Close
Faqja 80 prej 86 FillimFillim ... 30707879808182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 857
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Flm.Pershendetje unejsa!
    Persh.Alem,mos je keq me gjithe ato siper!hahah
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anëtarësuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Ska gje rrushe eshte kenaqesi per mua dhe pse nuk kam me kohe te rrin ne fsh si rrija me pare gjith diten pothuajse kur e gjeje mundesin hyje dhe i pershndes forumistat
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Citim Postuar më parë nga unejsa Lexo Postimin
    Pershendetje per antaret e FSH ju uroj nje dite sa me te bukur dhe te gezueshme kaloni sa me mire. Nje pershndetje shkon per listen time ketu poshte dhe per te gjithe antaret e tjer qe per mom ua kam harruar emrat tua shkruaj me falni por mendja nuk i rregjistro te gjitha gjithmone. Ju uroj nje fundjav sa me te bukur.

bombona, era, gloreta, Linda5, suada, Iasbella, e panjohura,lisa12, infinity, Vlonjaten, teta veren, Midja, zogun dukagjinas, Roi, Mau Kiko, MaDaBeR, Xhamia, L3nD1, Apollony, drenipz, Izadora, SystemA, Midja, Saura, Ekonomisti, Apollyon, Zogu kosovar, alem de, Milanistja-el, Mjeksia, Altruisti ek, The boy, Perla, Fk-PaRtiZoNi, aMLe, RockStar, elsaa, tetovarja87, steren, toni007, King Arthur, aventurieri, Erlebnisse, xhuxhumaku, goldian, WALCHIRIA, HELEN OF TROY, jesy, [MARIO], Sueda, skender76, GANG of SG, Tironcja BLN, DI_ANA, SENSUALI TR, klara 2009, 2043 e te gjith te tjeret kalofshit sa me te bukur
    Unejsa pershendetje edhe per ty dhe listen tende. Ju uroj te kaloni sa me bukur sot ...!!
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Flm.Pershendetje unejsa!
    Persh.Alem,mos je keq me gjithe ato siper!hahah
    Hahahahaha... jo jo,se virtualishte eshte jo ne te vertete.Te pershendes motra ime.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nga dhembja e pata mer vlla,se nuk u dihet pesha!?
    Persh!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    pershendes unejsen....
    flm zemrushe....
    klm
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Pershendetje per te gjithe kalofshi mire

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Pershendetje per antaret e FSH ju uroj nje dite sa me te bukur dhe te gezueshme kaloni sa me mire. Nje pershndetje shkon per listen time ketu poshte dhe per te gjithe antaret e tjer qe per mom ua kam harruar emrat tua shkruaj me falni por mendja nuk i rregjistro te gjitha gjithmone. Ju uroj nje fundjav sa me te bukur.

bombona, era, gloreta, Linda5, suada, Iasbella, e panjohura,lisa12, infinity, Vlonjaten, teta veren, Midja, zogun dukagjinas, Roi, Mau Kiko, MaDaBeR, Xhamia, L3nD1, Apollony, drenipz, Izadora, SystemA, Midja, Saura, Ekonomisti, Apollyon, Zogu kosovar, alem de, Milanistja-el, Mjeksia, Altruisti ek, The boy, Perla, Fk-PaRtiZoNi, aMLe, RockStar, elsaa, tetovarja87, steren, toni007, King Arthur, aventurieri, Erlebnisse, xhuxhumaku, goldian, WALCHIRIA, HELEN OF TROY, jesy, [MARIO], Sueda, skender76, GANG of SG, Tironcja BLN, DI_ANA, SENSUALI TR, klara 2009, 2043 e te gjith te tjeret kalofshit sa me te bukur
    unejsa, t'pershnes edhe un!!!!

Mirmbrema t'gjithve!
    Sonteeeeee, pershneeeeessss: angelina02!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780

Faleminderit Unejsa dhe une te pershendes shume

Mirmengjesi ju pershendes te gjitheve dhe ju uroj nje te diele sa me te bukur
    Non mollare mai !!!!

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Mirmengjes izabella. Te uroj nje te diele te bukur.
    Mendo dhe Pasurohu

Faqja 80 prej 86 FillimFillim ... 30707879808182 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •