SubhanAll-llah sa interesant.
Kjo eshte mrekulli e llojit te vet.
Nje studenete e UP-se tregonte se si eshte udhezuar thuajse ne menyre te ngjashme sic qenka udhezuar ky![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uvejsa : 22-04-2010 mė 18:36
Se beson se ekziston nje Zot dhe se nuk deshiron ta kuptosh Trinitetin nuk d.m.th. se je mysliman. Keto konvertime skane kurrfare vlere hiq, pasi nuk ka predikim ne islam, Allahu i madheruar nuk u ben thirrje myslimaneve ta predikojne islamin, por t'i luftojne jo myslimanet (me xhihad - ju thoni se xhihad eshte me kry fakultet dhe me mbajt familjen, me i ushqy jetimet dhe me iu ndihmu femijeve dhe njerezve ne nevoje, fenomen jeni, nuk mund te mirresh me juve vesh, sikur me qen aliensa me mire do te kuptoheshim me ju). Une mund te them se ateistet besojne ne 5 zota, po kjo duhet me pas logjike diku, duhet me i pyet mas pari ateistet cfare besojne se p.sh. injoranca ime ska kurrfare vlere. Pe qitni veten shume poshte, gabim jeni thjesht.
Ushtari i panjohur ishte Muhamedi. Allahu e din me se miri, shyqyr qe nuk ka dal asnje krishter deri me tasht qe kur te debaton me dike qe nuk eshte krishter te thote 'Jezusi dhe Bibla e dijne me se miri'.
mesia nje sugjerim ... futu ne youtube dhe kerkoe ZAKIR NAIK ndegjoe me vemendje dhe pastaj mendo por me koke te ftohet dhe neutrale ,e jo te nxehte dhe krishtere.
Shqiptaret jan ka humbin me shume nga besimi Islam, ne te gjitha aspektet shoqerore , se sa kan humbur nga te gjitha te kqijat qe i kan pasur deri tash me i bere bashke.
Islami na ka mbyllur nga vendet e zhvilluara, evropa amerika etj , nuk dojne syte me naj pa.
Athua deri kur do te shkoj keshtu.
Shpresoj shume ne brezin e ri, qe e kuptojne jeten dhe e dojne vendindjen te jete e qete dhe e zhvilluar, sidhe e perparuar siq jan vendet tjera.
[QUOTE=mia@;2695748]Me nje fjale midis meje dhe teje une qenkam injorantja dhe ti i zgjuari?!
e the ti e jo une, eshte shume knaqesi kur njeriu i pranon me gojen e vete
![]()
Krijoni Kontakt