Pershendetje celulari!
Pershendetje celulari!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Pershendetje e fshehur! Si te kemi sot ?
Mendo dhe Pasurohu
Pa celular jame fare!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Qe je pa celular e mora vesh. Se provova te therras po nuk bejke![]()
Mendo dhe Pasurohu
Mirmengjesi forumista
Ju uroj nje fundjave sa me te bukur....
![]()
Non mollare mai !!!!
Pershendetje Forumista dhe Moderator,ju deshiroj nje fund jave te kendshme.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Persh.Sueda,i harrove Adminat moj!hahahaha
Pershendetje Forumista,e vecanrishte ju te tre sympatiket me te mire ketu mbi mua.
Pershendetje per antaret e FSH ju uroj nje dite sa me te bukur dhe te gezueshme kaloni sa me mire. Nje pershndetje shkon per listen time ketu poshte dhe per te gjithe antaret e tjer qe per mom ua kam harruar emrat tua shkruaj me falni por mendja nuk i rregjistro te gjitha gjithmone. Ju uroj nje fundjav sa me te bukur.
bombona, era, gloreta, Linda5, suada, Iasbella, e panjohura,lisa12, infinity, Vlonjaten, teta veren, Midja, zogun dukagjinas, Roi, Mau Kiko, MaDaBeR, Xhamia, L3nD1, Apollony, drenipz, Izadora, SystemA, Midja, Saura, Ekonomisti, Apollyon, Zogu kosovar, alem de, Milanistja-el, Mjeksia, Altruisti ek, The boy, Perla, Fk-PaRtiZoNi, aMLe, RockStar, elsaa, tetovarja87, steren, toni007, King Arthur, aventurieri, Erlebnisse, xhuxhumaku, goldian, WALCHIRIA, HELEN OF TROY, jesy, [MARIO], Sueda, skender76, GANG of SG, Tironcja BLN, DI_ANA, SENSUALI TR, klara 2009, 2043 e te gjith te tjeret kalofshit sa me te bukur
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
Pershendetje per te gjithe .
Ujnesa flm per pershendetje , te uroj nje fundjave te mbare . flm edhe atyre qe me kan pershendetur .
Grupi![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Krijoni Kontakt