe nuk ka dal asnje krishter deri me tasht qe kur te debaton me dike qe nuk eshte krishter te thote 'Jezusi dhe Bibla e dijne me se miri'.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    mesia nje sugjerim ... futu ne youtube dhe kerkoe ZAKIR NAIK ndegjoe me vemendje dhe pastaj mendo por me koke te ftohet dhe neutrale ,e jo te nxehte dhe krishtere.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Per veten tende i kishe keto qe shkruajte besoj.
    si duket se paske lexuar mire ,por lene se se ke lexuar aq me shume se ke kuptuar se cfar kam shkruar ,je per gjunaf, je per te te qare me gra zajazi

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Shqiptaret jan ka humbin me shume nga besimi Islam, ne te gjitha aspektet shoqerore , se sa kan humbur nga te gjitha te kqijat qe i kan pasur deri tash me i bere bashke.

Islami na ka mbyllur nga vendet e zhvilluara, evropa amerika etj , nuk dojne syte me naj pa.

Athua deri kur do te shkoj keshtu.

Shpresoj shume ne brezin e ri, qe e kuptojne jeten dhe e dojne vendindjen te jete e qete dhe e zhvilluar, sidhe e perparuar siq jan vendet tjera.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    si duket se paske lexuar mire ,por lene se se ke lexuar aq me shume se ke kuptuar se cfar kam shkruar ,je per gjunaf, je per te te qare me gra zajazi
    Nje filozof si ty e kam veshtire ta kuptoj. Ke te drejte.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Nje filozof si ty e kam veshtire ta kuptoj. Ke te drejte.
    nuk eshte pune fillozofie ,thjeshte eshte injorance,sikur te dije me shume do e respektoje edhe veten tende edhe mua edhe gjith te tjereve,prandaj njeriu kur nuk din edhe ofendon.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    nuk eshte pune fillozofie ,thjeshte eshte injorance,sikur te dije me shume do e respektoje edhe veten tende edhe mua edhe gjith te tjereve,prandaj njeriu kur nuk din edhe ofendon.
    Me nje fjale midis meje dhe teje une qenkam injorantja dhe ti i zgjuari?!

Mire qe ma the, se do kisha vdek injorante.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    [QUOTE=mia@;2695748]Me nje fjale midis meje dhe teje une qenkam injorantja dhe ti i zgjuari?!

e the ti e jo une , eshte shume knaqesi kur njeriu i pranon me gojen e vete

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •