pershendetje unejsa shyqyr qe na erdhe mi goce
sternchen faleminderit dhe une te pershendes ,kalofsh nje dite te bukur sot
Gentushe une e pranoj me qef pershendetjen tende dhe une te pershendes kalofsh nje dite te bukur
Pershendetje Lisa , Nete , epanjohura, tetovarja , alem_de , ksanthi , sueda dhe nje pershendetje speciale per unejsa. Kaloni sa me bukur.
Ndryshuar për herë të fundit nga RockStar : 20-04-2010 më 07:33
Mendo dhe Pasurohu
Per kete siper nje Pershendetje
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
pershendetje per kete siper mire se te gjeta pershendetje dhe per ju qe jeni dhe sjeni online kalofshi nje mbremje te bukur dhe Forza Inter![]()
Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla
Naten e mire forumista bofshi qef ju uroj gjith te mirat pacim e gjum te omel
Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla
Pershndetje Alem dhe mirese te gjeta shpresoj te jesh sa me mire
sote u duka dhe paradite pak por dhe tani ne darke po dukem nga pak
çte bejme nuk kemi mundesi te rrime me shume gjate ne pc se jeta ka te papriturat e veta, megjithate te uroj te gjithe te mirat ne jete ty dhete gjithe te tjerve
Pershndetje rrushe si po ja kalon cthojne forumistat kete mos te ka ngacmuar njeri gje se ja u kepus mishin kush te ngacmon
kalo bukur rrushe te puc
Pershndetje lisa ca te bejme humbim ndonjhere po shpresoj qe pak nga pak te kethehemi ne baze klm rrushe
Pershndetje RockStar si te kam si ja kalon cthojne gocat mos te ngacmojne gje apo sillen mire me ty se dhe vete je alamet çuni
uroj te jesh sa me mire dhe kalo sa me bukur ne jete ciao
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
[QUOTE=unejsa;2682438]
Pershndetje rrushe si po ja kalon cthojne forumistat kete mos te ka ngacmuar njeri gje se ja u kepus mishin kush te ngacmon
kalo bukur rrushe te puc
ripershendetje zemrushe...
jo mi kushe guxon te me ngacmoj mua
nga e more kete pershtypje hehe..
nejse kalofshe bukur yllo cup,puc........................................... .......................![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Pershendetje tetovare bukuroshe dhe gjithe ju qe ini on!
Krijoni Kontakt