Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363

Marrëdhëniet shqiptaro-jugosllave 1945-1948

Përshëndetje,

Kisha pasur dëshire te di mos rastësisht dikush ka njohuri apo mundësin e Ngarkimit apo linkun e shkarkimit te "Marrëdhëniet shqiptaro-jugosllave 1945-1948" nga Ndreçi Plasari, Luan Malltezi. Publikuar ne vitin 1996, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave (Tiranë)
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga valdetshala Lexo Postimin
    Përshëndetje,

Kisha pasur dëshire te di mos rastësisht dikush ka njohuri apo mundësin e Ngarkimit apo linkun e shkarkimit te "Marrëdhëniet shqiptaro-jugosllave 1945-1948" nga Ndreçi Plasari, Luan Malltezi. Publikuar ne vitin 1996, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave (Tiranë)
    Ne këtu mund të diskutojm në mënyrën tonë sepse ata autor që ju përmendni kanë bërë interpretimin e mardhenjeve në mënyrën e tyre.
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    Une e di qe ata autore kane bere interpretimin e tyre ne ate Botim por mu ai Interpretim po me nevojitet sepse per diskutime po te kisha dashur isha inkuadruar me heret, pa keqkuptime por mua me nevojitet Botimi per te cilen arsye edhe e kam postuar ketu Temen me qellim qe ju te cilet keni njohuri ne kete drejtim me shume se ne, te na ndihmoni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga valdetshala : 16-04-2010 më 05:34
    Me respekt,

Valdet Shala

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •